A herceget sokan szeretnék látni, mivel ausztráliai küldetése már a végéhez közeledik. Emiatt rengetegen akartak búcsút venni Harrytől, sőt, akadt olyan hölgy is, akinek sikerült meglehetősen közel kerülnie hozzá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csókot loptak Harry hercegtől
2015. május 08. 11:42
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hát ez kicsit pofátlan...
2015. május 08. 13:18
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Sose értettem ezt a nagy rajongást Harryért (se a királyi famíliáért)... Szerintem van tőle ezerszer különb férfi is Angolhonban, nekem már inkább úgy tűnik, hogy divat őt helyesnek tartani, és érte rajongani.
Ez a csók/puszi meg túlzás. Biztos kap majd Bözsitől egy kis náspángolást, amiért a pórnéppel vegyül.
Ez a csók/puszi meg túlzás. Biztos kap majd Bözsitől egy kis náspángolást, amiért a pórnéppel vegyül.
2015. május 08. 13:30
Hogy zavarba jött már szegény
Nem igazán értem hiszen van egy jó pár testőre Harrynek,hogy kerülhetett bárki is ilyen közel hozzá egyébként? Mert a testőrök a rajongókat vagy miket el szokták lökni vagy valami,ha túlságosan is közel állnak/nyomulnak kedvencükhöz. A csaj meg biztos nagyon odáig volt.
Nem igazán értem hiszen van egy jó pár testőre Harrynek,hogy kerülhetett bárki is ilyen közel hozzá egyébként? Mert a testőrök a rajongókat vagy miket el szokták lökni vagy valami,ha túlságosan is közel állnak/nyomulnak kedvencükhöz. A csaj meg biztos nagyon odáig volt.
2015. május 08. 13:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én ezen jót mosolyogtam.
Tinédzser koromban volt egy időszak, amikor rajongtam Harryért, valahogy akkortájt történt a náci jelmezes botránya, amin még a mai napig is erőteljesen vidulok. Hihetetlen port kavart szerte a világban, hetekig erről volt szó nálunk is a médiában. Aranyos, ahogyan megilletődött a leányzó csókján, bár a képen erőteljesen látszik csórin, hogy biza kedve nincs nagyon hozzá. A puszival mi a bajotok? A csók már tényleg túlzás, na, de egy baráti puszi egy öleléssel megspékelve szerintem azért annyira nem szörnyű. Én biztos örülnék neki, ha az egyik kedvencem puszival búcsúzna el tőlem.
2015. május 08. 13:39
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (Diala @ 2015.05.08. 13:18)
Sose értettem ezt a nagy rajongást Harryért (se a királyi famíliáért)... Szerintem van tőle ezerszer különb férfi is Angolhonban, nekem már inkább úgy tűnik, hogy divat őt helyesnek tartani, és érte rajongani.
Igazad van
2015. május 08. 13:43
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Egyetértek, Diala.
2015. május 08. 13:56
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Egyáltalán nem jó pasi, mit esznek ezen??
A csaj nagyon leleményes! XDD
A csaj nagyon leleményes! XDD
2015. május 08. 14:06
|
|
mstk93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 280 Csatolások: 4791 Azonosító: 152581 offline
|
Ezek az angolok megszállottak. Bejelentik a gyerek nevét, erre kitódulnak az utcára.
Ha Orbán elmegy vásárolni, nem lesz belőle tömeghisztéria, és ez jól is van így.
Ha Orbán elmegy vásárolni, nem lesz belőle tömeghisztéria, és ez jól is van így.
2015. május 08. 14:33
Idézet (Diala @ 2015.05.08. 13:18)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: