Starity

Klippremier: Nightwish - Endless Forms Most Beautiful

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 08. 18:11 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
A mai napon debütált a zenekar legújabb kislemeze, amely az albumhoz hasonlóan az Endless Forms Most Beautiful elenvezést kapta. A dalhoz klipet is forgatott a zenekar.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015. május 08. 18:21 #2
sziv55
sziv55
Hozzászólás: 649
Csatolások: 10
Azonosító: 206347
dejóó....Tarjaval jobb volt az egész zenekar,de el kell ismernem,az utóbbi időben Floor is kezd a szivemhez nőni,és a kedvencemmé vált.Ezenkivül a dal szupi heart.gif heart.gif heart.gif
2015. május 08. 19:01 #3
- törölt felhasználó -    
Egy nagyon klasssz
2015. május 08. 22:20 #4
- törölt felhasználó -    
Nem rossz. Nekem tetszik.
2015. május 09. 06:29 #5
Reija
Reija
S๓๐๐ηSτץℓε ツ

StátuszValar Morghulis
Hozzászólás: 1526
Csatolások: 31
Azonosító: 201759
Olyan marha egyedi dolgokat csinál mostanában a NW, hogy erről a klippről is azonnal az Epica Quietus-a jutott eszembe... unknw.gif
Ezeket a szöveges videókat egyébként se igazán csípem. Minek oda a felirat? Valaki vagy alapból érti a szöveget vagy ha érdekli rákeres de ha nem beszél annyit angolul hogy hallás után megértse akkor hiába nyomják az arcába a szöveget. wtf.gif
2015. május 09. 07:54 #6
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Hát nem mondom, hogy rossz!
2015. május 09. 08:58 #7
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
a klip nem tetszik de a dal az egyik kedvencem az új albumról
2015. május 09. 09:08 #8
- törölt felhasználó -    
A szám nem tartozik a kedvenceim közé az új albumról, ettől függetlenül hallgatható. A videót viszont nem szívesen nézem meg többször. Ennek oka még mindig az énekesnő személye valamint az ő "mozdulatai".
2015. május 09. 10:32 #9
DaffyD
DaffyD
visszatérő vendég
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 199
Csatolások: 0
Azonosító: 143199
Egyre hülyébb címeket adnak a dalaiknak. smileeee.gif
2015. május 09. 15:14 #10
Buci12
Buci12

StátuszEgyszer élünk,de akkor nagyon!
Hozzászólás: 683
Azonosító: 234078
Hjaaaahj...ez tenyleg erdekes ciim.... ouuu
2015. május 09. 16:03 #11
- törölt felhasználó -    
Hát a cím tényleg érdekes, de a dal nagyon jó. A klip viszont nem tetszik.
2015. május 09. 19:15 #12
Graveworm
Graveworm
új tag
Hozzászólás: 44
Azonosító: 206929
Már vagy tucatszor végig hallgattam az új albumot de semmi. Nem érzem benne azt,hogy NightWish,egybefolyik és semmi különlegeset nem éreztem benne. Profi zenészek akik letettek egy albumot ami ujjgyakorlat volt neki de semmi több.
2015. május 09. 20:20 #13
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Nekem nem tetszik.
2015. május 09. 21:03 #14
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Olvasom a (többnyire negatív) véleményeket, de nekem ezek a dolgok totál tetszenek. Az Epica Quietus-a és eközött amúgy nem sok hasonlóságot láttam, az a klip amúgy is több szálon forog, és nem tudom, nekem nem volt hasonló biggrin.gif A szöveg szerintem egyáltalán nem volt zavaró, nekem bejött, jól meg volt csinálva. Ahogy Floor mozgása sem [de valószínűleg csak azért, mert rossz felbontásban néztem rohog.gif ], mert amúgy koncertfelvételeken néha valóban nagyon....alternatív. Amúgy én vagyok az egyetlen, aki nem furcsállja a címet....hmmm lehet, hogy bennem van a hiba...
Ez az egyik kedvenc számom az albumról (az Alpenglow és az Our Decades in the Sun azért megelőzi biggrin.gif), és szerintem egy totál jó klip lett. Tetszettek ezek a csavarok vagy mik és jól volt fölvéve a dolog, egyedül Floor sminkje hagy kívánnivalót maga után, de nagyon. Szörnyű biggrin.gif

[[Néha úgy érzem az a Nightwish mázlija, hogy van egy Marcója és egy Emppuja. De legalább Tuomason nem volt cilinder.]]
3 felhasználónak tetszik: AFCfan, TarjaNightwish, Szandi0820
2015. május 10. 12:44 #15
- törölt felhasználó -    
A szám kifejezetten jó, a címadást én is furcsálom. A klipp is egész jó, egyedül Floor sminkje hagy kivetnivalót maga után.
2015. május 10. 19:25 #16
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Én speciel megbarátkoztam Floorral,az After Forever-ben imádom,úgyszintén a ReVamp-ben és amikor helyettesítette Anettet,akkor is örültem neki,mert tisztában voltam vele,hogy milyen jó énekesnő, és a Tarja után a második kedvencem volt 7 éves korom óta.Azt nem tagadom,hogy nem kevésszer verte ki nálam a biztosítékot,de rájottem,hogy egyszerűen képtelen vagyok utálni őt és már elment a kedvem is az ócsárolásától. A The Poet And The Pendulum ébresztett rá,hogy miért is szeretem már évek óta és miért volt/van a példaképek listáján,baromi jól énekli a dalt és a legőszintébben mondom,hogy sokkal jobban tetszik tőle,mint Nettie-től és ez változni szerintem nem sűrűn fog.Tetszik ahogy elsajátította a dalt és az is ahogyan feltalálta magát benne.A cím szerintem kicsit sem fura, a dalt is szeretem és a klip is jóra sikeredett,Floor sminkjével pedig az ég egyaddta világon semmi gond nincs,csak a klip világához van igazítva.
2015. május 12. 13:09 #17
- törölt felhasználó -    
Köszönet a cikkért/infoért! wink.gif
A linkelt videó nekem nagyon akadozik, szerencse már a youtube-on is fenn van. Elsőre nem nyerte el a tetszésemet, azt nem állítom, hogy a későbbiekben ez nem változhat, mert pl az Élant és a Sagant is sikerült megszeretnem. Mindazonáltal mégis érdekelne, vajon hogy hangzana ez a szám Tarjával,- valami oknál fogva minden egyes Floor által énekelt "új" NW számnál megfogalmazódik ez bennem. Anettnél max. ha 1-2 számnál volt ilyen...
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2015. május 12. 13:46 #18
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (OceanSoul @ 2015.05.12. 13:09)
Köszönet a cikkért/infoért! wink.gif 
A linkelt videó nekem nagyon akadozik, szerencse már a youtube-on is fenn van. Elsőre nem nyerte el a tetszésemet, azt nem állítom, hogy a későbbiekben ez nem változhat, mert pl az Élant és a Sagant is sikerült megszeretnem. Mindazonáltal mégis érdekelne, vajon hogy hangzana ez a szám Tarjával,- valami oknál fogva minden egyes Floor által énekelt "új" NW számnál megfogalmazódik ez bennem. Anettnél max. ha 1-2 számnál volt ilyen...

Ezzel nem vagy egyedül kedves OceanSoul, ugyanis amikor megjelent a NW első albuma Nettie-vel,már akkor kíváncsi voltam,hogy hogyan énekelné Tarja, és ez a mai napig így is van.Tulajdonképpen az összes dalt szivesen meghallgatnám az ő előadásában,melyek már az "utódaival" készültek. smileeee.gif Az Élant pedig amikor először hallottam,az első reakció nálam azonnal az volt,hogy ez még Nettienek lett szánva és az album is olyan hangzású,amely az ő stílusát jelképezi....báris szerintem.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Kai Hahto Kai Hahto 8115.