Idézet (veri88 @ 2015.05.13. 19:03)
Őszintén nem gondoltam erre az eshetőségre.Rájött valamire,igazán?Bizonyára elég felvilágosult szellemiségű gyerek lehet,ha minden hónapban rájön ez az érzés,minden nagyobb balhéja előtt,illetve után.És igazad van,nem látok a lelkébe,nem vagyok a kib*szott pszichológusa,ellenben a fejébe igen;gondolom,jót szórakozik most ezen,hiszen újra palira vette rajongóinak azon csoportját,akik mindent bevesznek,amit állít.Ezt a ki mit ért el szöveget pedig hagyjuk má',Ő meg annyit nem ért el,mint az én legnagyobb kedvencem,akkor most Kurt a Jani?Egyébként Neked őszintén az jön le abból,hogy minden 2. héten más személlyel enyeleg,miszerint mennyire kényszeredetten keresi az igazit? 110.gif
Már elnézést,de ne a nyúl vigye a puskát,kérem szépen.
oké.xdd micsoda szlengek
mielött nagyon naívnak nevezel én a jót keresem benne még a hozzád hasonlók meg se próbálják mert elsőre nem volt szimpi bocsi tényleg amugy meg ember követ el hibákat azt ne mond hogy te egy szende szüzike vagy mert ezt nem hiszem el sokkal nagyobb hibákat is elkövethetnél a kis életedben mint ő csak neked nincs ekkor hibákat elkövetni lehetőség IGEN BOCSÁNAT ÉS AKKOR MEGYEK SÍRNI MERT ELMONDTAM A VÉLEMÉNYEM AMI NEKED NEM TETSZETT BOCSI HOGY EZ ENNYIRE MÉLYEN ÉRINTETT
Már elnézést,de ne a nyúl vigye a puskát,kérem szépen.
oké.xdd micsoda szlengek
mielött nagyon naívnak nevezel én a jót keresem benne még a hozzád hasonlók meg se próbálják mert elsőre nem volt szimpi bocsi tényleg amugy meg ember követ el hibákat azt ne mond hogy te egy szende szüzike vagy mert ezt nem hiszem el sokkal nagyobb hibákat is elkövethetnél a kis életedben mint ő csak neked nincs ekkor hibákat elkövetni lehetőség IGEN BOCSÁNAT ÉS AKKOR MEGYEK SÍRNI MERT ELMONDTAM A VÉLEMÉNYEM AMI NEKED NEM TETSZETT BOCSI HOGY EZ ENNYIRE MÉLYEN ÉRINTETT
Szende szűz?Ugyan dude,én Kalkuttatai Boldog Teréz reinkarnációja vagyok,de gondolom ez már leesett az oldal azon százalékának,akikkel hasonló,vérre menő macskaharcba bocsátkoztam.
Egyébként meg minek sírnál?D*ck,nem fogom kirobbantani a III. World War-t mert be mertél szólni.A véleményemben pedig nem Téged voltam hívatott szapulni,hanem a sztárról egy negatív szemléletű kiáltványt írni,de ha ez Neked úgy jött le,ahogy....,mosom kezeimet,mit hiszel.

1 felhasználónak tetszik: