A cirkusz 2018-ra az összes vándorló ázsiai elefántját egy megőrzőközpontba fogja küldeni Florida államba.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Ringling Bros. felmenti cirkuszi elefántjait
2015. május 15. 13:09
Állatvédő vagyok, de a PETA több kárt okoz, mint hasznot, nem szeretem őket. A cirkusz döntésének örülök, az állatos mutatványok helyett inkább több artista számot tegyenek be.
2015. május 15. 14:53
Ez nagyon jó hír.
Érdekes h pont Floridában lakom, és pont oda viszik őket is
Mindenesetre nagyon örülök ennek, én se nagyon szeretem az állatos mutatványokat. Az lehet hogy nekünk mennyire "fantasztikus", de vajon a szegény állatnak mennyire fantasztikus lehet ez?kevésbé.:/
2015. május 15. 15:25
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Végre, már épp itt volt az ideje, hogy ez cirkusz rászánja magát erre a lépésre.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. május 15. 17:42
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Hogyan lehet egy cikkben így direktben lebeszélni valakit a cirkuszba járásról? Nem mintha én járnék, na de akkor is.
A sminkes cikkeknél mért nincs ott, hogy azokat állatokon tesztelik? lol.
A sminkes cikkeknél mért nincs ott, hogy azokat állatokon tesztelik? lol.
2015. május 15. 17:47
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Szegeny allatokra csak ra kell nezni a cirkuszban...Mulatassak az embereket emberekkel nem pedig allatokkal.Vagy erre nem kepesek? Az ember nemtud vicces es jo lenni? Szeretem a cirkuszt de ha lehetne az osszes allatot elvinnem onnan...
2015. május 15. 20:57
Ez remek hír! Kisebb koromban én odavoltam a cirkuszokért most pedig szinte gyűlölöm őket. Hogy lehet ezeket az állatokat ilyenre kényszeríteni?! Ők a szabadságra születtek, nem pedig a fogságra...
2015. május 15. 21:51
Legalább ott az elefántokat nem fogják többé bántalmazni
2015. május 16. 12:36
Hála az égnek. Gyűlölöm a cirkuszt, iszonyatosan természet ellenes amit csinálnak.
2015. május 16. 20:16
De jó!
Utálom a cirkuszokat. És nem csak amiatt, mert félek a bohócoktól, hanem, mert állatokat tartanak kis ketrecekben és kényszerítik őket a mutatványokra. Szerintem nagyon jó döntés volt!
Utálom a cirkuszokat. És nem csak amiatt, mert félek a bohócoktól, hanem, mert állatokat tartanak kis ketrecekben és kényszerítik őket a mutatványokra. Szerintem nagyon jó döntés volt!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.