10 szomszédtípus, aki pokollá teszi a mindennapjainkat
2015. május 12. 20:47
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Szomszéd idős házaspár egyszerre nyomatja az összeset.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2015. május 12. 20:51
|
|
TheSwanQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 234509 offline
|
Mi kertes házban lakunk, az egyik szomszédék tök jófejek, nem zajonganak, csak néha kajás partykat rendeznek ,és néhány éve disznótort tartottak... :/ a másik oldalon van 2 gyerek, akik folyzon rohangálnak, a szüleik meg vagy velük, vagy a haverjaikkal ordítoznak hajnali 2kor. Tök jó vizsgára,TZre tanulás/pihenés közben a hülye kis motorjukat meg ordításukat hallgatni
plusz a szembeszomszéd naponta átordít a gyerekes családnak, rohadt kellemes arra ébredni, hogy "SZIJJA LACIIIII"
nyáron én sem fogom hagyni őket aludni !!!
2015. május 12. 20:59
|
|
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline
|
Jaj, nekem már mindenféle szomszédom volt ezek közül
perpillanat a szomszédban az egyik évfolyamtársam lakik, és mikor találkozunk a suliban, én egyszerűen sziázok, ő meg felkiált: "Helló, szomszéd!". De amúgy én nem nagyon szoktam annyira odafigyelni a szomszédaimra, míg nem csinálnak olyat, ami engem zavar.
2015. május 12. 21:36
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Kihagyták azt ami nekünk van, aki kivágta az almafánkat, de utána még átszólt, hogy: Ugye nincs harag szomszéd?
2015. május 12. 21:54
Úúú, a 2 igaz.
Igaz, csak két kölök van a szomszédságban, de mindkettő jó idegesítő, és jó hangos. xD Hányszor hallgattam már idegbajosan, hogy visítoznak a szomszédban, és akkor mindig ezt gondoltam: ˝Bárcsak lenne egy baseball ütőm...˝ xD
Aztán rájuk ugyanúgy jellemző az "állatbarát" dolog, avagy eddig kétszer volt kutyájuk, mindkettő idegesítő, mint az ördög. xD Az egyiket elütötte az autó, helyette vettek egy másikat, egy még idegesítőbbet.
" Reggelente az a kutya kísér a buszra.
" Nem mondom, nem egyszer küldtem volna melegebb éghajlatra, mert folyton kiakart akasztani
"
A szembeszomszédunk meg folyton füvet nyír. xD De halál komoly. Minden... áldott... szombaton... füvet nyír. xD
Mondjuk mi sem lehetünk a legbékésebb szomszédok, mert a bátyám hétvégén (fősulija miatt csak hétvégéken jön haza, bár nem mindig) általában gitározik, jó hangosan, plusz még én szeretnék dobolni, szóval szerintem őrületbe fogom a szomszédokat kergetni. xD De előbb a szüleimet.
Mert én egy ilyen szemét alak vagyok. v.v xD
Aztán rájuk ugyanúgy jellemző az "állatbarát" dolog, avagy eddig kétszer volt kutyájuk, mindkettő idegesítő, mint az ördög. xD Az egyiket elütötte az autó, helyette vettek egy másikat, egy még idegesítőbbet.
A szembeszomszédunk meg folyton füvet nyír. xD De halál komoly. Minden... áldott... szombaton... füvet nyír. xD
Mondjuk mi sem lehetünk a legbékésebb szomszédok, mert a bátyám hétvégén (fősulija miatt csak hétvégéken jön haza, bár nem mindig) általában gitározik, jó hangosan, plusz még én szeretnék dobolni, szóval szerintem őrületbe fogom a szomszédokat kergetni. xD De előbb a szüleimet.
2015. május 12. 22:07
Nagy ez a cikk,köszönet érte,Freeze,feldobtad a napom!
2.A nagycsaládos
Még hogy elem,ohh,dude,dehogy,nálunk dobolni tanulnak a kis görcsök kancsókon,egyebeken... az ablakok alatt minden délután 2 és 6 óra között,meg bottal ütlegelni az autók szélvédőjét,macskát kergetni,mikor az apja kirakja Őket az udvarra "játszani",amíg lelkileg kellően rehabilitálja&felkészíti lelkét,illetve szervezetét az éjféli hisztirohamra.
3.Mr. és Mrs. Se Veled, Se Nélküled
Erre mit kéne reagálnom?Most is osztozkodnak felettünk,de neeem baj,szombaton úgyis szent lesz a béke,amit majd egy újabb jó kis családi balhéba torkolló bulival koronáznak meg.
Egy kérdésem lenne:A szellemileg leépült kisnyugdíjasok hol maradnak?Esetleg h*lyeségeikkel együtt melyik kategóriát merítik ki?
2.A nagycsaládos
Még hogy elem,ohh,dude,dehogy,nálunk dobolni tanulnak a kis görcsök kancsókon,egyebeken... az ablakok alatt minden délután 2 és 6 óra között,meg bottal ütlegelni az autók szélvédőjét,macskát kergetni,mikor az apja kirakja Őket az udvarra "játszani",amíg lelkileg kellően rehabilitálja&felkészíti lelkét,illetve szervezetét az éjféli hisztirohamra.
3.Mr. és Mrs. Se Veled, Se Nélküled
Erre mit kéne reagálnom?Most is osztozkodnak felettünk,de neeem baj,szombaton úgyis szent lesz a béke,amit majd egy újabb jó kis családi balhéba torkolló bulival koronáznak meg.
Egy kérdésem lenne:A szellemileg leépült kisnyugdíjasok hol maradnak?Esetleg h*lyeségeikkel együtt melyik kategóriát merítik ki?
2015. május 12. 22:09
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Hát nekem a második.Áááh utálom a gyerekeket T^T !!Állandóan sikítoznak a szomszédban, amikor más tanulni akar.Mért kell sikítozva, rohangálva és hangoskodva játszani >.<" ?! Csendesen nem lehet?
2015. május 12. 22:25
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Ez a cikk nagyon jó lett!! És annyira igaz némelyik!
Gratula a szerzőjének!
2015. május 12. 22:51
|
|
dviki022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 291 Csatolások: 300 Azonosító: 240788 offline
|
Nálunk azt bírom, hogy az összes szomszéd leskelődik át hogy pl ki van nálunk meg ilyenek, és akkor már egyből pletykálnak, meg furcsa módon mindig akkor jönnek át.. És kint áll a vendég kocsija a bejárón, erre megszólalnak: jaj bocsánat nem tudtam hogy vannak itt...
))
2015. május 13. 12:29
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nálunk a 10. van jelen,de még milyen keményen....
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. május 13. 12:37
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
3 szomszédunk van (kertes ház), 2 abból a többgyerekes, az egyik a nevetéstől hangos ház, a másik a rosszabbik fajta, sajnos állandóan sírnak a gyerekek..
a 3. szomszédom pedig szobanövény. Aki amúgy kertész.
Kíváncsi vagyok hogy a szomszédaim engem hova sorolnának.
2015. május 13. 16:01
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
És mi van az "erkélyrőlészosztós" fajtáról, aki nem mer a közvetlen közeledbe menni, ha ordibálni akar, hanem mikor megunja, visszamegy a szobába és lehúzza a rolót
2015. május 13. 16:19
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Khm...ismerős
Mindenesetre köszönet a cikkért, remek lett!
2015. május 13. 16:22
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
A kedvencem egyébként a szomszéd nénink, aki állítása szerint "egész nyáron Cipruson nyaralt", miközben minden nap láttuk őt a kertjében
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.