Nina Dobrev örül Ian Somerhalder házasságának
2015. május 13. 21:09
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Jó hát mondani valamit egy dolog.. Gondolni valamit az a másik dolog...
2015. május 13. 21:38
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Nekem eszembe se jutott,hogy ezért lépett volna ki.Hisz az ilyen érett és profi szinészek tudják kezelni az ilyen helyzeteket...
2015. május 13. 21:44
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ez rendes dolog tőle és jól kezeli a helyzetet
2015. május 13. 21:53
|
|
Delena1015új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 239104 offline
|
vampire 87 én is így gondolom bár nagyon örülnék ha tényleg így gondolná
2015. május 13. 23:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Egy ideje már én is kezdek afelé hajlani, hogy a párkapcsolatuk reklámfogás volt, hiszen - okát nem értem ugyan - nagyon sokan mindenáron Elenát Damonnel akarták összehozni, és ugye, jajjdecukik lennének, ha a való életben is egy párt alkotnának. Az egy dolog, hogy valaki megtartja a magánéletét és nem köt mindent a bulvárlapok orrára, de mióta Ian Nikkivel van, azóta elég sok pletyka, hír, kép terjeng az interneten és szó szerint világgá kürtölik azt, hogy mennyire boldogok, amivel persze nincs is semmi gond, viszont Ninával ilyenről szó sem volt. Szerintem meg Ian és Nikki már egy ideje összeszűrték a levet, de nem léphettek nyilvánosság elé a sorozat és önmaguk népszerűségének megtartása okán.
2015. május 14. 09:48
|
|
J.Lo45új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 219395 offline
|
Szerintem meg egy kicsit rossz neki..
Szerintem féltékeny egy kicsit mert Lan és Nikki boldogak együtt ő pedig mit csinálna a vámpír napló sorozattal. Én szerintem ez így megy ott
Szerintem féltékeny egy kicsit mert Lan és Nikki boldogak együtt ő pedig mit csinálna a vámpír napló sorozattal. Én szerintem ez így megy ott
2015. május 14. 10:45
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
hát nem tudom....
2015. május 14. 13:56
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Szerintem Nina és Ian kapcsolata csak reklámfogás volt.. Sose láttam rajtuk azt az igazi boldogságot, mint most Ian-on és Nikki-n.
Ők sokkal jobban összeillenek.
Ők sokkal jobban összeillenek.
2015. május 14. 14:58
Hm... Nina okos!!
De a lényegre térve, sosem hittem, hogy esetleg Ian és Nikki miatt lépett volna ki. Mielőtt elkezdték egyáltalán forgatni a 6. évadot, már szó volt arról, hogy az egyik főszereplő nem írta alá 6 évadnál többre a szerződését, s akkor még hol volt Ian és Nikki házasságának ötlete? - sehol!
Ami Ian és Nina kapcsolatát illeti, abszolút meg vagyok győződve arról, hogy NEM reklámfogás volt, ugyanis az nem tartott volna évekig!! Ez az egyik, a másik pedig, hogy összehasonlíthatatlan a két kapcsolat! Nem ér azt mondani, hogy Ian boldogabb ezzel vagy azzal!! Ez butaság!! Minden kapcsolat más és velük együtt az ember is ugyanúgy formálódik.
Azonban egy biztos, a valódi okokat sohasem fogjuk megtudni, mert valóban, legtöbbször azt mondják, amit hallani/látni akarunk, illetve rohadtul nem tartozik a publikumra, hogy mi is történt.
De a lényegre térve, sosem hittem, hogy esetleg Ian és Nikki miatt lépett volna ki. Mielőtt elkezdték egyáltalán forgatni a 6. évadot, már szó volt arról, hogy az egyik főszereplő nem írta alá 6 évadnál többre a szerződését, s akkor még hol volt Ian és Nikki házasságának ötlete? - sehol!
Ami Ian és Nina kapcsolatát illeti, abszolút meg vagyok győződve arról, hogy NEM reklámfogás volt, ugyanis az nem tartott volna évekig!! Ez az egyik, a másik pedig, hogy összehasonlíthatatlan a két kapcsolat! Nem ér azt mondani, hogy Ian boldogabb ezzel vagy azzal!! Ez butaság!! Minden kapcsolat más és velük együtt az ember is ugyanúgy formálódik.
Azonban egy biztos, a valódi okokat sohasem fogjuk megtudni, mert valóban, legtöbbször azt mondják, amit hallani/látni akarunk, illetve rohadtul nem tartozik a publikumra, hogy mi is történt.
2015. május 14. 16:12
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Szerintem azért valahol biztos fáj Ninának. De büszke vagyok rá
2015. május 14. 18:18
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
Ja persze boldog attól, hogy a volt pasija és a barátnője összeházasodtak, és boldogok!Érdekes ellentmondások vannak ebben az (Őszine) vallomásban! Példa: Még mindíg barátok Iannal:(De az esküvőről,Nina nem is tudott!)Idézem: "Amikor megtudtam, hogy összeházasodtak...!! Szóval, nekem ne mondja senki, hogy nem azért lépett ki a záró évad előtt egy főszereplő a sorozatból, mert az exe és a drága barátnője boldogságát, és hütlenségét, nem tudja tolerálni! És még 1 évig megjátszani, hogy minden frankó, amikor nem az!! Nekem sem menne,ezért nagyon is megértem!!
2015. május 14. 18:53
|
|
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline
|
Szerintem egyértelmű, hogy nem a szakítás miatt hagyta ott a sorozatot! Az egy eléggé gyerekes és értelmetlen döntés lett volna tőle. Nem hiszem hogy hazudna azzal, hogy azt mondja még mindig jó a kapcsolata Iannel.
Én megértem a döntését és teljesen támogatom, neki rengeteg esélye van, hogy sikeres filmekben szerepeljen, a Kamuzsaruk is egy jó ugródeszka volt számára, és természetes, hogy többre vágyik, nem csak arra, hogy 20 év múlva is mindenkinek az jusson az eszébe hogy ő Elena Gilbert! Ki kell próbálnia magát több dologban, ha ez az amit ő akar!
Én megértem a döntését és teljesen támogatom, neki rengeteg esélye van, hogy sikeres filmekben szerepeljen, a Kamuzsaruk is egy jó ugródeszka volt számára, és természetes, hogy többre vágyik, nem csak arra, hogy 20 év múlva is mindenkinek az jusson az eszébe hogy ő Elena Gilbert! Ki kell próbálnia magát több dologban, ha ez az amit ő akar!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: