Miley Cyrus végre felmutatott valamit
2015. május 11. 17:05
|
|
MozartBubuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 242914 offline
|
Akármilyen is, még mindig jó hangja van
2015. május 11. 18:28
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (AvrilSmile @ 2015.05.10. 09:50)
Nem is mondtam, hogy nem tett le semmit az asztalra... de mindegy.
Elképesztő: újra meg újra rácsodálkozok, hogy tele a net - és persze a starity - elvakultabbnál elvakultabb emberekkel...
Elképesztő: újra meg újra rácsodálkozok, hogy tele a net - és persze a starity - elvakultabbnál elvakultabb emberekkel...
Az nem elvakultság, hogy felháborodunk a cikk minősíthetetlen hangnemén és tájékozatlanságán - megjegyezném, hogy teljesen jogosan. Mindenesetre próbálhatod magyarázni a saját igazadat, de ha kicsit is objektív szemmel olvasod a cikket, rájössz, hogy igazunk van.
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2015. május 11. 18:34
Azóta egyébként tett fel még néhány számot a YouTube-ra, és mindegyik nagyon jó.
2015. május 11. 18:46
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Ugyan olyan tárgyilagossággal kommentelek ide, mint az összes többi Miley-es cikkgez. Bár, el kell ismernem, a cím, és a felvezető nagyon tetszik! Nade... olvasva a véleményeket, olyanokat látok, hogy, nem meglepő dolog ez a részéről, vagy hogy most mit "izélnek itt az antifanok". Hm... nem tudom, ássatok el, amiért nem hódolok le a lába előtt azért, mert híresség létére segít másokon (megsúgom csak úgy, mint a többi id... sztár), miközben a net, legyen starity, facebook, vagy bármi más, harsog attól, hogy Miley már megint mit csinált. Legyen az a melléből kilövellő fénysugár, vagy tudom is én.
És félreértés ne essék, még mielőtt bárki nekem esne azzal, hogy de hát mekkora egy tehetség! Lehet, hogy szép hangja van ( nekem nem tetszik), de aki szereti MINT ÉNEKEST, az gondolkodjon el azon, hogy vajon EMBERKÉNT is ugyan az- e...
És félreértés ne essék, még mielőtt bárki nekem esne azzal, hogy de hát mekkora egy tehetség! Lehet, hogy szép hangja van ( nekem nem tetszik), de aki szereti MINT ÉNEKEST, az gondolkodjon el azon, hogy vajon EMBERKÉNT is ugyan az- e...
Bátor Ventillátor
2015. május 11. 18:46
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2015.05.11. 18:28)
Az nem elvakultság, hogy felháborodunk a cikk minősíthetetlen hangnemén és tájékozatlanságán - megjegyezném, hogy teljesen jogosan. Mindenesetre próbálhatod magyarázni a saját igazadat, de ha kicsit is objektív szemmel olvasod a cikket, rájössz, hogy igazunk van. 
Hopp-hopp. Tájékozatlanság? Ha megnézed Miley Facebook oldalát, fel kell tűnjön, hogy a második résznek teljesen az az alapja, és az van leírva, ami ott. A másik - az első - részben leírtak pedig... hm, nem lenne igaz, hogy az előző albumának klipjei megosztóak? (ez enyhe szó a felháborítóra...khm) Nem lenne igaz, hogy nap mint nap valami botrányosat tölt fel Instagramra? Ennyi az egész. Nem áll szándékomban vitába bonyolódni egy idegennel, egy olyan személy életén, akihez semmi közöm. A hangja tetszett, írtam róla egy cikket. Ha nem tetszik... ez van. Téma részemről lezárva.
2015. május 11. 22:11
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
na végre van valami nem botrányos
nagyon jó hangja van és jól is adta elő a dalt
2015. május 11. 23:10
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (oxkinga @ 2015.05.07. 21:24)
Ez a Miley hiányzik mindenkinek!
Ez a Miley a mai napig létezik, csak az emberek nem látnak túl a külsőségeken.....
Szandi0820
2015. május 12. 13:43
|
|
amarilliszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.22. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 241664 offline
|
elég jó remélem vissza tér a régi Miley végre NINCS botrány csoda tőle
2015. május 12. 15:51
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
hát jóóóóó....
2015. május 12. 20:17
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Mi a f*sz ez a cím?
Úgy őszintén?
Kicsit úgy rzem, hogy azért, mert Miley az elmúlt években máshogy viselkedett, mint a megszokott, így már el is van felejtve az a 7 év, amit lehúzott a dizninél, az a 7 év, amikor egy bábu volt, és millió ember példaképe volt, és jobbnál jobb lemezeket adott ki, filmeket csinált, meg minden egyéb. Miley NEM először jötékonykodik, az egyik legjótékonyabb sztár, akit ismerek, mindig megragadja az alkalmat, hogy segítsen másokon, szóval... emberségből 5/5. Imádnivaló lány. ♥
2015. május 13. 15:34
Ezt a cikkcímet nem egy rajongó találta ki
De igaz mert nem mutatott fel semmit csak undorítóskodott
2015. május 28. 17:25
Bármennyire nem bírom Májli' buráját, szerintem is elég egyoldalúan fogalmaz a cikk. Tett Ő le valamit az asztalra, sőt még többet jótékonykodik, mint egyekig magasztalt exkolleginái',csak mindenki vágja rá a pofákat, hogy miért nem az a jókislány már, mint anno amikor ráerőszakolták ezt az imázst. Csupán ebből a szerepkörből akar kitörni végre-valahára és lásson csodát minden ember fia, Ő így próbálja meg. Egyébként sem újdonság az ilyesmi a szakmában'...
2015. június 05. 22:35
|
|
Sziszi01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.02. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 238421 offline
|
Sydney Adams, huuh nagyon jól leírtad a gondolataimat!
Szerintem amúgy alapjáraton az ember nem fordul ki így a saját személyiségéből, így valószínűleg eleve mindig ilyensmi volt, csak a szerepnek megfeleleően kellett viselkednie. Arról nem is beszélve, hogy itt a starityn, és a külföldi oldalakon is azért mindig így írják: "Az egykori Hannah" "A Disney-üdvöske" stb, ég mindig ráhúzzák szerencsétlenre ezeket a jelzőket, szerintem tök fölöslegesen...
2015. június 10. 16:14
|
Nina10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.10. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 244715 offline
|
Ha neki így jo akkor nem értem miért kell kritizálni de ez csak saját vélemény.Meg az sem világos mért baj az hogy megváltozott minden ember változik köztük azok is akik ezért kritizálják.
2015. augusztus 02. 11:30
ez nem olyan dal legalább mint a többi
Apukája egyépként mindehez amiket csinál mit szól??
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.