Ezzel a nyilatkozatával sem sikerült nagyobb szimpátiát elnyernie nálam, mint az eddigi.
Véletlenül sikerült a Vivára kapcsolnom múltkor, és mivel ezt a "Tükröm, tükröm" jóeget adták, kíváncsiságból belenéztem - ne, és ne!
Valamilyen szinten értek a sminkeléshez, és a ruhákhoz, mert lányos lány vagyok - de ez a nő aztán végképp nem. Egy beauty bloggert szerencsésebb követni, mint azt a műsort, vagy ahogyan egyik bölcs előttem szóló írta: a transzi sminkes videók jobbak tőle.
A "stílusom sérthetetlen" kifejezésre már tényleg nem tudok mit mondani. Mi az, hogy sérthetetlen? Magamból kiindulva én szeretem a gyöngysorokat, a kalapokat és a magas sarkút, de ha valaki még is kifejti negatív tartalmú véleményét, nem küldöm el a jóéletbe, mert neki ez pont nem tetszik.
Nekem ez a kijelentése egy kicsit túlzott önbizalomra utal, de mosom kezeim...
Iszak Eszti öltözködési stílusa szent és sérthetetlen
2015. május 10. 18:39
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Egyáltalán nem vagyok elragadtatva nem tetszik a stílusa és nem is áll jól neki.
Nekem beképzelt ez a csaj nem bírom!!
A régebbi műsor vezetők sokkal jobbak voltak gondolok itt többek között Lilura.
Nekem beképzelt ez a csaj nem bírom!!
A régebbi műsor vezetők sokkal jobbak voltak gondolok itt többek között Lilura.
2015. május 10. 18:41
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
habibi egyet értek veled ezt jól megfogalmaztad!
2015. május 10. 18:59
Ezen jót röhögtem;,,napjainkban talán leginkább a fesztiválok elevenítik fel ezt az életérzést."
Biztos megteheti,hogy pusztán igényes fesztiválokra látogat,de most őszintén,látott már Eszti olyan kokós bulajt',ahol a rengeteg begrogozott&-rúgott (hozzáteszem,a legtöbb családos) kotonszökevény a sárban fetrengve őrjöng?Csak mert körülbelül ilyen képet fest kis hazánk fesztiváljainak megközelítőleg a fele.Na, arra mondja azt,hogy a hippiszubkultúrát és nem a sárgaházat idézik.Egyébként nem értem,kevés volt az idő az interjúra,ezért nem tudta véleményét ily' idiótán kifejteni a stílusról,amit képvisel,vagy csupán a Wikipédiáról tudakolja a korszak szubkulturális jellegét?
Biztos megteheti,hogy pusztán igényes fesztiválokra látogat,de most őszintén,látott már Eszti olyan kokós bulajt',ahol a rengeteg begrogozott&-rúgott (hozzáteszem,a legtöbb családos) kotonszökevény a sárban fetrengve őrjöng?Csak mert körülbelül ilyen képet fest kis hazánk fesztiváljainak megközelítőleg a fele.Na, arra mondja azt,hogy a hippiszubkultúrát és nem a sárgaházat idézik.Egyébként nem értem,kevés volt az idő az interjúra,ezért nem tudta véleményét ily' idiótán kifejteni a stílusról,amit képvisel,vagy csupán a Wikipédiáról tudakolja a korszak szubkulturális jellegét?
2015. május 10. 19:03
Számomra teljesen olyan mint akire a stylist aggatta rá a ruhákat
"hippidivatot" - ettől meg teljesen hányingerem lett, bár tudom idén ebből csinált üzletet a c&a és a társai
2015. május 10. 19:19
Nekem nem tűnt fel, hogy eddig is ennyire hippis lett volna a stílusa.
2015. május 10. 19:30
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Komolyan."Iszak Eszti elment bevásárolni!" Mekkora hír!
2015. május 10. 19:41
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szerintem nem áll neki olyan jól...
2015. május 10. 19:42
Az utólsó kivételével mind gyönyörű és jól áll neki!
2015. május 10. 19:55
Szeretem Eszti stílusát, de most ezek a ruhák egyátalán nem tetszenek
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: