Sajnos...
Színészek, akik maradandót alkottak II.
2015. május 16. 17:06
Nekem, ha meghallom Miley nevét, a botrányai jutnak eszembe.
Sajnos...
Sajnos...
2015. május 16. 17:14
Jim Carey ♥ Rowan Atkinson ♥
De a két kedvenc egyértelműen Harrison és Robert *-* ♥
De a két kedvenc egyértelműen Harrison és Robert *-* ♥
2015. május 16. 17:15
„Babyt senki nem ültetheti a sarokba!” Imádom ezt a filmet. Sajnálom, hogy Jennifer csak a plasztikával próbál kitűnni.
Rowan, Bud, Terence,Jim, Hannah Montana (én még mindig szeretem ezt a sorozatot)
Rowan, Bud, Terence,Jim, Hannah Montana (én még mindig szeretem ezt a sorozatot)
2015. május 16. 17:15
na, Mr Bean is bekerült a listába nagy örömömre. Ha valaki meghallja azt a nvet, hogy Rowan Atkinson, általában csak úgy néznek, de ha azt mondjuk Mr. Bean!
Mindenki tudja, hogy kiről beszélek.
Bár a többivel is egyetértek.
Bár a többivel is egyetértek.
2015. május 16. 17:21
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ők tényleg maradandót alkottak
2015. május 16. 17:26
|
|
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline
|
Mr.Bean!
imádom azt a filmet
!!! de ha Milye így folytatja akkor csak a maradandó botrányai lesznek ...
2015. május 16. 17:43
Mr Bean
Hannah Montana
Miley-t Hannah-ként még imádtam, de most már...
Hannah Montana
Miley-t Hannah-ként még imádtam, de most már...
2015. május 16. 17:56
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Jim Carrey.
2015. május 16. 17:57
Jó cikk lett,várjuk a folytatást!
Kellemes meglepetésként ért a sok amerikai nagyágyú mellett egy francia színészlegendát is viszontlátni a cikkben,bárha francia,akkor minden kekeckedés nélkül megsúgom,nekem Gérard Depardieu ugrik be elsőnek.
Ó,a drága Ace Ventura,mennyit szakadtam azon a filmen.Nem kifejezés rá,hogy "maradandó",egyszerűen csak időtálló zsenialitásnak merem titulálni,annyira elfogult vagyok Mr. Carrey bohóckodásával kapcsolatban.Kb. ugyanezt tudnám elmondani a királynőverő Mr. Bean karakteréről is,ám a Bud Spencer filmek...persze,nem vonom kétségbe hatásukat és jelentőségüket,de azokkal egyenesen ki lehetne kergetni a világból.Hasonlóan a Jackie Chan-produkciókkal is.
Heath - mit is tudnék Róla mondani?A nagybetűs színészet volt,amit Joker karakterével művelt,mellesleg a 00'-es évek legmeghatározóbb alakítása.
A Dirty Dancing-ről nekem inkább Patrick jut eszembe,már csak a Ghost miatt is.Harrisonnak megint csak örülök,hiszen a többiektől eltekintve az Ő karrierje puszta véletlenből született.Ahhot képest pedig az már csak a sors iróniája,miszerint a SW után egyedül Neki lett jelentős.
Kellemes meglepetésként ért a sok amerikai nagyágyú mellett egy francia színészlegendát is viszontlátni a cikkben,bárha francia,akkor minden kekeckedés nélkül megsúgom,nekem Gérard Depardieu ugrik be elsőnek.
Ó,a drága Ace Ventura,mennyit szakadtam azon a filmen.Nem kifejezés rá,hogy "maradandó",egyszerűen csak időtálló zsenialitásnak merem titulálni,annyira elfogult vagyok Mr. Carrey bohóckodásával kapcsolatban.Kb. ugyanezt tudnám elmondani a királynőverő Mr. Bean karakteréről is,ám a Bud Spencer filmek...persze,nem vonom kétségbe hatásukat és jelentőségüket,de azokkal egyenesen ki lehetne kergetni a világból.Hasonlóan a Jackie Chan-produkciókkal is.
Heath - mit is tudnék Róla mondani?A nagybetűs színészet volt,amit Joker karakterével művelt,mellesleg a 00'-es évek legmeghatározóbb alakítása.
A Dirty Dancing-ről nekem inkább Patrick jut eszembe,már csak a Ghost miatt is.Harrisonnak megint csak örülök,hiszen a többiektől eltekintve az Ő karrierje puszta véletlenből született.Ahhot képest pedig az már csak a sors iróniája,miszerint a SW után egyedül Neki lett jelentős.
2015. május 16. 18:11
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Louis de Funès... Imádom, nem tudom, kin lehetne jobbakat nevetni.
Csak azt bánom, hogy a Fösvény kimaradt a listából, az is elképesztő.
Mr. Bean...
Mr. Bean...
2015. május 16. 19:33
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Bud Spencer és Terence Hill örök kedvenc marad s számomra. A filmjeiket már 1000-szerláttam, de nm tudom megunni, ugyanúgy nevetek a vicces részeken, mintha elsőre nézném meg.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: