Katherine McNamara lesz Clary Fray
2015. május 08. 20:23
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Szamomra Lily Collins volt a tokeletes Clary, vegtelenul sajnaltam, hogy kaszaltak a mozifilmsorozatot, teny, hogy lehetett volna sokkal jobb is, de nekem igy is tetszett a Csontvaros. Ugy gondolom, hogy a konyvek alapjan ez magasabb szintu tortenet, mint hogy sorozatot csinaljanak belole, de amig nem lattam a Shadowhunterst, nincs sok ertelme az itelkezesnek. Az viszont biztos, hogy imadom az egesz sztorit es mar nagyon varom, hogy ujra belecsoppenhessek az Arnyvadasz-vilagba
2015. május 08. 21:13
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Hát nemtudom milyen lesz, majd ha elindul a sorozat kiderül, de Lily nekem is "Clarysebb", de reméljük Katherine is jó lesz.
Imádtam a könyvsorozatot az egyik kedvencem. Remélem Magnust nem szúrják el. Én titkon reménykedek benne bár valószínű nem fog bekövetkezni hogy az előzménysorozatot a Pokoli szerkezeteket is megfilmesítik, annak nagyon örülnék imádom azt a sorozatot is ugyanúgy mint ezt bár sokaknak a Végzet ereklyéi jobban tetszik, nekem a Pokoli szerkezetek is ugyanannyira sőt...
Kat és Dom biztosan remekül játsszák majd Claryt és Jacet. <3
2015. május 09. 14:50
Lily szerintem jobb lenne Clarynek.Ez a Katherine számomra nem olyan szimpatikus..De majd meglátjuk,hogy milyen alakítást fog nyújtani.
2015. május 09. 16:27
mi van??? Lily a Best. tuti, hogy igy nem lesz olyan jooo... Na es Jace-t ki jatsza?
2015. május 09. 20:31
brigioffical Dominic Sherwood fogja alakítani Jace-t.
2015. május 10. 10:06
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Buci12: pontosan mi bajod? Igen ertelmes lett mivel en imadom a Vegzet Ereklyeit szoval jo hogy errol is ertesultem. ✌
Egyebkent en Lilyt jobban el tudom kepzelni de majd meglatjuk.
Egyebkent en Lilyt jobban el tudom kepzelni de majd meglatjuk.
2015. május 10. 10:24
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
a könyv az még tetszett, a film elég gyenge volt, kíváncsi vagyok a sorozatra, de akik a filmben játszották a szereplőket sokkal közelebb állnak a szívemhez, mint akik itt fogják. plusz szerintem ez a csaj egyáltalán nem Clarys, de ők tudják. várunk amíg ki nem jön és akkor elválik...
2015. május 10. 20:54
Kíváncsi leszek rá, hogy hogyan alakítja majd ezt a karaktert. Mondjuk a film szereplői után furcsa lesz őket látni ezekben a szerepekben.
2015. május 11. 17:08
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Jobban örülnék Jamie-nek, és Lilly-nek
De remélem így is jó lesz, a könyv már így is jó
De remélem így is jó lesz, a könyv már így is jó
2015. május 22. 15:35
Emberek, felejtsük már el a filmet, könyörgöm! Nem fér a fejembe, hogy sokan képtelenek megérteni azt, hogy a sorozat teljesen független lesz a filmtől és az ottani színészek nem vállalták volna el a szerepet. Emlékszem, hogy amikor a filmes casting hírek elkezdtek csordogálni, mindenki odavolt, hogy miért nem Emma Roberts vagy Molly Quinn lett Clary, a Jamie-vel szembeni utálatról már ne is beszéljünk, most pedig mindenki kapaszkodik a "régi" szereplőgárdába. Véleményem szerint az új cast fantasztikus, sokkal jobb, mint a régi (pedig Lily Collins számomra a legnagyobb kedvenc) és izgatottan várom már a sorozatot!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: