Justin Bieber: „Egy vonzó és őszinte barátnőre vágyom”
2015. május 14. 21:09
ti honnan tudjátok, hogy az egész interjúban "hazudott"?! Csak azért mert csinált egy-két hülyeséget azért nem kell élete végéig elítélni és az alapján ítélkezni. Mert szerintem ti se örülnétek annak ha egy múltbeli hibátok alapján ítéljenek meg.
2015. május 14. 21:42
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2015.05.14. 21:09)
ti honnan tudjátok, hogy az egész interjúban "hazudott"?! Csak azért mert csinált egy-két hülyeséget azért nem kell élete végéig elítélni és az alapján ítélkezni. Mert szerintem ti se örülnétek annak ha egy múltbeli hibátok alapján ítéljenek meg.
Arghh, hogy mindig evvel jösztök
2015. május 15. 11:35
Idézet (veri88 @ 2015.05.13. 18:41)
húzátok már ki a fejeteket a seggetekből te jó isten és mivan ha komolyan mondta érettebb lett erre nem gondoltatok? mivan ha rájött valamire amit ti nem értetek, ő elért valamit ti meg nem, nem tudhatjátok miért lett ilyen nem láthatsz a lelkébe szóval szépen abba lehet hagyni a gyűlölködést mert nem tudom neked hogy esne
Ja, hát persze. Ő elért valamit. Igen, tényleg. Ebben igazad van. Elérte azt, hogy legyenek elvakult rajongói, akik a nem létező tehetsége miatt bálványozzák. És őket köpködi. Meg kibeszéli őket.
És mi az, hogy mi nem értünk el semmit? Képzeld! Nem mindenki akar botrányhős lenni. Mindenkinek más az életcélja. Én például már elértem célokat az életemben. És nem hiszem, hogy itt én vagyok az egyetlen.
Ennyit erről.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. május 15. 13:30
Jaj már, ezt az egész szöveget a PR stábja találta ki, ő meg szépen felmondta, mint a verset magyarórán. Ugye ti se gondoljátok komolyan, hogy az ilyen hírességeknek a menedzsereik megengedik, hogy azt tegyék és mondják, amit akarnak?
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. május 15. 14:43
|
|
BodaiBellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 242239 offline
|
Szerintem nagyon aranyos ,hogy fölvállalja a tetteit!!! Sok sikert kívánok neki a továbbiakban...<3 u.i.: őrűlt jók ezek a képek róla!!! :3
2015. május 15. 21:09
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
fura ezzel a hajjal, de nem áll neki rosszul.
ha tényleg így gondolja, akkor drukkolok neki hogy sikerüljön megtalálnia az igazit!
ha tényleg így gondolja, akkor drukkolok neki hogy sikerüljön megtalálnia az igazit!
2015. május 15. 21:26
|
|
Rusher01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.07. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 216477 offline
|
Hát b@szemeg ezeknek a k*csög utálkozóknak semmi se jó?Próbálja helyre hozni a hibáit!Más még erre se képes.Senki sem tökéletes,ez van.Követünk el hibákat.Azt sem értem miért kell utálni hiszen nem ártott nekünk semmit sem!Tehetséges és őrülten szexi!Le lehetne szállni róla.
2015. május 15. 22:08
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Már csak azért is visszaolvastam a veszekedés gyökeréig, ez szánalom amit itt az egyes rajongók és nem rajongók művelkednek.
Justin mindig is az évtized egyik legmegosztóbb személyisége lesz, ez az egyetlen amit letett az asztalra.
2015. május 16. 09:57
Nem akarok megint más véleményéhez hozzászólni egyrészt, mert mindenki lesz*rja, másrészt, mert az utálkozóknak semmi nem jó, ez tény és való. Nem az én bajom nyilván, hogy egy olyan emberrel foglalkoznak, akit valósággal gyűlölnek, holott nem is ismernek. Na mindegy. Már nagyon régóta hangoztatja, hogy bánja minden egyes hibáját és szeretné valahogy jóvátenni. Ez szerintem egy nagyon jó dolog, mert belátja jómaga is,hogy hibázott. Sajnos az osztálytársaim egy nagy része pont olyanok, hogy követik el sorra a hibákat, de sose bánják meg, sose ismerik be a hibájukat, hanem mindenféle megbánás nélkül kérnek bocsánatot, aminek hatására majdnem fejbevertem valakit. És nekem senki ne mondja, hogy még egyszer sem követett el durvább hibát,mert nem tudom elhinni! Mindenki hibázik, ez az élet rendje. Igen, Justin nagyon sok határt lépett át, 13 évesen én is elítéltem azokat a dolgokat, amiket tett, és nem arra figyeltem, amire kellett volna: a zenéje. Mert nekem személy szerint nagyon bejön a zenei munkássága, hiába tucat előadó és hiába kezdek egyre jobban elszakadni a tucattól.
ON: Örülök, hogy végre túl akar lépni Selenán, nagyon elegem volt már a kapcsolatukból nekem is. Az interjú szerintem nagyon jó lett, tetszik, hogy egy érett Justin köszön vissza ránk. ^^ Nekem a képek közül az utolsó kép tetszik, továbba ez a haj szerintem szörnyen áll neki. Egy fodrász nem ártana ide.
ON: Örülök, hogy végre túl akar lépni Selenán, nagyon elegem volt már a kapcsolatukból nekem is. Az interjú szerintem nagyon jó lett, tetszik, hogy egy érett Justin köszön vissza ránk. ^^ Nekem a képek közül az utolsó kép tetszik, továbba ez a haj szerintem szörnyen áll neki. Egy fodrász nem ártana ide.
2015. május 16. 09:58
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Ehhez változni is kéne .
2015. május 16. 10:21
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Már volt egy vonzó és őszinte barátnőd. De te olyan hülye voltál hogy hagytad elmenni. Senki nem vesz komolyan, nőj fel Dzsásztinka.
2015. május 16. 12:47
|
|
mahomieforever12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.20. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 231882 offline
|
Imádlak Justin <333333 és teljesen egyetértek veled BTR.
2015. május 16. 14:28
MÁR VOLT EGY.
DE TE NEM VOLTÁL KÉPES MEGBECSÜLNI ÉS EZ A TE HIBÁD!
DE TE NEM VOLTÁL KÉPES MEGBECSÜLNI ÉS EZ A TE HIBÁD!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.