Starity

Justin Bieber: „Egy vonzó és őszinte barátnőre vágyom”

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 13. 17:27 #21
- törölt felhasználó -    
ezek a képek szörnyűek!!! ohmy.gif
2015. május 13. 17:39 #22
- törölt felhasználó -    
"Nem lehetsz öreg és böcs,ha nem voltál fiatal és őrült"
Még Justin Bieber életében is van egy olyan időszak,amikor botrányt botrányra halmoz,iszik,minden,ami a csövön kifér És ez az elmúlt időszak volt,kezd megkomolyodni.Persze egyik napról a másikra nem lehet,de legalább elkezd kissé komolyabban és érettebben viselkedni.Legalábbis a szándék megvan benne
2015. május 13. 17:52 #23
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Szerintem ő pont hozzá való lenne: http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20120520174059/f4w/images/d/dc/111007_ugly_woman_shirt.jpg
2 felhasználónak tetszik: awwparadise, MissTiniStoessel
2015. május 13. 18:17 #24
- törölt felhasználó -    
_ToTo_ ez tetszik! xDD na de komolyan... tényleg nagyon jó lenne ha megtudna változni a sok baromsága után és találna egy hozzávaló csajt, már ha egyáltalán ő mondta ezeket... manapság már ki nem mondott tény hogy mindent a média irányít és lehet hogy ez a szöveg abszolúte nem tőle van hanem vmi nyálas szövegíró találta ki, de az is lehet hogy tényleg meg akar változni, háát... én mindenképpen reménykedem h ez sikerülni fog neki, ja és abban is h kitudnak végre találni neki egy normális fizimiskát neki, mert ez a mostnai valami egetrengetően nevetséges biggrin.gif
2015. május 13. 18:25 #25
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 557
Csatolások: 0
Azonosító: 233969
„Egy vonzó és őszinte barátnőre vágyom”
Örülök, hogy így jellemzi az egyik kedvenc énekesnőmet (Selena) smileeee.gif
2015. május 13. 18:32 #26
Wait
Wait
új tag

StátuszMájus 20.-án lesz a szülinapom!! :D Köszöntéseket elfogadok XD
Hozzászólás: 31
Azonosító: 243484
Miley is pontosan ezt mondta,pár honappal ezelött...nem változott semmit.
2015. május 13. 18:37 #27
- törölt felhasználó -    
Ez komolyan a nap cikke. _nevet.gif
Komolyan emberek,hányadszorra jön már ezzel a dumával?Jobbat kérdezek,hányszor fog még jönni ezzel a dumával,mikor ezen állítása után egy hétbe sem fog kerülni,jön a következő balhé és a következő,vagy híres,vagy kegye szerint "répázni való" barátnőcske,akivel újabb 1-2 hétig fog tartani a holtodiglan-holtomiglan?Mellesleg hiába 21 éves,nemcsak a másodlagos nemi jellegeinek kialakulása maradt el a fejlődésben 10 évre visszamenőleg,hanem az esze is.A képek pedig valami borzalmasak,egyáltalán nem keltik egy érett fiatalember érzetét.Számomra egy idétlen tojáshordó menyétével egyenlő mind a szavahihetősége,mind a tehetsége&állítólagos "sármja". 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. május 13. 18:38 #28
Girl23
Girl23

Státusz...
Hozzászólás: 754
Azonosító: 240285
Remélem igazat mond
Nekem régebben szimpi volt, aztán amikor megtudtam a milliónyi balhéját, akkor már úgy néztem rá, hogy ez egy hülye és lebecsültem. Persze tudtam hogy tényleg VAN tehetsége az énekléshez, de akkor a cikkekben már nem is igazán a szerepléseiről és dalairól írtak, hanem, hogy itt ütött meg valaki, ott pofátlankodott, stb. NAGYON remélem, hogy ez most tényleg változni fog, mert utálom ezt az imidzsét, és szerintem ő a lelke mélyén nem is ilyen.
2015. május 13. 18:40 #29
- törölt felhasználó -    
Egy vonzó és őszinte barátnőre vágyik. Vonzó és őszinte..neki minek az olyan? Ő neki inkább egy csúnya és hűtlen barátnő kéne.xd attól talán észbe kap, de lehet még attól se xd
Szerintem ő soha a büdös életbe nem fog megváltozni.. rohog.gif ugyanis az is valószínű hogy ezek nem az ő szavai, hanem az egyik szövegíróé..
2015. május 13. 18:41 #30
veri88
veri88
visszatérő vendég

StátuszHappy:DD
Hozzászólás: 139
Azonosító: 159608
húzátok már ki a fejeteket a seggetekből te jó isten és mivan ha komolyan mondta érettebb lett erre nem gondoltatok? mivan ha rájött valamire amit ti nem értetek, ő elért valamit ti meg nem, nem tudhatjátok miért lett ilyen nem láthatsz a lelkébe szóval szépen abba lehet hagyni a gyűlölködést mert nem tudom neked hogy esne
2015. május 13. 18:42 #31
Janka7
Janka7
visszatérő vendég

StátuszFuck you you fucking fuck.-Lip Gallagher
Hozzászólás: 348
Azonosító: 210317
Azért kell neki megint barátnő hogy újra és újra kihasználja a csajt? Igen..ezért tényleg érdemes..biggrin.gif
2015. május 13. 18:44 #32
veri88
veri88
visszatérő vendég

amugy is mit tudtok ti róla azon kívül amit mutat..semmit
2015. május 13. 18:50 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (veri88 @ 2015.05.13. 18:41)
húzátok már ki a fejeteket a seggetekből te jó isten és mivan ha komolyan mondta érettebb lett erre nem gondoltatok? mivan ha rájött valamire amit ti nem értetek, ő elért valamit ti meg nem, nem tudhatjátok miért lett ilyen nem láthatsz a lelkébe szóval szépen abba lehet hagyni a gyűlölködést mert nem tudom neked hogy esne

Őszintén nem gondoltam erre az eshetőségre.Rájött valamire,igazán?Bizonyára elég felvilágosult szellemiségű gyerek lehet,ha minden hónapban rájön ez az érzés,minden nagyobb balhéja előtt,illetve után.És igazad van,nem látok a lelkébe,nem vagyok a kib*szott pszichológusa,ellenben a fejébe igen;gondolom,jót szórakozik most ezen,hiszen újra palira vette rajongóinak azon csoportját,akik mindent bevesznek,amit állít.Ezt a ki mit ért el szöveget pedig hagyjuk má',Ő meg annyit nem ért el,mint az én legnagyobb kedvencem,akkor most Kurt a Jani?Egyébként Neked őszintén az jön le abból,hogy minden 2. héten más személlyel enyeleg,miszerint mennyire kényszeredetten keresi az igazit? 110.gif
Már elnézést,de ne a nyúl vigye a puskát,kérem szépen.
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. május 13. 18:52 #34
- törölt felhasználó -    
Vilu459; ennek én is örülök! smileeee.gif
Nem akarha visszahódítani Selyt? Sztem dehogyisnem!
2015. május 13. 18:52 #35
- törölt felhasználó -    
*akarja* blush.gif
2015. május 13. 19:03 #36
veri88
veri88
visszatérő vendég

Őszintén nem gondoltam erre az eshetőségre.Rájött valamire,igazán?Bizonyára elég felvilágosult szellemiségű gyerek lehet,ha minden hónapban rájön ez az érzés,minden nagyobb balhéja előtt,illetve után.És igazad van,nem látok a lelkébe,nem vagyok a kib*szott pszichológusa,ellenben a fejébe igen;gondolom,jót szórakozik most ezen,hiszen újra palira vette rajongóinak azon csoportját,akik mindent bevesznek,amit állít.Ezt a ki mit ért el szöveget pedig hagyjuk má',Ő meg annyit nem ért el,mint az én legnagyobb kedvencem,akkor most Kurt a Jani?Egyébként Neked őszintén az jön le abból,hogy minden 2. héten más személlyel enyeleg,miszerint mennyire kényszeredetten keresi az igazit? 110.gif
Már elnézést,de ne a nyúl vigye a puskát,kérem szépen.

oké.xdd micsoda szlengek
mielött nagyon naívnak nevezel én a jót keresem benne még a hozzád hasonlók meg se próbálják mert elsőre nem volt szimpi bocsi tényleg amugy meg ember követ el hibákat azt ne mond hogy te egy szende szüzike vagy mert ezt nem hiszem el sokkal nagyobb hibákat is elkövethetnél a kis életedben mint ő csak neked nincs ekkor hibákat elkövetni lehetőség IGEN BOCSÁNAT ÉS AKKOR MEGYEK SÍRNI MERT ELMONDTAM A VÉLEMÉNYEM AMI NEKED NEM TETSZETT BOCSI HOGY EZ ENNYIRE MÉLYEN ÉRINTETT
2015. május 13. 19:09 #37
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Már nem azért, de 21 éves...tényleg itt van az ideje, hogy levakarja a tojáshéjat a valagáról és IGAZI férfivá érjen. Nem csípom a kölköt, viszont nem is utálom, és remélem, hogy megtalálja azt a lányt, akivel boldog lesz. smileeee.gif
2015. május 13. 19:16 #38
Zafira
Zafira
új tag

StátuszHol a napszemuvegem? Gyorsan fel is veszem hogy ne lass melyen a szivembe❤✋
Hozzászólás: 52
Azonosító: 224031
Na vegre! Remelem mostmár justin celjai valodiak es ragaszkodik hozza hogy vegre felnott ferfiva valjon aki nincs benne sok botranyba es hulyesegbe. Es megtalalja azt a lanyt akivel boldog lehet.smileeee.gif HAjra justinn biggrin.gif
2015. május 13. 19:18 #39
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
[quote=veri88,2015.05.13. 19:03~5509607][quote]
oké.xdd micsoda szlengek
mielött nagyon naívnak nevezel én a jót keresem benne még a hozzád hasonlók meg se próbálják mert elsőre nem volt szimpi bocsi tényleg amugy meg ember követ el hibákat azt ne mond hogy te egy szende szüzike vagy mert ezt nem hiszem el sokkal nagyobb hibákat is elkövethetnél a kis életedben mint ő csak neked nincs ekkor hibákat elkövetni lehetőség IGEN BOCSÁNAT ÉS AKKOR MEGYEK SÍRNI MERT ELMONDTAM A VÉLEMÉNYEM AMI NEKED NEM TETSZETT BOCSI HOGY EZ ENNYIRE MÉLYEN ÉRINTETT[/quote]

Már nem azért, de elvárod, hogy ne ítéljék el Justin-t, miközben te pont ezt teszed másokkal? bolond.gif
2015. május 13. 19:19 #40
- törölt felhasználó -    
Ezért arra kell következtetni, hogy Gomezt akarja? biggrin.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok