Összejött Becky G és Austin Mahone – klippremier
2015. május 12. 20:34
|
|
Jin Youngúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.07. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 238689 offline
|
Jesszusom, ez a Becky megtestesíti a mai átlagot, a lányok 90%-a így néz ki. Tucat stílussal és tucat külsővel hogy lehet valaki sztár? Ránézek és látom a tekintete mögötti ürességet... A dalból csak pár másodpercet tudtam meghallgatni. Nulla, de ez várható volt.
2015. május 12. 21:21
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Őszintén megmondom, nem igazán ismerem őket,csak hébe-hóba hallok róluk.
De mindenesetre gratulálok nekik.
De mindenesetre gratulálok nekik.
2015. május 12. 21:33
Ooooookééééé, és ez most miért jó nekem? Nem is híresek...
2015. május 13. 16:20
|
|
AnitaRiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 249 Csatolások: 25 Azonosító: 202274 offline
|
Már ideje volt hogy össze jöjjenek, de azért remélem hogy nem a hírnév érdekében.
Hogy megvalljam a klip elején nem is ismertem fel Austint és amikor levette a szemüvegét akkor jöttem rá hogy kicsoda. Bár igaz hogy Becky és Austin számait egyaránt szeretem, de ebben a klipben a cukiságon és szövegen kívül nem tetszett semmi szerintem megoldható lett volna hogy ne keljen ennyit fotózni, anélkül is megbírták volna oldani mint mások is az ilyen szerelmes számot. Ebben értek egyet "Debby bright"-tal is. "starity girl2000" ne is haragudjál de te se vagy tökéletes, neki ez a sexepile.
2015. május 13. 19:40
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
De édik
2015. május 13. 19:58
|
|
Novaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 229968 offline
|
"A rajongók nagy örömére"... Látom sokan örülnek a hírnek itt is
Amúgy én soha nem hallottam a csajról és Austint is csak egyik barimtól ismerem, aki eléggé ki lett akadva és most Austin mentes napokat tölt mert összejött "aztsetudomkiésmitcsinálapasimmal" :'D Amúgy szerintem helyesek így együtt
2015. május 21. 13:32
|
GeorgiaRoseMNRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 213174 offline
|
Kedves mindenki!
Szeretnék közölni pár egyszerű tényt, csak hogy ellentmondjak pár kommentnek és tisztázzak pár dolgot.
Először is, Becky és Austin már évek óta barátok voltak, nagyon közeli kapcsolatban, már dolgoztak együtt, a Magik 2.0 is egy közös feldolgozásuk. Szóval, ez nem csak egy olyan hopp összejöttünk dolog, hanem barátságból alakult ki.
A második dolog, hogy - véleményem szerint - a klipp egyáltalán nem lett művi, csak egy szimpla, szerelmes pár, akik eltöltenek együtt egy napot, szórakoznak. Sokkal élvezhetőbb, mint például egy lépésről-lépésre megtervezett videó, amelyet sokkal inkább lehet művinek nevezni.
Nem azt mondom, hogy mindenkinek szeretni és imádni kell Austint és Becky-t - hiszen nincs olyan ember, aki minden előadót kedvel -, de ha már úgy döntöttél, hogy leírod a véleményed, mégha az negatív is (ámbár, akkor nem értem mit keresel itt, miért nem hagytad ezt a cikket figyelmen kívül), akkor annyit mindenki megtehet, hogy azt kulturáltan fogalmazza meg, nem pedig ócsárolja és szidja, esetleg valamilyen szépséghibáját emlegeti (mint például Becky-nek a fogai közötti rés, amiről nem tehet, mivel már nyilatkozta interjúban, hogy volt fogszabályzója és helyrejött a foga, de aztán újra visszaállt így, ja és ha már itt tartunk, ő teljesen elfogadja így magát, szóval...). Én sem szeretek minden sztárt, ha már itt tartunk, Camilát - Austin előző "barátnőjét" - nem kedvelem egyáltalán, de nem szidom és átkozom, inkább csak nem veszek róla tudomást.
Ez a baj a sok magyar emberrel, hogy minden ilyen dologban megmutatkozik a magyar mentalitás, nem tudunk anélkül elmenni valami felett, ami nem tetszik, anélkül, hogy oda ne szúrnánk valami bántó és sértő megjegyzést. Vagy csak én gondolom így....
Na mindegy, a lényeg, hogy én mindvégig nagyon szurkoltam nekik és tudom, hogy jól meglesznek együtt, mert tényleg nagyon közel álltak egymáshoz, hasonló az érdeklődési körük, a stílusuk, stb. De egyébként mondhattok, amit akartok, elvégre nem a mi véleményünkre fognak adni.
Ha szerelmesek vagytok, nektek sem számít senki véleménye, mondhat bárki akármit és hazudik, aki azt mondja, hogy nem csinál "nyálas" dolgokat.
Ennyi lettem volna, igazán szép napot!
Szeretnék közölni pár egyszerű tényt, csak hogy ellentmondjak pár kommentnek és tisztázzak pár dolgot.
Először is, Becky és Austin már évek óta barátok voltak, nagyon közeli kapcsolatban, már dolgoztak együtt, a Magik 2.0 is egy közös feldolgozásuk. Szóval, ez nem csak egy olyan hopp összejöttünk dolog, hanem barátságból alakult ki.
A második dolog, hogy - véleményem szerint - a klipp egyáltalán nem lett művi, csak egy szimpla, szerelmes pár, akik eltöltenek együtt egy napot, szórakoznak. Sokkal élvezhetőbb, mint például egy lépésről-lépésre megtervezett videó, amelyet sokkal inkább lehet művinek nevezni.
Nem azt mondom, hogy mindenkinek szeretni és imádni kell Austint és Becky-t - hiszen nincs olyan ember, aki minden előadót kedvel -, de ha már úgy döntöttél, hogy leírod a véleményed, mégha az negatív is (ámbár, akkor nem értem mit keresel itt, miért nem hagytad ezt a cikket figyelmen kívül), akkor annyit mindenki megtehet, hogy azt kulturáltan fogalmazza meg, nem pedig ócsárolja és szidja, esetleg valamilyen szépséghibáját emlegeti (mint például Becky-nek a fogai közötti rés, amiről nem tehet, mivel már nyilatkozta interjúban, hogy volt fogszabályzója és helyrejött a foga, de aztán újra visszaállt így, ja és ha már itt tartunk, ő teljesen elfogadja így magát, szóval...). Én sem szeretek minden sztárt, ha már itt tartunk, Camilát - Austin előző "barátnőjét" - nem kedvelem egyáltalán, de nem szidom és átkozom, inkább csak nem veszek róla tudomást.
Ez a baj a sok magyar emberrel, hogy minden ilyen dologban megmutatkozik a magyar mentalitás, nem tudunk anélkül elmenni valami felett, ami nem tetszik, anélkül, hogy oda ne szúrnánk valami bántó és sértő megjegyzést. Vagy csak én gondolom így....
Na mindegy, a lényeg, hogy én mindvégig nagyon szurkoltam nekik és tudom, hogy jól meglesznek együtt, mert tényleg nagyon közel álltak egymáshoz, hasonló az érdeklődési körük, a stílusuk, stb. De egyébként mondhattok, amit akartok, elvégre nem a mi véleményünkre fognak adni.
Ha szerelmesek vagytok, nektek sem számít senki véleménye, mondhat bárki akármit és hazudik, aki azt mondja, hogy nem csinál "nyálas" dolgokat.
2015. május 23. 17:59
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
GeorgiaRoseMNR írta:
[quote]Kedves mindenki!
biggrin.gif
Nagyon nagy igazság!
Én sem szeretem Camillát,de mégsem ócsárolom őt,és nem mondok rá bántó szavakat. Becky-t viszont szeretem,és örülök,hogy Austinnak (Akit viszont nagyon szeretek) egy ilyen barátnője van.
Amúgy nekem is van rés a fogam között,és képzeljétek,én teljesen elfogadom magam így. Ne ezért bántsátok Becky-t. Mindenkinek lehet véleménye,azt vagy írja le kúltúráltan,vagy sehogy.
[quote]Kedves mindenki!
Nagyon nagy igazság!
2015. május 23. 20:48
Jól néznek ki együtt!!
De szerintem camilaval jobban összeillettek!
A videóklip nagyon nagyon szuper lett.
nekem a maga a dal is teteszik!!
De szerintem camilaval jobban összeillettek!
A videóklip nagyon nagyon szuper lett.
nekem a maga a dal is teteszik!!
2015. június 24. 08:46
Olyan aranyosak együtt! Én még sosem hallottam Beckyről de tök cuki lánynak tűnik! Austint meg imádom szóval..... Örülök neki! A dal nagyon jó, a videóklipp is cuki!
2015. augusztus 15. 13:13
Hát én sajnálom hogy szétmentek mert nagyon édesek voltak
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: