A balhéktól terhes időszaknak ezennel hivatalosan is vége: az immár 21 éves Justin Bieber nemrégiben a Seventeen magazinnak nyilatkozott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber: „Egy vonzó és őszinte barátnőre vágyom”
2015. május 13. 16:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. május 13. 16:15
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
mintha nem is Bieber írta volna... és hát khm valószínüleg nem ő irta, ő csupán felolvasta, hogy szentecskének tűnjön. elismerésem, hogy tud olvasni.
2015. május 13. 16:26
Selena értem miért dobta.Én tudom miért nincs barátnője!Mindenki utálja kivéve az anyukája
2015. május 13. 16:29
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Hát nem tudom, hogy ezt valóban őszintén mondta-e...
2015. május 13. 16:31
|
|
dviki022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 291 Csatolások: 300 Azonosító: 240788 offline
|
Ezt előre megjósolom gyerekek, egy hétig nem fog tartani a jófiús korszaka. És attól, mert ilyen barátnőre vágyik, egy szóval se mondta hogy az Sel lenne.
2015. május 13. 16:33
|
|
Timenyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 237631 offline
|
Lehet hogy most jön egy "jófiú" korszak de adok neki ugy másfél vagy még kevesebb időt. Aki tojással dobálódzik meg még folytathatnám, nem fog egyik napról a másikra megváltozni. :/
2015. május 13. 16:41
Én pedig remélem, hogy egyszer lesz egy saját egyszarvúm...
Justin logika...nem minden úgy megy ahogy ő akarja és nem kaphat meg mindent csak úgy
Justin logika...nem minden úgy megy ahogy ő akarja és nem kaphat meg mindent csak úgy
2015. május 13. 16:47
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Annyi helyen hibádzik a cikk. Őszinte akart lenni végig? Igen sikerült. Olvashattuk minden héten. És mindegyik mindenre utalt csak arra nem, hogy törődik másokkal.
Amit nyilatkozott az is érdekes. Ezek szerint az eddigi csajok közül egyik se biztosította neki. A jelzőket tekintve meg elég érdekes ez a dolog.
plusz-plusz: hol van az az érettebb, komolyabb fiatalember? Csak mert nem mosolyog, már érett lett?
Amit nyilatkozott az is érdekes. Ezek szerint az eddigi csajok közül egyik se biztosította neki. A jelzőket tekintve meg elég érdekes ez a dolog.
plusz-plusz: hol van az az érettebb, komolyabb fiatalember? Csak mert nem mosolyog, már érett lett?
2015. május 13. 16:50
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből az elhatározásból..
2015. május 13. 16:54
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
awwparadise:
2015. május 13. 16:58
Én nem ítélem el. Nem kedvelem, az igaz, de lehet, hogy most tényleg meg akarja mutatni, nem az embereknek, hanem úgy igazából, magának. De a múltat nagyon nehéz, sőt lehetetlen elfeledtetni az emberekkel, és teljesen úgy sem fog tudni megváltozni. Lesznek emberek (egy jó pár), akik akkor is utálni fogják, ha már tényleg jó útra tért. De ezt én is nagyon nehezen hiszem el. Mint ahogy ő sem, Miley sem fog valószínűleg, ugyanazzá az elbűvölő, tehetséges énekesnő/színésznővé visszaváltozni, mint aki volt.
2015. május 13. 17:15
Szerintem képes változni, de nehéz lesz! Ettől függetlenül sosem fogom megkedvelni, de jó lenne ha ő és Miley is újra kedvenceim lehetnének...
2015. május 13. 17:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Szerintem ennek a fele sem igaz. A szájába adták a szavakat, és most a badboy - egyáltalán nem kedvelt - imidzs helyett itt az ideje valami pozitív dologra reflektálni. Vele is az a gond, mint manapság minden egyes tinisztárral - marionettbábúként cibálják. Hatalmas hátszele van, nagy eséllyel még annál is nagyobb csapattal a háta mögött, akik azt is megmondják szerencsétlennek, hogy mikor mosolyoghat vagy egyáltalán köszönhet. Mindez tényleg szép és jó, de kicsit hiteltelen.
Mondhat bárki bármit, de nekem ez nem tűnt fel. Nem tudom, hogy milyen a való életben, nem ismerem őt, de nem így érzem. Mit jelent az, hogy törődik másokkal? Vannak olyan emberek, akik azért kapják a fizetésüket, hogy másokkal törődjenek. Na, de ő? Énekesként talán egyszer-kétszer jótékonykodik, és mindezt törődésnek definiálja? Kevés. Jennifer Garner a folyamatos jótékonykodása okán, tényleg törődik másokkal. Róla ezt nem tudom elmondani.
Javítson ki bárki is, ha netán tévednék, de a vonzalomra (akár fizikai, akár intellektuális) szükség van ahhoz, hogy valakivel egyáltalán elkezdjél randizni. Vagy bíbőr vonzalom nélkül is belemegy egy párkapcsolatba? Nem azt mondom, hogy alappillére egy párkapcsolatnak, de talán az alappillér alapköve. Vonzalom nélkül nincsen párkapcsolat.
Ja, és egyébként még mindig rém ronda szegénykém. Sosem volt az esetem, és még így idősödve sem gondolom úgy, hogy - ha már szó volt erről - vonzó lenne.
Idézet
Olyasvalaki vagyok, aki törődik másokkal.
Mondhat bárki bármit, de nekem ez nem tűnt fel. Nem tudom, hogy milyen a való életben, nem ismerem őt, de nem így érzem. Mit jelent az, hogy törődik másokkal? Vannak olyan emberek, akik azért kapják a fizetésüket, hogy másokkal törődjenek. Na, de ő? Énekesként talán egyszer-kétszer jótékonykodik, és mindezt törődésnek definiálja? Kevés. Jennifer Garner a folyamatos jótékonykodása okán, tényleg törődik másokkal. Róla ezt nem tudom elmondani.
Idézet
Szükségem van arra, hogy vonzónak találjam, és akivel el tudom képzelni életem hátralevő részét
Javítson ki bárki is, ha netán tévednék, de a vonzalomra (akár fizikai, akár intellektuális) szükség van ahhoz, hogy valakivel egyáltalán elkezdjél randizni. Vagy bíbőr vonzalom nélkül is belemegy egy párkapcsolatba? Nem azt mondom, hogy alappillére egy párkapcsolatnak, de talán az alappillér alapköve. Vonzalom nélkül nincsen párkapcsolat.
Ja, és egyébként még mindig rém ronda szegénykém. Sosem volt az esetem, és még így idősödve sem gondolom úgy, hogy - ha már szó volt erről - vonzó lenne.
2015. május 13. 17:21
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
jaj de cukii
2015. május 13. 17:25
Miért nem lehet elhagyni ezt a bárgyú tekintetet a fotóin? Komolyan mondom, az utóbbi időben nincs egy normális képe se, mert mindegyiken ilyen bambán pózol.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: