A J-pop-királynő nyáron érkező stúdióalbumáról május 11-én jelent meg az első videoklip, melyet a Birthday című dalához forgatott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Namie Amuro – Birthday
2015. május 15. 07:26
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Domi05: Inkább nő, 37 éves, 13 albummal a háta mögött, jelenleg Japán legnépszerűbb énekesnője, becenevén a Jpop Queen.
A dal tetszik, és a klip is jó, csak nem tudom, én valami mást vártam volna Namietól, vmi kicsit eredetibbet, nem a szokványos Nishino Kana-féle pasztel festékvödrös erőltetett mű beállításos koreós klipet. Nah talán a következő klip, úgyis jön még másik 4.
A dal tetszik, és a klip is jó, csak nem tudom, én valami mást vártam volna Namietól, vmi kicsit eredetibbet, nem a szokványos Nishino Kana-féle pasztel festékvödrös erőltetett mű beállításos koreós klipet. Nah talán a következő klip, úgyis jön még másik 4.
2015. május 15. 19:54
|
|
whitephoenixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.24. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 50341 offline
|
nekem tetszik
2015. május 17. 11:52
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Ncskcsk @ 2015.05.15. 07:26)
Egyetértek veled. Én is mást vártam Namiétől, de ettől függetlenül tetszik a dal, és különösebben a klippel sincs semmi bajom. Annak pedig kimondottan örülök, hogy ennyire mosolygósra sikeredett.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: