A Végzet ereklyéi könyvsorozatból készülő Shadowhunters című sorozat végre női főszereplőjét is megtalálta Katherine McNamara személyében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katherine McNamara lesz Clary Fray
2015. május 07. 17:50
2015. május 07. 17:58
Örülök neki,hogy lecserélik a (fő)szereplőgárdát,rá fér a vérfrissítés a Fray-Wayland párosra.Mindkét színész,Kate és Dominic is szimpatikus teremtés,nem mellesleg pedig már csak ránézésre jobb Jace&Clary,mint elődjeik voltak,akik egyébként színészileg még azt a bizonyos középszert sem ütötték meg.Remélem,jó kezekbe kerülnek a karakterek,mindenesetre színi' tapasztalattal bíró kezekbe.
2015. május 07. 18:03
Lily után furcsa lesz, bár Kat gyönyörű lány, és jobb színésznő, mint Lily. Nagyon szeretem Lilyt, de valljuk be, hogy nem egy színészgéniusz.
2015. május 07. 18:14
Ha ő lesz Clary (aminek egyáltalán nem örülök) csak annyit mondanék neki, hogy: HAJFESTÉK!
2015. május 07. 18:18
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Nagyon örülök Katherine-nek, engem már most meggyőzött.
És valljuk be, sokkal jobb egy ilyen vörös hajra ránézni, mint Lily sötétbarna hajára, miközben Clary köztudottan vörös volt a könyvekben, nem pedig barna.
Pfff.. Sztem nagyon jó h lecserélték a szereplőket. Már csak ránézésre is szimpatikusak a szereplők.
Már várom, h ki fogja megvalósítani Valentine-t, remélem fehér haja lesz a sorozatban, nem pedig fekete. Kedveltem Jonathan Rhys Meyerst, de Valentine akkor is fehér hajú volt!
Már várom, h ki fogja megvalósítani Valentine-t, remélem fehér haja lesz a sorozatban, nem pedig fekete. Kedveltem Jonathan Rhys Meyerst, de Valentine akkor is fehér hajú volt!
2015. május 07. 18:20
Katherine gyönyörű lánynak tűnik és nekem már most szimpatikus Calry szerepére
2015. május 07. 18:39
Katherine szép és szimpatikus, de valahogy Lilyhez jobban passzolt ez a szerep így első ránézésre.
2015. május 07. 18:57
Nagyon szép lány., nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a szerepében
2015. május 07. 18:57
Megszoktam Lily-t, úgyhogy kicsit furcsa lesz a változás. Katherine csodaszép, és illik is rá a szerep, úgyhogy kíváncsi vagyok.
2015. május 07. 18:58
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Egyébként nekem szimpatikus a csaj, és legalább neki természetes vörös színű haja lesz. Lily-t is kedveltem, de róla szinte ordított, hogy festett vörös (vagy bordó, mert azt a színt én már nem nevezném vörösnek).
2015. május 07. 19:31
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Érdekes lesz, nekem valahogyan nem tudják eltalálni Claryt, vagy csak lehet azért van, mert én máshogy képzeltem el. Szép színésznő nagyon, majd meglátjuk, hogy alakítja Claryt. Mondjuk nekem az előző Claryvel sem volt bajom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: