Rekordot döntött Taylor Momsen
2015. május 14. 17:37
Nagyon szeretetm Taylort, és elismerésem a sikeréhez
2015. május 14. 17:55
Imádom Taylort, és a bandát is. Remélem, egyszer találkozhatok vele, hisz ő a legnagyobb példaképem
Gratulálok mindenért.
2015. május 14. 18:15
Hatalmas gratuláció neki, abszolút megérdemli, elképesztően tehetséges.♥ Nagyon jó lett az interjú!
2015. május 14. 20:09
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
ügyes volt!
gratulálok!
gratulálok!
2015. május 15. 14:40
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Miért is nem csodálkozom?♥
2015. május 16. 19:09
|
brigiitprHUúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.16. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 243846 offline
|
Orommel latom , hogy Ti is ennyire orultok a banda sikereinek, szamomra Taylor az abszolut favorit , szerintem tokeletes mind zeneben mind stilusban, peldakepem. Mar egy jo ideje kezdtunk egy magyar tpr oldalt 2 tarsammal , aki meg esetleg nem talalt ra es szereti a bandat azoknak ajanlom , friss hirek , kepeket posztolunk. https://m.facebook.com/ThePrettyRecklessHungaryOfficial?ref=bookmark
2015. május 16. 19:18
|
brigiitprHUúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.16. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 243846 offline
|
Azt is lattam hogy sokan szeretnetek mar nalunk is latni a bandat , ezzel en is igy vagyok es remelem meg vagyunk egy paran
2015. május 16. 19:32
|
|
sziv55 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 649 Csatolások: 10 Azonosító: 206347 offline
|
Idézet (brigiitprHU @ 2015.05.16. 19:18)
Azt is lattam hogy sokan szeretnetek mar nalunk is latni a bandat , ezzel en is igy vagyok es remelem meg vagyunk egy paran
igen vagyunk
2015. május 16. 19:43
|
brigiitprHUúj tag |
|
Sikerult mar egyszer Markkal felvennem a kapcsolatot es kerdeztem tole hogy varhato e magyar koncert es azt a valaszt kaptam hogy " sosem tudom elore hogy merre megyunk szinte mindig csak a koncert elott tudom meg , de mar egyszer egy masik bandaval voltam magyarba es nagyon jo volt a kozonseg es tetszett a kulture , remelem meg eljutok . " Ez is mar eleg biztato , de ha mindez nem eleg akkor sikerult Taylornak is uzennem , megismertem egy Kanadai lanyt aki kb. 2 hete volt egy TPR komcerten es o tudott vele par percet beszelni es at adta az uzenetem hogy becsulom szeretem , peldakepem stb...es Taylor azt uzente vissza hogy nagyon izgatott hogy tudja hogy mar nalunk is vannak rajongoi koszoni a sok szeretetett , es a kovetkezo turnen mar remeli hogy eljutnak hozzank js es szeretne velem talalkozni meg persze a tobbi rajongoval is
2015. május 16. 19:46
|
brigiitprHUúj tag |
|
Ha megtudok meg valamit akkor posztolom az oldalra
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: