Tavaly októberben jelent meg a zenekar harmadik albuma, ma pedig megérkezett a második kisfilm is, a Digital World című dalhoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Amaranthe - Digital World
2015. május 11. 22:22
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2015. május 11. 23:00
Az új album nem fogott meg annyira. Nekem a The Nexus zenei világa jobban bejött. Viszont ez a szám határozottan nem rossz. A refrént kell egy kicsit szoknom, de a többi része nagyon rendben van.
2015. május 12. 16:35
A dalt eddig is imádtam - bár a bandától nem a legkedvencebb kedvenceim közé tartozott -, de a klip szerintem egész jó lett, illik hozzá.
2015. július 19. 19:52
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Hogyhogy csak most látom ezt? Kicsit elkéstem
de a videó király
Olle Ekmannak viszont nem örülök, a csávó nagyon epic, volt szerencsém látni élőben a Deals Death-tel, nem fog tudni kibontakozni úgy, hogy van mellette két másik énekes
de legalább van okom, hogy harmadszorra is megnézzem őket, ha idejönnek, azért az Amaranthe nem egy rossz együttes
Olle Ekmannak viszont nem örülök, a csávó nagyon epic, volt szerencsém látni élőben a Deals Death-tel, nem fog tudni kibontakozni úgy, hogy van mellette két másik énekes
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: