Sok-sok találgatás, titkolózás és szándékos félrevezetés után Khloe Kardashian az új K, mint Kardashian részben felfedte: húga, a 17 éves Kylie Jenner valóban megnagyobbíttatta ajkait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Khloé Kardashian kitálalt: Kylie Jenner plasztikázott!
2015. május 07. 17:27
Fu, oké. Háza van, pót haja és plasztikázott... Biztos unatkozott szabadidejében!!
2015. május 07. 17:30
és meg egy plasztikazott no akarja levedeni a nevet ?
hol a hatar?
2015. május 07. 17:30
Hát ha neki így tetszik..., ez az ő dolga azt csinál magával amit akar.
2015. május 07. 17:31
Érdekes, akkor eddig miért hazudozott, ha jól emlékszem konkrétan azt mondta, hogy megbántják őt ezek a pletykák. Amúgy mindig is tudtam, hogy műtéte volt, hiába tagadta...
2015. május 07. 17:32
Egy másik videóban, amit én találtam, konkrétan ő is elismerte. De az ő teste, az ő döntése, ha ettől jobban érzi magát, csinálja.
2015. május 07. 17:35
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Felőlem azt csinál, amit csak akar.
2015. május 07. 17:35
Ez a lány annyira szánalmas, hogy a falat kaparom tőle. Megplasztikáztatta magát, pont. Mindenki tojik rá, de nem értem minek ez a hatalmas hűhó körülötte, és hogy tagadja az egészet.
2015. május 07. 17:37
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Az emberek ennyire nem hülyék, ez nyilvánvaló volt
Viszont ha van másért elítélnem, ezért nincs, hiszen nem esett túlzásba, és szerintem így szebb, mint előtte volt. Aki csak apróbb beavatkozásokat csinál, ami javít rajta, és ő is jobban érzi magát a bőrében tőle, az olyanok ellen nincs kifogásom
Az már más tészta, hogy a Kardashianék alapjáraton katasztrófák, egész családostul
2015. május 07. 17:37
|
|
ffruzsinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 241245 offline
|
Egyszerűen hihetetlen hogy emberek ráérnek ilyenekkel foglalkozni, hogy plasztikáztatott e vagy sem?! Hát az ő teste, az ő dolga. Azok akik ezt túlzásnak tartják feleslegesen hőbörögnek, ha a fejüket verik is a falba az se fog ezen már változtatni, és még rajta kívül sokan mások is megfogják csinálni ezt.
2015. május 07. 17:38
Szerintem nemcsak a száján változtatott.Az egész arca oly' szinten át lett szabva az utóbbi időben,hogy arra a siketnéma vak is rájöhetett;a vonásait nem a vakolat formálta át ennyire.
Annyira buta ez a lány.Komolyan elhitte,miszerint a fél világot átverheti a plasztikáztatásai tagadásával?Talán taníttatásra kellett volna elszórni a szépészeti beavatkozásaira elköltött pénzt.
Bár így utólag szégyenkezhet is,valóságos plasztiktemető az egész arca,úgy ahogy van,holott csupán 17 éves.Viszont nem lepődtem meg a tényen,ez a Kardashian-Jennereknél családi szokás.
Ő teste,Ő lelke,felőlem azt csinál vele amit akar,nincs jogom beleszólni...
Annyira buta ez a lány.Komolyan elhitte,miszerint a fél világot átverheti a plasztikáztatásai tagadásával?Talán taníttatásra kellett volna elszórni a szépészeti beavatkozásaira elköltött pénzt.
Ő teste,Ő lelke,felőlem azt csinál vele amit akar,nincs jogom beleszólni...
2015. május 07. 17:38
A fanok bezzeg hogy védték, hogy csak smink az egész. Na persze.
Én egyébként még mindig azon a véleményen vagyok, hogy mindenkinek szíve-joga eldönteni, mit csinál a testével, az életével. Ha neki ez így jó, hát tegye. Az viszont tuti, hogy itt nem áll meg a menet, nemsokára újabb "szépészeti" beavatkozásáról olvashatunk majd. Már van is egy tippem, mi lesz a cikk címe.
2015. május 07. 17:41
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nyilvánvaló volt..
2015. május 07. 17:43
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Egyértelmű volt, de komolyan, miért csámcsognak ezen az emberek? Akárki is Kylie, ismert vagy nem, fiatal vagy sem, az ő dolga és az is lesz. Nyilván jó tett a hírének, hogy róla beszélnek, de már elég unalmas a téma...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: