Hippihangulatban ünnepeltek a sztárok
2015. május 14. 21:59
Balázs69, köszönöm! Nagyon szeretem, amikor a hippimozgalomból (vagy bármi másból) egy kommercializált, tucat, kilóra megvehető terméket csinálnak. A sok sztár felvesz egy virágmintás blúzt egy szakadt farmerrel, és ők a hippik. Mintha a hippiség csak egy divatstílus lenne. Közben a mozgalom céljairól, eszméiről, elveiről nem tudnak semmit. Ha tudnának, nem adnák az arcukat ilyenhez. Felvonulnak a méregdrága márkás ruhákban, amit olyanra terveztek, mintha hippis volna, de közben épp ezzel lesznek részei annak a fogyasztói társadalomnak, amit a hippik anno elítéltek.
Mindenki hű, mennyire szeretne a '60-as években élni, de közben nem tudatosítják, hogy ez a kor sem csupa móka, kacagás és Woodstock. Hogy zajlik a vietnami háború, amiben majd 60 000 amerikai katona meghalt és több mint 150 000 megsebesült. Hogy huszonéveseket és családapákat visznek el harcolni a dzsungelbe. Hogy épp most lőtték le Kennedyt és Martin Luther Kinget. Hogy zajlik a hidegháború. Hogy minálunk, a vasfüggönytől keletre diktatúra van! Hogy négy ország csapatai rohanták le Csehszlovákiát, és verték le a prágai tavaszt.
Szóval nem tudom, ti hogy vagytok vele, én kétszer is meggondolnám, szeretnék-e akkor élni. De azt hiszem, minden korral így vagyok...
Mindenki hű, mennyire szeretne a '60-as években élni, de közben nem tudatosítják, hogy ez a kor sem csupa móka, kacagás és Woodstock. Hogy zajlik a vietnami háború, amiben majd 60 000 amerikai katona meghalt és több mint 150 000 megsebesült. Hogy huszonéveseket és családapákat visznek el harcolni a dzsungelbe. Hogy épp most lőtték le Kennedyt és Martin Luther Kinget. Hogy zajlik a hidegháború. Hogy minálunk, a vasfüggönytől keletre diktatúra van! Hogy négy ország csapatai rohanták le Csehszlovákiát, és verték le a prágai tavaszt.
Szóval nem tudom, ti hogy vagytok vele, én kétszer is meggondolnám, szeretnék-e akkor élni. De azt hiszem, minden korral így vagyok...
2015. május 25. 17:40
Am nekem sem nagyon tetszenek a ruháik, de Alexáé egy visszafogottabb darab, úgyhogy az övé szép!
2015. szeptember 09. 20:29
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
baronits gáborban mi a hippi?
ezek azt se tudják mi az és hogy hogyan kell öltözködni
akkor én is hippi vagyok hogy virág mintás felsőt és szakadt farmert veszek fel?persze hogy nem
ezek azt se tudják mi az és hogy hogyan kell öltözködni
akkor én is hippi vagyok hogy virág mintás felsőt és szakadt farmert veszek fel?persze hogy nem
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: