A Norvégiában élő Alex Lyngaas nemrégiben megelégelte, hogy 69 éves édesanyja magányosan tengeti a napjait, így nem mindennapi módot választott arra, hogy párt találjon neki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem mindennapi módon keres párt édesanyjának egy norvég férfi
2015. május 14. 11:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. május 14. 12:13
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
De édes! :3
2015. május 14. 12:23
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
remélem, ennyire nyomorult sose leszek, hogy a fiam keressen nekem pasit. magától nem tud bepasizni? milyen már ez? csak arra lennék kíváncsi, fordított esetben mit szólt volna a srác, vagyis ha az anyja keresett volna neki nőt?
gondolom annak már nem nagyon örült volna.
és most jöhetnek a beszólogatások nyugodtan.
2015. május 14. 13:04
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Szerintem ez kedves gesztus volt a fiától.Bár nem hiszem,hogy ilyen korban már sokra menne az anyukája egy társsal v.v persze nem az a lényeg,hogy 2 ember mennyi dőt tölt együtt hanem,hogy hogyan
2015. május 14. 13:11
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Idézet (draculina @ 2015.05.14. 12:23)
remélem, ennyire nyomorult sose leszek, hogy a fiam keressen nekem pasit. magától nem tud bepasizni? milyen már ez? csak arra lennék kíváncsi, fordított esetben mit szólt volna a srác, vagyis ha az anyja keresett volna neki nőt?
Szövegértés egyes...
Nem azért keres párt az anyjának mert nem tud "bepasizni", hanem mert nem akar. Viszont ez Alex-nek nem tetszik ezért csinálta ezt a videót.
De abban igazad van, hogy fordított esetben valószínűleg nem örülne a dolognak.
Egyébként lövésem sincs róla, hogy ha az anyja nem akar maga mellé társat, akkor minek kell kereső hadjáratot indítani ország-világ szerte. Sose fogom megérteni az ilyen embereket és őszintén szólva nem is akarom, mert a végén még én is minden lében kanál h*lye leszek, mint ők.
2015. május 14. 13:42
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Hát ez nagyon aranyos és ötletes videó!
2015. május 14. 13:44
|
|
Saturdayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 237022 offline
|
Szerintem is kedves volt a srác, bár nem hiszem hogy sikerül társat találnia az édesanyjának. Én legalábbis azt vettem ki a szövegből, hogy az anya nem szeretne "bepasizni".
2015. május 14. 13:54
Ez nagyon aranyos gesztus a fiától.
Am a videó jó lett, és remélem majd sikerrel is járnak vele.^^
2015. május 14. 14:05
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Aranyos volt a fiától
2015. május 14. 14:11
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Én azt hallottam, hogy minél korosabb valaki, annál inkább vágyik az egyedüllétre. Szép gesztus, meg minden, de ha a nő nem akar magának egy társat, akkor nem akar.
2015. május 14. 14:49
Idézet (MissTiniStoessel @ 2015.05.14. 14:11)
Én azt hallottam, hogy minél korosabb valaki, annál inkább vágyik az egyedüllétre. Szép gesztus, meg minden, de ha a nő nem akar magának egy társat, akkor nem akar.
Egyénfüggő,bár az ember alapvetően társas lénynek van teremtve.Azt pedig nem tudjuk meg a cikkből,hogy a néni előző férjével/élettársával mi történt,illetve mennyi időt tud a családjával tölteni,ami miatt a fia párt szándékozik Neki találni.Mellesleg melyik korabeli férfi ne örülne egy ilyen jópofa,fiatalos asszonynak?
Támogatom a srácot,hiszen még ha nem is talál egy holtodiglan-holtomiglan partnert az édesanyjának,legalább szerez Neki egy-két jópofa alkalmat,amikor kiszakadhat a napi rutinból.
2015. május 14. 15:34
Nagyon kedves volt a fiától. Remélem talál magának egy rendes férfit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: