Miley Cyrus végre felmutatott valamit
2015. május 07. 20:54
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Mi a jó büdös franc ez a cikk? Csak úgy merő szívességből felvilágosítanék egy-két embert, hogy attól még, hogy a botrányairól cikkeznek csak, Miley jótékonykodik is... de persze a botrány érdekesbb.
Gyönyörű ez a dal és akárki akármit mond, Mileynak igenis van hangja.
Gyönyörű ez a dal és akárki akármit mond, Mileynak igenis van hangja.
2015. május 07. 21:02
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
rohadt szánalmas ez a cikk cím:))
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2015. május 07. 21:13
Én bennem még van egy pici remény... nem vagyok rajongó, sőt! De én reménykedek!
2015. május 07. 21:33
|
|
Stella1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218695 offline
|
anzi7
Én értem hogy ezzel mit szeretnél mondani de azon hogy "nőlj fel" gondolkozz el kérlek....elég érett vagyok ahoz hogy saját véleményt alkossak egy emberről. Nem azt mondtam hogy mindent nezzunk el mindenkinek de ha valakiből eleged van akkor igyekszel kerülni a vele kapcsolatos dolgokat ...persze ez megint egy saját vélemény, ha valaki nem ért egyet szive joga.
(Több kommentre nem nagyon szeretnék reagálni)
Én értem hogy ezzel mit szeretnél mondani de azon hogy "nőlj fel" gondolkozz el kérlek....elég érett vagyok ahoz hogy saját véleményt alkossak egy emberről. Nem azt mondtam hogy mindent nezzunk el mindenkinek de ha valakiből eleged van akkor igyekszel kerülni a vele kapcsolatos dolgokat ...persze ez megint egy saját vélemény, ha valaki nem ért egyet szive joga.
(Több kommentre nem nagyon szeretnék reagálni)
2015. május 07. 21:45
De jó, jotékonysági koncert
Végre vmi jótett, Miley!
Am tényleg élőben is jó hangja van, bár ezt eddig is tudtam, nem a hangja miatt utálom, hanem az idióta gondolkodásmódja miatt!
Végre vmi jótett, Miley!
Am tényleg élőben is jó hangja van, bár ezt eddig is tudtam, nem a hangja miatt utálom, hanem az idióta gondolkodásmódja miatt!
2015. május 07. 22:30
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Én díjazom ha Miley jótékonykodik! Jól teszi.
2015. május 08. 00:40
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Olyan szép hangja van
2015. május 08. 06:11
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Oké ez már jobb ... igy kéne folytatni !
2015. május 08. 10:35
Miley hangja még mindig gyönyörű és ez az ami számít. A viselkedését sose díjaztam,de végül is ez az ő élete. Gondoljátok már át,hogy hány sztár csinálhatja még majdnem ugyanezt mint ő? Csak felvállalja és ez azért tiszteletre méltó. Mondta már pár interjúja során,hogy azt akarja,hogy ne felejtsék el..És amiket csinál azok tényleg maradandóak mert mindenkinek lesz róla véleménye. Annyira nehéz lehet egy énekesnőnek befutni..nem elég 1 jó dalt csinálnod amit megkedvelnek az emberek. A dal egyszer csak eltűnik és te is. Fent kell maradni..és Miley végtére EZT jól csinálja.
2015. május 08. 10:58
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
A cikk címe felháborító...
A pink hónaljjal is meg volt a célja, utána kellene olvasni előtte a dolgoknak..
A cikkből kimaradt a leglényegesebb dolog... A Happy Hippie Alapítványt Ő hozta létre!! Ebből is látszik, hogy Miley SOKKAL több annál, mint aminek a média (természetesen közte van a drága Starity is)) megpróbálja bemutatni...
Olvassátok el Miley cikkét az Alapítványról és megismeritek az igazi Mileyt.
A pink hónaljjal is meg volt a célja, utána kellene olvasni előtte a dolgoknak..
A cikkből kimaradt a leglényegesebb dolog... A Happy Hippie Alapítványt Ő hozta létre!! Ebből is látszik, hogy Miley SOKKAL több annál, mint aminek a média (természetesen közte van a drága Starity is)) megpróbálja bemutatni...
Olvassátok el Miley cikkét az Alapítványról és megismeritek az igazi Mileyt.
2015. május 08. 13:51
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Imádomm a hangját.
Aranyos volt tőle
Aranyos volt tőle
2015. május 08. 16:12
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Anyukám imádja Didot, így ezt a számot is rengetegszer hallottam már. Miley egész jól adta elő, bár nekem ezek a nyújtásai annyira nem jöttek be.
Magáról Mileyról inkább nem nyilatkoznék, mivel mint embert egyikünk sem ismeri, így szerintem felesleges is az ítélkezés. (bár megjegyzem, néha visszavehetne a pofájából)
Magáról Mileyról inkább nem nyilatkoznék, mivel mint embert egyikünk sem ismeri, így szerintem felesleges is az ítélkezés. (bár megjegyzem, néha visszavehetne a pofájából)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.