10 szomszédtípus, aki pokollá teszi a mindennapjainkat
2015. május 12. 18:30
|
|
mare133új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 227194 offline
|
Nem rossz cikk de kihagyták belőlle "szószátyáröregnénit" aki amikor csak meglátt dumál neked egy sort és "jajj mekkorát nőttél"
1 felhasználónak tetszik:
awwparadise
2015. május 12. 18:32
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
a mi szomszédunkban kétgyerekes szlovák család lakik, az a legjobb amikor hétvégén szlovák gyerekzsivalyra ébred az ember reggel 7 órakor Még ha magyarul beszélnének, de nem, hanem szlovákul. Pedig az apjuk magyar.
Ja és délutáni tévé nézés, nem hagyhatod nyitva az ajtót, mert sikongatnak szlovákul és te semmit sem hallasz. Hát itt ez van
Ja és délutáni tévé nézés, nem hagyhatod nyitva az ajtót, mert sikongatnak szlovákul és te semmit sem hallasz. Hát itt ez van
2015. május 12. 18:55
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Hú, nagyon idevágó téma most nekem, mivel társasházban lakom, és jelenleg is civakodom az egyik szomszédommal.
Borzasztó emberek vannak. A legirritálóbb számomra az, hogy rendben van, hogy valaki szereti az állatokat, és tart kutyát/macskát, rendben van, hogy van gyereke, de ez nem jelenti azt, hogy aki pont nem vágyik egyikre sem, arra is rá kell erőltetni, annak is napi szinten kell a bejárati ajtóknál lévő koszos pelenkákat, és az állatürüléket lesnie egész nap. Egyszerűen néhány ember kénytelen felfogni, hogy nem, nem mindenki akar állattal együttélni, és nem mindenki akarja a gyerekét babusgatni.
Sajnos, én minden téren kifogtam eddig rossz szomszédokat, volt, hogy azt hallgattam, ahogyan éppen a férj veri az asszonyt, vagy éppen a nemi életüket élik, máskor állatb*zival, vagy gyerekmániással voltam egy légtérben. De akadtak kedves fiatalok is, akik süketek, és abszolúte fontosnak tartják, hogy a zenei stílusukat mindenki megismerhesse 1 kilométeres körzetben.
Tapasztalatból mondom: aki teheti, költözzön kertes házba!
Borzasztó emberek vannak. A legirritálóbb számomra az, hogy rendben van, hogy valaki szereti az állatokat, és tart kutyát/macskát, rendben van, hogy van gyereke, de ez nem jelenti azt, hogy aki pont nem vágyik egyikre sem, arra is rá kell erőltetni, annak is napi szinten kell a bejárati ajtóknál lévő koszos pelenkákat, és az állatürüléket lesnie egész nap. Egyszerűen néhány ember kénytelen felfogni, hogy nem, nem mindenki akar állattal együttélni, és nem mindenki akarja a gyerekét babusgatni.
Sajnos, én minden téren kifogtam eddig rossz szomszédokat, volt, hogy azt hallgattam, ahogyan éppen a férj veri az asszonyt, vagy éppen a nemi életüket élik, máskor állatb*zival, vagy gyerekmániással voltam egy légtérben. De akadtak kedves fiatalok is, akik süketek, és abszolúte fontosnak tartják, hogy a zenei stílusukat mindenki megismerhesse 1 kilométeres körzetben.
Tapasztalatból mondom: aki teheti, költözzön kertes házba!
2015. május 12. 18:59
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
A szomszédunk egyben kukkoló és egy s*ggfej. Most képzeljétek el, hogy egész hétvégén reggelente 6-kor elkezdi nyírni a tökéletes füvet, ami azért nem egy halk tevékenység. Hétköznap persze nem teheti nyugdíjas létére.
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Emlékszem amikor az alsó szomszédomékhoz egy időre vissza költözött a lánya meg az ő férje a két gyerekkel...Kb egész nap lehetett hallani, amikor a kisfiú kiabálta, hogy "ANYA ANYA, KÉSZ VAGYOK, JÖHETSZ KITÖRÖLNI" (kakálás utáni törlésről van szó, mert a wc-n ülve lehetett hallani). Egyszer meguntam és lekiabáltam, hogy kész vagyok én is, ha esetleg ráér, utána valahogy le is szokott erről a srác.
ezek közül mindegyik borzasztó! na jó, esetleg a 9. nem olyan borzasztó, legalábbis nekem, de a többi...pfff :/
2015. május 12. 19:01
A kilences kicsit kilóg a sorból... de egyébként jó cikk lett. Nekem szerencsére sose kellett ilyesmi miatt szenvednem, több, mint 10 éve ugyanaz a szomszédunk, és semmi gond velük, nagyon jóba vagyunk. Néha a másik szomszéd felől hallunk idegesítő gyerekeket, de semmi komoly.
2015. május 12. 19:03
|
|
Waitúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.05. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 243484 offline
|
.:írta:elavan2000
Az én szomszédom egész nap a kb 5x5 méteres kertjében ás (?)
Forrás: http://starity.hu/magazin/55811-10-szomszedtipus-aki-pokolla-teszi-a-mindennapjainkat/#ixzz3Zo7thFRs
Az én szomszédom egész nap a kb 5x5 méteres kertjében ás (?)
Forrás: http://starity.hu/magazin/55811-10-szomszedtipus-aki-pokolla-teszi-a-mindennapjainkat/#ixzz3Zo7thFRs
2015. május 12. 19:04
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Mr. és Mrs. Se Veled, Se Nélküled ismerős...bár ők inkább csak egy 50-es alkoholista házaspár, akik józanon kéz a kézben vigyorogva sétálgatnak, aztán egy-két rövid után már dulakodnak, ordítoznak, aztán órák kérdése és csapódik a bejárati ajtó, a kint maradt hapi meg állandóan matt részegen rákönyököl a csengőre, hogy a felesége engedje vissza...éjjeli kettőkor imádok ennek a kettőnek az ordítozására ébredni
2015. május 12. 19:08
A második pont talán a mi szomszédainkra nagyon is igaz, kicsit tényleg idegesítő (a mi esetünkben) egész nap a kis motorjukat és a vihorászásukat hallgatni, miközben kint játszanak. Igaz, igaz túl lehet élni, pár év és amúgy is kinövik.
2015. május 12. 19:08
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát a borzasztó a szomszédból nekem is kijárt. Folyton leskelődik,kérdezősködik, és mivel van egy fura biztosítása folyton mindenkit feljelentget. De ilyen az élet,nem tudunk mit tenni.......
2015. május 12. 19:09
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Fú,nekem most a 10-es van jó pár éve,a kukkoló.Minden este húzogatja a függönyt valamelyik,és tisztán lehet látni a feje búbját hogy les...és mikor arra nézek,akkor lekapcsolja a villanyt...nagyon zavar engem,mert belát a házunkba..a folyosóra is,és az étkezőbe/konyhába.A többiek vagy nem hisznek nekem,vagy csak nem érdekli őket,de engem kiborít.Mikor kint van valaki az udvaron,akkor meg egyből hangosan kérdezősködnek dolgokat,mikor annyira nem is vagyunk jóban..csak kint szeretnék lenni csendben az udvaron,de nem lehet,mert meglátnak és akkor nem hagynak békén.Egyébként öregek főleg,meg egy 30 körüli srác...nem tudom melyik leskelődik,de szörnyűek.A hiperpigmentáltakat(asszem így kell írni) pedig meg sem említettem,akik a sarkon laknak....folyton ordibálnak,meg kocsikat szerelnek szét.és folyton megy valahol a fűnyírás,sosincs vége..
2015. május 12. 19:11
Jó cikk
A 7-es, 5-ös, 4-es abszolút igaz a szomszédainkra. Az 1-es meg ránk
2015. május 12. 19:17
|
Gamoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 243571 offline
|
Ismerős helyzetek, főleg a nagycsaládos. Szerencsére már elköltöztek, de mindig felhallatszott ahogy a kölykökkel kiabált a gondos anyuka, és természetesen a felejthetetlen mondatok a vécéből miszerint: Anya kész vagyok!!444!! Az utánpótlás szintén meg van, mert a pasi beáll a klotyóba és ott telefonál üvöltve.
Fölöttünk pedig ha egy héten 9x nem klopfolnak húst, akkor egyszer sem és mikor itt van unoka még nagyobb az öröm hiszen akkor egy műanyag labdát kell dobálni este tízig. Mellettünk pedig rohadt büdös van. Egyszóval minden oldalról be vagyunk biztosítva.
Fölöttünk pedig ha egy héten 9x nem klopfolnak húst, akkor egyszer sem és mikor itt van unoka még nagyobb az öröm hiszen akkor egy műanyag labdát kell dobálni este tízig. Mellettünk pedig rohadt büdös van. Egyszóval minden oldalról be vagyunk biztosítva.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.