A mai napon debütált a zenekar legújabb kislemeze, amely az albumhoz hasonlóan az Endless Forms Most Beautiful elenvezést kapta. A dalhoz klipet is forgatott a zenekar.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Nightwish - Endless Forms Most Beautiful
2015. május 08. 18:11
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
2015. május 09. 06:29
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Olyan marha egyedi dolgokat csinál mostanában a NW, hogy erről a klippről is azonnal az Epica Quietus-a jutott eszembe...
Ezeket a szöveges videókat egyébként se igazán csípem. Minek oda a felirat? Valaki vagy alapból érti a szöveget vagy ha érdekli rákeres de ha nem beszél annyit angolul hogy hallás után megértse akkor hiába nyomják az arcába a szöveget.
Ezeket a szöveges videókat egyébként se igazán csípem. Minek oda a felirat? Valaki vagy alapból érti a szöveget vagy ha érdekli rákeres de ha nem beszél annyit angolul hogy hallás után megértse akkor hiába nyomják az arcába a szöveget.
2015. május 09. 09:08
A szám nem tartozik a kedvenceim közé az új albumról, ettől függetlenül hallgatható. A videót viszont nem szívesen nézem meg többször. Ennek oka még mindig az énekesnő személye valamint az ő "mozdulatai".
2015. május 09. 16:03
Hát a cím tényleg érdekes, de a dal nagyon jó. A klip viszont nem tetszik.
2015. május 09. 19:15
|
|
Gravewormúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 206929 offline
|
Már vagy tucatszor végig hallgattam az új albumot de semmi. Nem érzem benne azt,hogy NightWish,egybefolyik és semmi különlegeset nem éreztem benne. Profi zenészek akik letettek egy albumot ami ujjgyakorlat volt neki de semmi több.
2015. május 09. 21:03
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Olvasom a (többnyire negatív) véleményeket, de nekem ezek a dolgok totál tetszenek. Az Epica Quietus-a és eközött amúgy nem sok hasonlóságot láttam, az a klip amúgy is több szálon forog, és nem tudom, nekem nem volt hasonló
A szöveg szerintem egyáltalán nem volt zavaró, nekem bejött, jól meg volt csinálva. Ahogy Floor mozgása sem [de valószínűleg csak azért, mert rossz felbontásban néztem
], mert amúgy koncertfelvételeken néha valóban nagyon....alternatív. Amúgy én vagyok az egyetlen, aki nem furcsállja a címet....hmmm lehet, hogy bennem van a hiba...
Ez az egyik kedvenc számom az albumról (az Alpenglow és az Our Decades in the Sun azért megelőzi
), és szerintem egy totál jó klip lett. Tetszettek ezek a csavarok vagy mik és jól volt fölvéve a dolog, egyedül Floor sminkje hagy kívánnivalót maga után, de nagyon. Szörnyű
[[Néha úgy érzem az a Nightwish mázlija, hogy van egy Marcója és egy Emppuja. De legalább Tuomason nem volt cilinder.]]
Ez az egyik kedvenc számom az albumról (az Alpenglow és az Our Decades in the Sun azért megelőzi
[[Néha úgy érzem az a Nightwish mázlija, hogy van egy Marcója és egy Emppuja. De legalább Tuomason nem volt cilinder.]]
2015. május 10. 12:44
A szám kifejezetten jó, a címadást én is furcsálom. A klipp is egész jó, egyedül Floor sminkje hagy kivetnivalót maga után.
2015. május 10. 19:25
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Én speciel megbarátkoztam Floorral,az After Forever-ben imádom,úgyszintén a ReVamp-ben és amikor helyettesítette Anettet,akkor is örültem neki,mert tisztában voltam vele,hogy milyen jó énekesnő, és a Tarja után a második kedvencem volt 7 éves korom óta.Azt nem tagadom,hogy nem kevésszer verte ki nálam a biztosítékot,de rájottem,hogy egyszerűen képtelen vagyok utálni őt és már elment a kedvem is az ócsárolásától. A The Poet And The Pendulum ébresztett rá,hogy miért is szeretem már évek óta és miért volt/van a példaképek listáján,baromi jól énekli a dalt és a legőszintébben mondom,hogy sokkal jobban tetszik tőle,mint Nettie-től és ez változni szerintem nem sűrűn fog.Tetszik ahogy elsajátította a dalt és az is ahogyan feltalálta magát benne.A cím szerintem kicsit sem fura, a dalt is szeretem és a klip is jóra sikeredett,Floor sminkjével pedig az ég egyaddta világon semmi gond nincs,csak a klip világához van igazítva.
2015. május 12. 13:09
Köszönet a cikkért/infoért!
A linkelt videó nekem nagyon akadozik, szerencse már a youtube-on is fenn van. Elsőre nem nyerte el a tetszésemet, azt nem állítom, hogy a későbbiekben ez nem változhat, mert pl az Élant és a Sagant is sikerült megszeretnem. Mindazonáltal mégis érdekelne, vajon hogy hangzana ez a szám Tarjával,- valami oknál fogva minden egyes Floor által énekelt "új" NW számnál megfogalmazódik ez bennem. Anettnél max. ha 1-2 számnál volt ilyen...
A linkelt videó nekem nagyon akadozik, szerencse már a youtube-on is fenn van. Elsőre nem nyerte el a tetszésemet, azt nem állítom, hogy a későbbiekben ez nem változhat, mert pl az Élant és a Sagant is sikerült megszeretnem. Mindazonáltal mégis érdekelne, vajon hogy hangzana ez a szám Tarjával,- valami oknál fogva minden egyes Floor által énekelt "új" NW számnál megfogalmazódik ez bennem. Anettnél max. ha 1-2 számnál volt ilyen...
1 felhasználónak tetszik:
TarjaNightwish
2015. május 12. 13:46
|
|
|
Idézet (OceanSoul @ 2015.05.12. 13:09)
Köszönet a cikkért/infoért!
Ezzel nem vagy egyedül kedves OceanSoul, ugyanis amikor megjelent a NW első albuma Nettie-vel,már akkor kíváncsi voltam,hogy hogyan énekelné Tarja, és ez a mai napig így is van.Tulajdonképpen az összes dalt szivesen meghallgatnám az ő előadásában,melyek már az "utódaival" készültek.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.