A cirkusz 2018-ra az összes vándorló ázsiai elefántját egy megőrzőközpontba fogja küldeni Florida államba.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Ringling Bros. felmenti cirkuszi elefántjait
2015. május 15. 13:09
Állatvédő vagyok, de a PETA több kárt okoz, mint hasznot, nem szeretem őket. A cirkusz döntésének örülök, az állatos mutatványok helyett inkább több artista számot tegyenek be.
2015. május 15. 14:53
Ez nagyon jó hír.
Érdekes h pont Floridában lakom, és pont oda viszik őket is
Mindenesetre nagyon örülök ennek, én se nagyon szeretem az állatos mutatványokat. Az lehet hogy nekünk mennyire "fantasztikus", de vajon a szegény állatnak mennyire fantasztikus lehet ez?kevésbé.:/
2015. május 15. 15:25
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Végre, már épp itt volt az ideje, hogy ez cirkusz rászánja magát erre a lépésre.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. május 15. 17:42
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Hogyan lehet egy cikkben így direktben lebeszélni valakit a cirkuszba járásról? Nem mintha én járnék, na de akkor is.
A sminkes cikkeknél mért nincs ott, hogy azokat állatokon tesztelik? lol.
A sminkes cikkeknél mért nincs ott, hogy azokat állatokon tesztelik? lol.
2015. május 15. 17:47
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Szegeny allatokra csak ra kell nezni a cirkuszban...Mulatassak az embereket emberekkel nem pedig allatokkal.Vagy erre nem kepesek? Az ember nemtud vicces es jo lenni? Szeretem a cirkuszt de ha lehetne az osszes allatot elvinnem onnan...
2015. május 15. 20:57
Ez remek hír! Kisebb koromban én odavoltam a cirkuszokért most pedig szinte gyűlölöm őket. Hogy lehet ezeket az állatokat ilyenre kényszeríteni?! Ők a szabadságra születtek, nem pedig a fogságra...
2015. május 15. 21:51
Legalább ott az elefántokat nem fogják többé bántalmazni
2015. május 16. 12:36
Hála az égnek. Gyűlölöm a cirkuszt, iszonyatosan természet ellenes amit csinálnak.
2015. május 16. 20:16
De jó!
Utálom a cirkuszokat. És nem csak amiatt, mert félek a bohócoktól, hanem, mert állatokat tartanak kis ketrecekben és kényszerítik őket a mutatványokra. Szerintem nagyon jó döntés volt!
Utálom a cirkuszokat. És nem csak amiatt, mert félek a bohócoktól, hanem, mert állatokat tartanak kis ketrecekben és kényszerítik őket a mutatványokra. Szerintem nagyon jó döntés volt!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.