Katherine McNamara lesz Clary Fray
2015. május 07. 19:34
Alig várom a Shadowhunterst,a TMI az egyik kedvenc könyvsorozatom és eddig nagyon meg vagyok elégedve a castinggal,csak Magnust ne szúrják el.Katherine nagyon szimpatikus és ígérets Clarynek tűnik,bár nekem szerintem örökre Lily marad az igazi Clary.
2015. május 07. 19:51
Katherine szerinte, aranyos csaj és jól fogja játszani Claryt.Eddig szerintem az összes karaktert eltalálták,de ahogy előttem is írták már remélem nem szúrják el Magnust.nagyon várom már a sorozatot!
2015. május 07. 20:13
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Lily Collinsnál bárki jobb lehet. Katherine nagyon szép lány, kinézetere is jobban hasonlít Claryre, mint Lily.
2015. május 07. 20:20
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Úúú nagyon örülök neki, gratula!!
2015. május 07. 21:27
|
sophie_gaskarthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.26. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 241825 offline
|
Szerintem Lily sokkal ,,Clarysebb"
2015. május 07. 21:46
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Én eleve elfogult vagyok a szereplőkkel kapcsolatban, mivel nekem Jamie és Lily egyszerűen fantasztikusak voltak..de nem írom le ezeket a színészeket sem, remélem valami jó sül ki majd ebből, mert nagyon nagyon imádom a könyveket.
2015. május 07. 21:59
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Felesleges egy sorozat belőle. Az lenne a legjobb ha a 2. rész is kijönne filmbe. Eléggé leszólták az első részét de nekem tetszett.
2015. május 07. 22:03
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Inkább vagyok sorozatos típus, és a könyveket is szeretném elolvasni hamarosan, szóval én várom.
A filmet már láttam, nem volt nagyon rossz, de annyira jó sem. A sorozattól többet várok, jó lenne megtudni egy kicsivel több információt, főleg ha nem sikerül azelőtt elolvasni a könyveket, hogy elkezdődne a széria.
2015. május 08. 07:12
Hát szerintem Lily sokkal jobban illik Clary szerepére.
És szuperszőlőnek igaza van!
És szuperszőlőnek igaza van!
2015. május 08. 08:58
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Lilyt jobban eltudom képzelni Clarynek, mint Katharint. Igaz , hogy be lett festetve a haja , de úgy se az igazi .
2015. május 08. 09:24
Hűha! Ez a lány nagyon szép és tisztában is van vele. Clary viszont amolyan " girl-next-door" típus, akinek fogalma sincs arról, hogy milyen hatást gyakorol a körülötte lévő fiú(k)ra. Valahogy majd megoldják. Jó alapanyagnak tűnik.
A mozifilmet olyan szinten félrecastingolták, hogy már eleve bukásra volt ítélve. Talán csak Lena Headey, Robert Sheehan és Godfrey Gao tűnt telitalálatnak. A többi majdhogynem' katasztrófa.
A mozifilmet olyan szinten félrecastingolták, hogy már eleve bukásra volt ítélve. Talán csak Lena Headey, Robert Sheehan és Godfrey Gao tűnt telitalálatnak. A többi majdhogynem' katasztrófa.
2015. május 08. 15:56
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Nekem első látásra nem olyan Clary-s, inkább olyan barbis. Ne sértődjön meg senki, nagyon szép színésznő, bár még nem halottam róla, csak mivel én olvastam a könyvsorozatot így én nem így képzeltem el Clary, bár Jace-t sem.
Most, jön egy hatalmas nagy DE: mivel igazából nem tudom, hogy hogyan fog alakítani, addig nem érdemes belemenni abba, hogy Clary-s-e vagy sem. Én bízom benne, hogy jó lesz a sorozat, mert mikor elkaszálták a film folytatását, az nagyon rosszul esett, és nagyon, nagyon bízom abban hogy a sorozat sikeres lesz.
Első benyomásra igazából én nem tudom eldönteni, hogy milyenek lesznek a szereplők, majd ha elindul a sorozat, akkora lesz véleményem.
Most, jön egy hatalmas nagy DE: mivel igazából nem tudom, hogy hogyan fog alakítani, addig nem érdemes belemenni abba, hogy Clary-s-e vagy sem. Én bízom benne, hogy jó lesz a sorozat, mert mikor elkaszálták a film folytatását, az nagyon rosszul esett, és nagyon, nagyon bízom abban hogy a sorozat sikeres lesz.
2015. május 08. 19:27
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nem igazán vagyok odaáig a trilógiáért, nekem olyan semleges, de a filmet el-elnéztem meg elolvastam az első könyvet (félig) de ez a lány nem illik clarynek, ezzel a hajszínnel meg aztán végképp nem - nem mintha nagy lily collins fan lennék, de őt már úgy megszoktam meg egészen passzol hozzá a karakter. viszont nagyon örülök a jace-t alakító színésznek. nem ismerem dominic sherwoodot, de jobban néz ki, mint elődje és sokkal szimpatikusabb már most is. úgy döntöttem miatta fogom is nézni a sorozatot és biztos vagyok benne, hogy sok új rajongója is lesz. de ez a csajszi nekem akkor sem illik, túl feltűnő jelenség, nem az az "átlagosan kinéző, de van benne valami" fajta karakter, mint clary (szerintem)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: