Bár szerintem jobban néznek ki erdetiben. De Shakiranak jól áll a vörös haj.
Így festenének kedvenceink vörösen
2015. május 08. 10:26
Nagyon jó cikk lett.
2015. május 08. 10:26
Remélem a sztárok akiket meg photoshoppoltak látták a képeket és nem lesznek vörösek. Egyébként tényleg túl sok a 'szeplő'.
2015. május 08. 10:38
|
|
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline
|
Pár embernek jól is ál
2015. május 08. 13:24
Isteeenem ezért utálom a vörösöket a szeplők miatt ki tudja hol van még szeplő?
2015. május 08. 13:26
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
XD végül is van akinek jól áll
2015. május 08. 13:37
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Tényleg ennyire unatkoztok?
2015. május 08. 13:41
|
biggestbvbfangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 243522 offline
|
Hát, mit ne mondjak, csodálatos
De Cara Delevigne szemöldöke még mindig odab*sz
De Cara Delevigne szemöldöke még mindig odab*sz
2015. május 08. 13:49
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Angelina milyen szép már
2015. május 08. 14:06
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
justin és jennifer rohadt jól néznének ki, de a többiek
egyébként ez a cikk is bizonyítja, a vörös haj mennyire tucat lett, bár nem ez az árnyalat, hanem inkább az a pirosabb vagy rubintosabb vagy nem tudom, de már lassan mindenkinek vörös haja van. arról nem is beszélve, mennyire nehéz visszahamvasítani vagy másra befesteni, ha megunja az illető, valahogy ezt a hajszínt mindenki ki akarja próbálni, pedig nem is olyan szép...jó ez inkább a lányokra vonatkozik, fiút egyet ismerek aki vörös hajú, az ő esetükben ez már érdekesebb, sőt, nekem bejönnek a srácok vörösen, ha van arcuk hozzá, na meg ha az a vörös nem piros...
a szeplő szerintem cuki - én nagyon szeretnék egy kicsit szeplős lenni ^^ pedig akinek ilyenkor nyáron előjön, mindig panaszkodik, de nem értem, mi bajuk van velük...de ezeken a képeken már túlzás
egyébként ez a cikk is bizonyítja, a vörös haj mennyire tucat lett, bár nem ez az árnyalat, hanem inkább az a pirosabb vagy rubintosabb vagy nem tudom, de már lassan mindenkinek vörös haja van. arról nem is beszélve, mennyire nehéz visszahamvasítani vagy másra befesteni, ha megunja az illető, valahogy ezt a hajszínt mindenki ki akarja próbálni, pedig nem is olyan szép...jó ez inkább a lányokra vonatkozik, fiút egyet ismerek aki vörös hajú, az ő esetükben ez már érdekesebb, sőt, nekem bejönnek a srácok vörösen, ha van arcuk hozzá, na meg ha az a vörös nem piros...
a szeplő szerintem cuki - én nagyon szeretnék egy kicsit szeplős lenni ^^ pedig akinek ilyenkor nyáron előjön, mindig panaszkodik, de nem értem, mi bajuk van velük...de ezeken a képeken már túlzás
2015. május 08. 14:17
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Johnny Depp még így is perfect.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: