Most,megfordult bennem az a kérdés,hogy:
Utánozni akarja Taylor Sfift-et?
Miley Cyrus végre felmutatott valamit
2015. május 08. 18:21
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
"Miley Cyrus végre felmutatott valamit"
Mi a rosseb???? Ilyen címet adni egy cikknek?? Milyen emberek élnek ezen a Földön te jó ég! Az egy dolog, hogy nem bírod, vagy valami, de, ember, azért mindennek van határa. Miley, nem egy tehetségtelen kis senki! Annyi, de annyi feldolgozás dalt énekelt már koncerteken, vagy éppen a Backyard Sessions keretein belül. Jobbnál jobb, és színvonalasabb, érzelmes videói vannak, melyeken a tehetségét bizonyítja, csak éppenséggel az olyan minőségi cikk "írok"/"szerkesztők", nem arról írnak, ami a lényeg, hanem a bolhából is elefántot csinálnak, és megutáltatják az emberekkel őt. Ó, igen és még azt is illik megemlítenem, hogy a cikk elég hiányos, hogy ez szándékos volt-e, vagy sem, azt csak a cikk írója tudja, de, ha már írt erről a témáról, akkor talán informálódhatott volna részletesebben is, nem csak ilyen felületesen.
Mi a rosseb???? Ilyen címet adni egy cikknek?? Milyen emberek élnek ezen a Földön te jó ég! Az egy dolog, hogy nem bírod, vagy valami, de, ember, azért mindennek van határa. Miley, nem egy tehetségtelen kis senki! Annyi, de annyi feldolgozás dalt énekelt már koncerteken, vagy éppen a Backyard Sessions keretein belül. Jobbnál jobb, és színvonalasabb, érzelmes videói vannak, melyeken a tehetségét bizonyítja, csak éppenséggel az olyan minőségi cikk "írok"/"szerkesztők", nem arról írnak, ami a lényeg, hanem a bolhából is elefántot csinálnak, és megutáltatják az emberekkel őt. Ó, igen és még azt is illik megemlítenem, hogy a cikk elég hiányos, hogy ez szándékos volt-e, vagy sem, azt csak a cikk írója tudja, de, ha már írt erről a témáról, akkor talán informálódhatott volna részletesebben is, nem csak ilyen felületesen.
2015. május 08. 18:29
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Mi az,hogy végre felmutatott valamit?Nem vagyok mostanában hatalmas rajongója d azért ez túlzás...?? Milyen "cikkcím" ez? Miley-nak volt sok "baja" és igen, botrányai is bőven, de úgy gondolom rengeteget tett le az asztalra, szóval azért na...kicsit válogassuk meg a szavainkat!
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2015. május 08. 19:51
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Egy ideig elolvasgattam a kommenteket, de most leszögeznék a valamit: ha nem tetszik a cím nem kell rákattintani. Pont. A szerkesztők elfogadták, köszöntem szépen. És minden bizonnyal az értelmesebbek felfogják, mit akarok ezzel mondani: végre felmutatott valami értékelhetőt. Nem állítom, hogy soha nem tett le semmit az asztalra, nem mondom, hogy senki, de mostanában semmi mást nem mutat fel polgárpukkasztó Instagram képeket, és posztokon kívül. Aki érti, érti, aki nem nem.
2015. május 08. 21:40
|
|
reilaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 178225 offline
|
Az a baj emberek,hogy sokatok nem latja a fatol az erdot! Minden errol szol,hogy Miley mit,meg hogy csinal.Kozben az egesz tenyleg csak a "polgarpukkasztasrol" szol. 23 eves,O ugy gondolta,hogy most ez " O " Maga. Aki,egy ilyen szamot IGY el tud enekelni,az szerintem elmond mindent. En nem vagyok mar "tini lany" aki peldakepemnek tartanam,de hosszu evek ota, O az akiert a szivem dobog,es mindig tud olyat alkotni,ami szamomra ertekes.Kivul,belul O egy nem mondom,hogy tokeletes,de egy nagyon ertekes es egy szeretheto ember.Akinek meg ez nem tetszik,hat had ne tetszen. Nem is azert csinalja,hogy mindenkinek tetszen. (:
2015. május 08. 22:03
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Na rem tenyleg ezen szuton maraf
2015. május 09. 16:34
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Nagyon büszke vagyok rá, hogy megalapította a HappyHippie alapítványt ami befogadja azokat a gyerekeket, akiket a szüleik kidobnak otthonról másságuk miatt. A dal pedig csodálatos lett, Miley hangja is remek.
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2015. május 09. 22:34
A cikk cime tenyleg felhaborito.
Eleg sok mindent letett az asztalra!
Egyebkent nagyon szep dolog volt tole.
Nagyon jo hangja van es dal is nagyon jo.
Eleg sok mindent letett az asztalra!
Egyebkent nagyon szep dolog volt tole.
Nagyon jo hangja van es dal is nagyon jo.
2015. május 10. 00:31
|
|
Ewcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 217492 offline
|
Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen Miley minden évben sokat jótékonykodik, attól függetlenül, hogy nem jelenti be minden alkalommal. Egyébként igenis sokat letett az asztalra, a számai jók, a hangja csodálatos, amit pedig a szabadidejében tesz, az ő dolga. Legalább nem álszent, hanem magát adja.
2015. május 10. 09:50
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Nem is mondtam, hogy nem tett le semmit az asztalra... de mindegy.
Elképesztő: újra meg újra rácsodálkozok, hogy tele a net - és persze a starity - elvakultabbnál elvakultabb emberekkel...
Elképesztő: újra meg újra rácsodálkozok, hogy tele a net - és persze a starity - elvakultabbnál elvakultabb emberekkel...
2015. május 10. 11:42
"Miley Cyrus végre felmutatott valamit", hát már igen sok mindent letett az asztalra ilyen fiatalon, de hát még egy ilyen cikknél sem lehet kihagyni a szurkálódást. Szeretem, hogy Miley ennyire ambiciózus. Büszke vagyok rád!
2015. május 10. 18:07
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Bocsi, egyet kell értenem az előttem szólókkal. Miley soha sem volt tehetségtelen, még Hannah Montana-ként sem. Ebből kifolyólag a címválasztás nem túlságosan fer vele szemben. Nem azt mondom, hogy ő a világon a legjobb, csúcs szuper, és legendásak a dalai, de azt sem mondhatjuk, hogy annyira tehetségtelen. Elvégre nem az. Ja, és nem vagyok rajongó, Miley számomra semleges. Viszont mostanában elég sok igazságtalansággal találhatja szemben magát, amikkel nem értek egyet.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.