Justin Bieber még mindig odavan Selena Gomezért
2015. május 11. 21:24
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Jaj, istenem!
Csak annyit mondott, hogy szép...amilyen bájgúnár, még a szomszédnak is ezt mondja
Csak annyit mondott, hogy szép...amilyen bájgúnár, még a szomszédnak is ezt mondja
2015. május 12. 13:46
|
|
amarilliszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 241664 offline
|
amúgy szép a ruhája de istenem csak egy dicsérés nem valota be neki hogy szereti én egy fiúnak is mondtam ezt és nem szeretem de egy kicsi amúgy cuki
2015. május 12. 15:35
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
attól még megdicsérheti,hogy szakítottak...de ez annyira látszott,hogy csak direkt valamit be akart köpni...
2015. május 12. 16:17
Nos,ha megdicséri a ruháját és azt mondja "Selena gyönyörű volt a MET-gála bálján." akkor az már azt jelenti hogy még mindig szereti és oda van érte?Na ne már....amúgy meg tényleg gyönyörű volt Selena.
2015. május 12. 17:07
|
|
Zafiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.10. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 224031 offline
|
Haat..... irja szinte mindenki : csak meg dicserte ..most abba nincs semmi meg nem kell fel fujni a dologat.......
HAAAT: az oké hogy megdicserte mert tenyleg szep volt....megdicserhette volna őt justin a gálán is....es gondolkodjatok direkt azert kialtott visza a sok tömegnek hogy tudják, még mindig oda van erte. Ja és hogy nyufodtan indulhatnak ujra a pletykák rola es selenarol...
( justin fan vagyok de ez az igazsag. )
HAAAT: az oké hogy megdicserte mert tenyleg szep volt....megdicserhette volna őt justin a gálán is....es gondolkodjatok direkt azert kialtott visza a sok tömegnek hogy tudják, még mindig oda van erte. Ja és hogy nyufodtan indulhatnak ujra a pletykák rola es selenarol...
2015. május 12. 17:19
Csak megdicsérte a ruháját. Ha valaki azt mondja a másiknak hogy szép a ruhája akkor már szerelmes belé?
Hát nem.
Hát nem.
2015. május 13. 19:01
Igaz, h csak megdícsérte a ruháját, de egy tömegbe kiáltotta bele, szóval még mindig szerelmes Selybe sztem!
2015. május 14. 15:40
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Csak megdícsérte a ruháját...
2015. május 15. 18:26
|
|
Samargzöldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 233897 offline
|
Tényleg szép a ruha:) egyébként már abbahagyhatnák ezt igazán...
2015. május 16. 17:15
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (Zafira @ 2015.05.12. 17:07)
Haat..... irja szinte mindenki : csak meg dicserte ..most abba nincs semmi meg nem kell fel fujni a dologat.......
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: