Starity

Összejött Becky G és Austin Mahone – klippremier

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 12. 20:34 #81
Jin Young
Jin Young
új tag

StátuszMinden fiú egy Q betű. Egy nagy nulla egy kis pöcökkel. - Kőhalmi Zoltán
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 36
Csatolások: 0
Azonosító: 238689
Jesszusom, ez a Becky megtestesíti a mai átlagot, a lányok 90%-a így néz ki. Tucat stílussal és tucat külsővel hogy lehet valaki sztár? Ránézek és látom a tekintete mögötti ürességet... A dalból csak pár másodpercet tudtam meghallgatni. Nulla, de ez várható volt.
2015. május 12. 21:21 #82
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Őszintén megmondom, nem igazán ismerem őket,csak hébe-hóba hallok róluk.
De mindenesetre gratulálok nekik.
2015. május 12. 21:33 #83
- törölt felhasználó -    
Ooooookééééé, és ez most miért jó nekem? Nem is híresek...
2015. május 13. 16:20 #84
AnitaRisz
AnitaRisz
visszatérő vendég

Státusz"A fájdalom tesz minket emberré..."(Scott McCall - Teen Wolf)
Hozzászólás: 249
Csatolások: 25
Azonosító: 202274
Már ideje volt hogy össze jöjjenek, de azért remélem hogy nem a hírnév érdekében. smileeee.gif Hogy megvalljam a klip elején nem is ismertem fel Austint és amikor levette a szemüvegét akkor jöttem rá hogy kicsoda. Bár igaz hogy Becky és Austin számait egyaránt szeretem, de ebben a klipben a cukiságon és szövegen kívül nem tetszett semmi szerintem megoldható lett volna hogy ne keljen ennyit fotózni, anélkül is megbírták volna oldani mint mások is az ilyen szerelmes számot. Ebben értek egyet "Debby bright"-tal is. "starity girl2000" ne is haragudjál de te se vagy tökéletes, neki ez a sexepile. biggrin.gif
2015. május 13. 18:16 #85
Adam32
Adam32
új tag

StátuszBellaaaa, Adaamm XD <3
Hozzászólás: 65
Azonosító: 220225
nagyon édeseek biggrin.gif
2015. május 13. 19:40 #86
beatrix official
beatrix official
visszatérő vendég
Hozzászólás: 226
Azonosító: 236744
De édik smileeee.gif
2015. május 13. 19:58 #87
Novaa
Novaa
visszatérő vendég

StátuszI've got too many calories for you to lick
Hozzászólás: 293
Azonosító: 229968
"A rajongók nagy örömére"... Látom sokan örülnek a hírnek itt is biggrin.gif Amúgy én soha nem hallottam a csajról és Austint is csak egyik barimtól ismerem, aki eléggé ki lett akadva és most Austin mentes napokat tölt mert összejött "aztsetudomkiésmitcsinálapasimmal" :'D Amúgy szerintem helyesek így együtt heart.gif
2015. május 14. 22:28 #88
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Wow en errol nem is tudtam semmit. Marmint roluk.
Foleg hogy azt hittem Camilaval tokre egyutt van.. lol
Am aranyosak, osszeillenek smileeee.gif
2015. május 21. 13:32 #89
GeorgiaRoseMNR
GeorgiaRoseMNR
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 213174
Kedves mindenki!
Szeretnék közölni pár egyszerű tényt, csak hogy ellentmondjak pár kommentnek és tisztázzak pár dolgot.
Először is, Becky és Austin már évek óta barátok voltak, nagyon közeli kapcsolatban, már dolgoztak együtt, a Magik 2.0 is egy közös feldolgozásuk. Szóval, ez nem csak egy olyan hopp összejöttünk dolog, hanem barátságból alakult ki.
A második dolog, hogy - véleményem szerint - a klipp egyáltalán nem lett művi, csak egy szimpla, szerelmes pár, akik eltöltenek együtt egy napot, szórakoznak. Sokkal élvezhetőbb, mint például egy lépésről-lépésre megtervezett videó, amelyet sokkal inkább lehet művinek nevezni.
Nem azt mondom, hogy mindenkinek szeretni és imádni kell Austint és Becky-t - hiszen nincs olyan ember, aki minden előadót kedvel -, de ha már úgy döntöttél, hogy leírod a véleményed, mégha az negatív is (ámbár, akkor nem értem mit keresel itt, miért nem hagytad ezt a cikket figyelmen kívül), akkor annyit mindenki megtehet, hogy azt kulturáltan fogalmazza meg, nem pedig ócsárolja és szidja, esetleg valamilyen szépséghibáját emlegeti (mint például Becky-nek a fogai közötti rés, amiről nem tehet, mivel már nyilatkozta interjúban, hogy volt fogszabályzója és helyrejött a foga, de aztán újra visszaállt így, ja és ha már itt tartunk, ő teljesen elfogadja így magát, szóval...). Én sem szeretek minden sztárt, ha már itt tartunk, Camilát - Austin előző "barátnőjét" - nem kedvelem egyáltalán, de nem szidom és átkozom, inkább csak nem veszek róla tudomást.
Ez a baj a sok magyar emberrel, hogy minden ilyen dologban megmutatkozik a magyar mentalitás, nem tudunk anélkül elmenni valami felett, ami nem tetszik, anélkül, hogy oda ne szúrnánk valami bántó és sértő megjegyzést. Vagy csak én gondolom így....
Na mindegy, a lényeg, hogy én mindvégig nagyon szurkoltam nekik és tudom, hogy jól meglesznek együtt, mert tényleg nagyon közel álltak egymáshoz, hasonló az érdeklődési körük, a stílusuk, stb. De egyébként mondhattok, amit akartok, elvégre nem a mi véleményünkre fognak adni.
Ha szerelmesek vagytok, nektek sem számít senki véleménye, mondhat bárki akármit és hazudik, aki azt mondja, hogy nem csinál "nyálas" dolgokat.
Ennyi lettem volna, igazán szép napot! biggrin.gif
2015. május 23. 17:59 #90
Rebi0719
Rebi0719
visszatérő vendég

Státusz#ThisIsNotTheAlbum
Hozzászólás: 316
Azonosító: 204160
GeorgiaRoseMNR írta:
[quote]Kedves mindenki!
Szeretnék közölni pár egyszerű tényt, csak hogy ellentmondjak pár kommentnek és tisztázzak pár dolgot.
Először is, Becky és Austin már évek óta barátok voltak, nagyon közeli kapcsolatban, már dolgoztak együtt, a Magik 2.0 is egy közös feldolgozásuk. Szóval, ez nem csak egy olyan hopp összejöttünk dolog, hanem barátságból alakult ki.
A második dolog, hogy - véleményem szerint - a klipp egyáltalán nem lett művi, csak egy szimpla, szerelmes pár, akik eltöltenek együtt egy napot, szórakoznak. Sokkal élvezhetőbb, mint például egy lépésről-lépésre megtervezett videó, amelyet sokkal inkább lehet művinek nevezni.
Nem azt mondom, hogy mindenkinek szeretni és imádni kell Austint és Becky-t - hiszen nincs olyan ember, aki minden előadót kedvel -, de ha már úgy döntöttél, hogy leírod a véleményed, mégha az negatív is (ámbár, akkor nem értem mit keresel itt, miért nem hagytad ezt a cikket figyelmen kívül), akkor annyit mindenki megtehet, hogy azt kulturáltan fogalmazza meg, nem pedig ócsárolja és szidja, esetleg valamilyen szépséghibáját emlegeti (mint például Becky-nek a fogai közötti rés, amiről nem tehet, mivel már nyilatkozta interjúban, hogy volt fogszabályzója és helyrejött a foga, de aztán újra visszaállt így, ja és ha már itt tartunk, ő teljesen elfogadja így magát, szóval...). Én sem szeretek minden sztárt, ha már itt tartunk, Camilát - Austin előző "barátnőjét" - nem kedvelem egyáltalán, de nem szidom és átkozom, inkább csak nem veszek róla tudomást.
Ez a baj a sok magyar emberrel, hogy minden ilyen dologban megmutatkozik a magyar mentalitás, nem tudunk anélkül elmenni valami felett, ami nem tetszik, anélkül, hogy oda ne szúrnánk valami bántó és sértő megjegyzést. Vagy csak én gondolom így....
Na mindegy, a lényeg, hogy én mindvégig nagyon szurkoltam nekik és tudom, hogy jól meglesznek együtt, mert tényleg nagyon közel álltak egymáshoz, hasonló az érdeklődési körük, a stílusuk, stb. De egyébként mondhattok, amit akartok, elvégre nem a mi véleményünkre fognak adni.
Ha szerelmesek vagytok, nektek sem számít senki véleménye, mondhat bárki akármit és hazudik, aki azt mondja, hogy nem csinál "nyálas" dolgokat.
Ennyi lettem volna, igazán szép napot! biggrin.gif biggrin.gif

Nagyon nagy igazság! good.gif Én sem szeretem Camillát,de mégsem ócsárolom őt,és nem mondok rá bántó szavakat. Becky-t viszont szeretem,és örülök,hogy Austinnak (Akit viszont nagyon szeretek) egy ilyen barátnője van. smileeee.gif Amúgy nekem is van rés a fogam között,és képzeljétek,én teljesen elfogadom magam így. Ne ezért bántsátok Becky-t. Mindenkinek lehet véleménye,azt vagy írja le kúltúráltan,vagy sehogy. pardon.gif

2015. május 23. 20:48 #91
- törölt felhasználó -    
Jól néznek ki együtt!!
De szerintem camilaval jobban összeillettek!
A videóklip nagyon nagyon szuper lett.
nekem a maga a dal is teteszik!!
2015. június 24. 08:46 #92
- törölt felhasználó -    
Olyan aranyosak együtt! Én még sosem hallottam Beckyről de tök cuki lánynak tűnik! Austint meg imádom szóval..... Örülök neki! A dal nagyon jó, a videóklipp is cuki!
2015. augusztus 15. 13:13 #93
- törölt felhasználó -    
Hát én sajnálom hogy szétmentek mert nagyon édesek voltak
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Becky G Becky G 758.