VV Viki internetes apróhirdetési csaló lett?
2015. május 15. 17:23
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Én se ismerem a hölgyeményt , de ahogy látom talán nem is baj hogy nem.Persze elítélendő amit csinált, csak nem egyedi az eset.Neten egyre több a csaló,hazug,csak a pénz által vezérelt ember. Nem sokat vásárolok neten, de még így is többször át akartak verni,de nem tudom mit várom egy olyan világba ahol az emberek folyton átlépnek egymáson.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2015. május 15. 18:04
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Még egy értelmes példány, akikre mi magyarok IGAZÁN büszkék lehetünk...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. május 15. 18:07
Oké, a csaj nevét életemben most hallottam először. Amit tett, az bűntény, de a vásárló se lehetet valami agytröszt, ha bedőlt ennek a szövegnek. Olyan, mint a folyton felvillanó"nyert egy okostelefont" reklámok, egy nagy becsapás,
2015. május 15. 19:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Most komolyan, ki az a hülye, aki egy alapból nem működő készüléket vesz?
Én sem vagyon Einstein, de olyat elvből sem veszek, ami nem is működik. Az emberi naivitást használta ki ez a csaj is. Én nekem mondjuk nincsen se merszem, se szívem más fejét átb*szni (túl jó ember vagyok), de az emberek többsége pofátlanul megcsinálja bárkivel. Java részt ezért nem szeretek vateráról meg ilyen weboldalakról vásárolni. Párom akar venni nekem így online használt laptopot (elvileg), de nagyon tartok tőle, hogy mi is így fogunk járni.
2015. május 15. 23:59
|
|
Jasyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236496 offline
|
Ez a VV familia egy katasztrófa.
Az egyik kornyikál, miközben saját maga is tudja hogy sz@r. A másik egy internetes csaló, a harmadikat agyonverik. (erról nem tehet persze)
Szép.. Csak gratulálni tudok nekik.
Nem tudom mire jó ez a ValóVilág.. Arra, hogy a öt alatt mozgó IQ emberek meggazdagodjanak abban hogy egy idiót@ valóságshowban mutogatják magukat meg ott színészkednek. Szánalmas mindegyik. Fuj.
Az egyik kornyikál, miközben saját maga is tudja hogy sz@r. A másik egy internetes csaló, a harmadikat agyonverik. (erról nem tehet persze)
Szép.. Csak gratulálni tudok nekik.
Nem tudom mire jó ez a ValóVilág.. Arra, hogy a öt alatt mozgó IQ emberek meggazdagodjanak abban hogy egy idiót@ valóságshowban mutogatják magukat meg ott színészkednek. Szánalmas mindegyik. Fuj.
2015. május 16. 00:02
|
|
Jasyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 236496 offline
|
A baj csak az, hogy mindig lesznek olyan őrültek, akik ezt fogják nézni, hogy ezek mit őrülködnek ott..És amíg van néző, addig nem hiszem hogy vége lesz :/ És amíg a műsor tart, elszaporodnak ezek, és nagyon el fog menni velük a ló!!
wá
wá
2015. május 16. 08:05
|
|
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline
|
Isten adj türelmet a hülyékhez, mert ha erőt adsz, leverem mindet!
2015. május 16. 08:30
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
De jó, hogy ilyen embereket látni a médiában... -,-
2015. május 16. 09:24
Bírom, hogy az összes Való Világos vagy süllyesztőben landol, mert a kutyám nem kíváncsi rájuk, vagy mindenféle hülyeséget megcsinálnak a megélhetésért és a figyelem középpontjáért. Lehet, úgy gondolják, hogy ezzel bármit is elérnek, pedig azon kívül, hogy minden egyes embernek unszimpatikus lesz, nem sokat. Megélni ebből úgyse tudnak, mert pár nap, és lecseng ez a dolog is. Szóval nem értem, mire jó ez nekik?
2015. május 16. 11:06
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Gratulálok.A vevő se lehetett valami észlény,az biztos...am ki ez a nő?Eddig egyszer se hallottam a nevét.Mind ugyanarra a sorsra jutnak.Bemennek a villába,a sok marha nézi őket egy darabig,amígy vége a műsornak,valaki megnyeri,aztán ennyi volt,az egész lecseng 2 nap alatt.A bent tartozkodó embereknek megért annyit az egész,hogy elpazarolhattak pár hónapot az életükből,amit a szeretteikkel tölthettek volna vagy valami értelmeset csinálhattak volna,és kaptak 2 betűt a nevük elé,ami megbélyegezte őket egy életre.Ezt a csajt innentől mindenki le fogja nézni,okos ember már a "VV" miatt sem becsüli nagyra,de ezek után...
2015. május 16. 16:49
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
BTR. egyetértek!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.