Tökéletes szemöldök? Ez Zendaya tippje!
2015. május 16. 21:22
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szerintem nem szép a szemöldöke
2015. május 16. 21:23
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Nem nem jön be a szemöldöke, de érdekesen néznék ki, ha növeszteni kezdeném és úgy mászkálnék az utcán, hogy ősemberszemöldököm van (mivel nekem sajna gyorsan nő), majd 1-2 hét után mennék el kozmetikushoz. Gyönyörű látvány lenne.
Szerintem ő sem gondolta komolyan. Ekkora marhaságot beszélni.
2015. május 16. 21:24
Hiába mondja Zendaya azt a hatalmas bölcsességet, hogy hagyják megnőni, sajnos nem mindenki rendelkezik olyan génekkel, amivel egy ilyen szemöldök kivitelezhető lenne...
Ráadásul attól mert valami divatos nem biztos, hogy mindenkinek jól áll. Sok olyan alapvetően szép lányt szoktam látni akiknek feketére festett művi pontossággal megrajzolt két ujjnyi vastag a szemöldöke.
Ami azért is gáz mert a szemöldök azért nagyon is meghatározza az arcunkat, az egyik kedvencem akinek olyan magas ívben van kiszedve, hogy alapállásban is úgy néz ki mintha folyton kételkedne...
Persze ez csak az én véleményem, így ami engem illet mindenki azt csinál a saját szemöldökével amit akar.
Ráadásul attól mert valami divatos nem biztos, hogy mindenkinek jól áll. Sok olyan alapvetően szép lányt szoktam látni akiknek feketére festett művi pontossággal megrajzolt két ujjnyi vastag a szemöldöke.
Persze ez csak az én véleményem, így ami engem illet mindenki azt csinál a saját szemöldökével amit akar.
2015. május 16. 21:48
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
szóval ne szedjük ki mi hanem menjünk el valakihez és szedessük ki. és természtesen egyből oda menjünk ahol tuti jól fogják megcsinálni. kösz a tanácsot. hasznos volt. nem is vártam mást tőle. azt se tudom minek nyitottam meg... pont egy szemöldök "tanácsra" volt szükségem.
2015. május 16. 21:59
|
|
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline
|
Nem azért, de szerintem nem szép a szemöldöke...
2015. május 16. 22:10
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
zendaya nagyon szép lány, és igaza is van a szemöldökcsipesz storno-zásával kapcsolatban, én sosem szedtem, és mindenki dicséri, hogy milyen szép természetes, tehát ez a kulcsszó: természetesség!
2015. május 16. 22:28
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Nekeem nem tetszik:'D
2015. május 16. 23:10
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nem azért, de ebben baromira igaza volt anyámnak: Minden lányhoz más szemöldök illik, csak tudni kell mi áll jól.
Szóval én nem élnék ezzel a tanáccsal. Nagyon hirtelen jött divatba a vastag szemöldök, de számomra némelyik nagyon nem tetszik. Mint például az övé se. Meg, mint említettem nem mindenihez illik. Szóval igen, nagyon hasznos tanácsot adtál az embereknek Zendaya. Szerintem mindenki hordja úgy, ahogy neki tetszik.
Szóval én nem élnék ezzel a tanáccsal. Nagyon hirtelen jött divatba a vastag szemöldök, de számomra némelyik nagyon nem tetszik. Mint például az övé se. Meg, mint említettem nem mindenihez illik. Szóval igen, nagyon hasznos tanácsot adtál az embereknek Zendaya. Szerintem mindenki hordja úgy, ahogy neki tetszik.
2015. május 16. 23:55
Ez úgy hülyeség,ahogy van.Ha az ember nem szedeti ki rendszeresen a szemöldökét,nemhogy nem szép dús nem lesz,hanem egy "bagolybozont" nő a helyén.A második képről egyébként nekem is az jutott eszembe,hogy borotvával választották el,annyira összenőtt Neki.Mellesleg egyáltalán nem kelt természetes hatást.Az a kacsacsőr pedig csak még több értelemmel ruházza fel rendkívül intelligens megnyilvánulását.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.