Ezekre a szuperképességre vágynak a sztárok
2015. május 15. 22:12
Idézet (Csöppség @ 2015.05.15. 15:26)
Én is szeretnék időutazni
De mondjuk a láthatatlanság is csábít.
(Mellesleg, szerintem nem kellett volna bele tenni a cikkbe ezt a sorozatot, mert így totál reklám hatása van)
(Mellesleg, szerintem nem kellett volna bele tenni a cikkbe ezt a sorozatot, mert így totál reklám hatása van)
Mivelhogy ez egy reklám.
2015. május 15. 22:14
Idézet (Ag_laja @ 2015.05.15. 15:06)
Ez a cikk most érdekes tényeket akart közölni a sztárokról vagy ezt a gyerek sorozatot népszerűsíteni? ( természetesen az időutazást választom)
Utóbbi
2015. május 15. 22:22
Én maradok kedvenc Laborpatkányaim bionikáinál
De azokból mind kell
Egyébként belenéztem ebbe a sorozatba és egész türhető. De akkor is csak Phoebe (Kira Kosarin
) miatt fogok még belenézni párszor
Egyébként belenéztem ebbe a sorozatba és egész türhető. De akkor is csak Phoebe (Kira Kosarin
2015. május 16. 08:32
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Én azt választanám szupererőnek, hogy néha láthatatlanná tudjak változni
2015. május 16. 22:15
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
én azt kívánná, hogy olyan szuperképességem legyen,hogy a gondolatommal irányítom a világot, de csak egy napig, különben miden túl könnyű lenne, és akkor már nem is létezne a küzdelem fogalma...
azt kívánnám,h ne létezzenek betegségek, és az emberek csak időskorban halhassanak meg...
azt kívánnám,h ne létezzenek betegségek, és az emberek csak időskorban halhassanak meg...
2015. május 17. 17:12
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Én repülni szeretnék és láthatatlan is lennék.
2015. május 18. 10:22
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Nálam a repülés és a gondolatolvasás viszi a pálmát...de a láthatatlanságnak is nagyon örülnék ugyan azon okból mint Beyoncé...
2015. május 18. 12:24
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Jó cikk lett.
Én a teleportálást, gondolatolvasást, mesterlövészetet preferálom
Én a teleportálást, gondolatolvasást, mesterlövészetet preferálom
2015. május 18. 18:11
Én gondolatolvasó és láthatatlant választanám. De a teleportálás sem lenne rossz,főleg holnapra.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: