Gyűlölködés elleni edukációs kampánnyal jelentkezik a Disney
2015. május 06. 19:12
|
|
Csikoshatumokus9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 219282 offline
|
Nagyon fontos es erdekes cikk. De SOHA nem tennek olyat mint amanda. SOHAAA
2015. május 06. 19:15
|
|
Csikoshatumokus9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 219282 offline
|
Nem is beszelnek idegen emberekkel
Borzaszto........
Borzaszto........
2015. május 06. 19:26
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Sajnálom
2015. május 06. 19:31
Nem olyan rég volt a Cartoon Networkon is egy hasonló kis kampány,az "Aki ver az nem haver", csak éppen a gyermekbántalmazás ellen szólt. Az a kampányvideó szerintem sokkalta jobb és célratörőbb ennél. (De persze ez csak az én véleményem és nem is annyira számít,legalább tesznek valamit)
Alapból nem kellene odaültetni a gyereket a gép elé,ha túl gyerekes és nem tudja elfogadni mások esetleges véleményét. Biztos,hogy ez nem konkrétan így történik/történt mindenkinél,de én mostanában inkább ezt szoktam észre venni random embereknél és az ismerőseimnél.
Meg persze tudni kell,hogy mikor gondol valaki komolyan valamit,és mikor nem. (Vagy egyszerűen észre kell venni ha valaki irigy)
Rengeteg felelőtlen felnőtt van sajnos a hazánkban(is),nem csoda,hogy nem figyelnek oda hogy mit csinálnak a porontyaik az interneten.
De attól még,hogy valami idióta mond valami csúnya hazugságot nem kell rögtön eret vágni,egyrészt mert rettentő nagy hülyeség és csak önsajnáltatás.
De ettől függetlenül sajnálom a lányokat,naivak voltak,de akkor is borzasztó,hogy ahhoz kellet folyamodniuk amihez.
Bár nem nézem a Disneyt,örülök,hogy felhívják ott is erre a figyelmet.
Alapból nem kellene odaültetni a gyereket a gép elé,ha túl gyerekes és nem tudja elfogadni mások esetleges véleményét. Biztos,hogy ez nem konkrétan így történik/történt mindenkinél,de én mostanában inkább ezt szoktam észre venni random embereknél és az ismerőseimnél.
Meg persze tudni kell,hogy mikor gondol valaki komolyan valamit,és mikor nem. (Vagy egyszerűen észre kell venni ha valaki irigy)
Rengeteg felelőtlen felnőtt van sajnos a hazánkban(is),nem csoda,hogy nem figyelnek oda hogy mit csinálnak a porontyaik az interneten.
De attól még,hogy valami idióta mond valami csúnya hazugságot nem kell rögtön eret vágni,egyrészt mert rettentő nagy hülyeség és csak önsajnáltatás.
De ettől függetlenül sajnálom a lányokat,naivak voltak,de akkor is borzasztó,hogy ahhoz kellet folyamodniuk amihez.
Bár nem nézem a Disneyt,örülök,hogy felhívják ott is erre a figyelmet.
2015. május 06. 19:32
|
|
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline
|
Amanda Todd és Olivia Penpraze-ről sosem fognak leszállni? Jó, oké, ez a kettő legtanulságosabb(?)történet, de akik valakit zaklatnak azok őkek nem ismerik.
És az én osztályomban (legalábbis) nem csak neten zaklatják a másikat, hanem személyesen is. Ha valakivel bajuk van az ott és helyben megmondják és kicsit sem kedves módon. Mondjuk nem érti a matek feladatot és valami hülyeséget mond akkor elkezdünk röhögni és ocsárolcsi. És egyből hülye k*rva vagy ki mit mond rá. Sajnos én is ezeknek az emberek táborát erősítem, de próbálom vissza fogni magamat és úgy ahogy sikerül is.
És az én osztályomban (legalábbis) nem csak neten zaklatják a másikat, hanem személyesen is. Ha valakivel bajuk van az ott és helyben megmondják és kicsit sem kedves módon. Mondjuk nem érti a matek feladatot és valami hülyeséget mond akkor elkezdünk röhögni és ocsárolcsi. És egyből hülye k*rva vagy ki mit mond rá. Sajnos én is ezeknek az emberek táborát erősítem, de próbálom vissza fogni magamat és úgy ahogy sikerül is.
2015. május 06. 19:35
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Fancsababa számból vetted ki a szót!
Nem értem, hogy ezeknek az embereknek, miért jó ha bánthatják a többi fiatalt ? Ez nekik jó érzés ? De ha őket bántanák akkor ők teljesen fel lenének háborodva. Egyszerűen gusztustalan a mai utálkozó generáció tisztelet a kivételnek. Nagyon sajnálom Amandát és Oliviát. És a felnőttek pedig igenis elkéne beszélgetni a fiatalokkal, nehogy ők is öngyilkosok legyenek ahogy több ember. Az meg szerintem végképp szánalmas, hogy egy lányt a súlya miatt cikiznek, mert 1 semmi közük nincs hozzá, hogy ő hogy néz ki ha jól érzi magát a bőrében. 2 ilyet nem illik egy lánynak mondani ! És nem a te életed hanem az ővé, ha neki igy tetszik akkor ő ilyen és el kell fogadni, nem pedig csesztetni ! Egyszóval undorító ez a magatartás!!
Nem értem, hogy ezeknek az embereknek, miért jó ha bánthatják a többi fiatalt ? Ez nekik jó érzés ? De ha őket bántanák akkor ők teljesen fel lenének háborodva. Egyszerűen gusztustalan a mai utálkozó generáció tisztelet a kivételnek. Nagyon sajnálom Amandát és Oliviát. És a felnőttek pedig igenis elkéne beszélgetni a fiatalokkal, nehogy ők is öngyilkosok legyenek ahogy több ember. Az meg szerintem végképp szánalmas, hogy egy lányt a súlya miatt cikiznek, mert 1 semmi közük nincs hozzá, hogy ő hogy néz ki ha jól érzi magát a bőrében. 2 ilyet nem illik egy lánynak mondani ! És nem a te életed hanem az ővé, ha neki igy tetszik akkor ő ilyen és el kell fogadni, nem pedig csesztetni ! Egyszóval undorító ez a magatartás!!
2015. május 06. 19:58
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nagyon hasznos cikk
2015. május 06. 20:09
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem szeretem a gyűlölködést, nagyon visszataszító dolog. Ez a szó számomra így hangzik: Gyűl- Öl. Öl. Nagyon tetszik a kampány, remélem, lesz valami haszna...
2015. május 06. 20:19
Ez szép dolog, hogy megpróbálnak tenni a gyűlölködés ellen valamit, de aki "menőbb" és gyűlölködőbb, azt nem fogja érdekelni, sőt tovább görget ezen! szóval ezzel a kampánnyal nem fognak olyan sokat elérni. Nekem ez a véleményem.
2015. május 06. 20:31
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
sajnos nem csak az interneten gyűlölködnek.
2015. május 06. 20:32
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Na, ezt pont ide, a Starityre kellett kitenni, ezért hatalmas taps!
Már csak azért is, mert a sok kedves felhasználó (és igen, javára itt) néha egy-egy kedvence miatt küldi a másikat a hóhérhoz. Komolyan, ezen az oldalon több gyűlölködést láttam véleményeltérések és nézetkülönbözetek miatt, mint az összes többi máson együttvéve.
Remélem, pár felhasználó nem csak a "hasznos", "jajj de cuki", és "tök jó"-ig jut el, hanem odáig is, hogyha a kedvencére negatív komment érkezik, nem szitkozódik, és kívánja a másik halálát.
A kampány alapvetően nem rossz, de szerintem a probléma nem itt kezdődik. Vannak eszetlen emberek, akik nem gondolkodnak, mielőtt bármi rosszat írnának az interneten, és vannak ideggyenge emberek, akik ezeket magukra veszik. Egyiknek sem kell lenni, ennyi az egész. Valóban, nem kell gyűlölködni, de az a helyzet, hogy az antipátia az emberiségben mindig is ott lesz, az internet maximum csak rontott a helyzeten.
Oda kell figyelni a sok eszetlen kölyökre. Nem kell éjjel nappal a másikat lesni, kiakadni, vagy átbőgn egy éjszakát, mert valakinek éppen nem vagyunk szimpatikusak.
A másik,hogy számomra érdekes, hogy pont a Disney gyárt ilyen kampányt, mivel a sorozataitól kezdve a színészgárdájával együtt csupa olyan dolgot jelképez, ami 1) vitára gerjeszti az embert, ezáltal a gyűlölködésre is, 2) mostanában a cég nem igazán ezt a vonalat képviseli.
Amanda Todd-ot pedig ki is vehetjük az internetes zaklatás köréből. Ő pont az a lány, aki hacsak kicsit is gondolkodott volna, eszénél lett volna, és nem hülye módra internetezik, az egész balhét elkerülhette volna.
Szerény véleményem.
U.i.: csak semmi gyűlölködés a válaszokban! :*
Már csak azért is, mert a sok kedves felhasználó (és igen, javára itt) néha egy-egy kedvence miatt küldi a másikat a hóhérhoz. Komolyan, ezen az oldalon több gyűlölködést láttam véleményeltérések és nézetkülönbözetek miatt, mint az összes többi máson együttvéve.
Remélem, pár felhasználó nem csak a "hasznos", "jajj de cuki", és "tök jó"-ig jut el, hanem odáig is, hogyha a kedvencére negatív komment érkezik, nem szitkozódik, és kívánja a másik halálát.
A kampány alapvetően nem rossz, de szerintem a probléma nem itt kezdődik. Vannak eszetlen emberek, akik nem gondolkodnak, mielőtt bármi rosszat írnának az interneten, és vannak ideggyenge emberek, akik ezeket magukra veszik. Egyiknek sem kell lenni, ennyi az egész. Valóban, nem kell gyűlölködni, de az a helyzet, hogy az antipátia az emberiségben mindig is ott lesz, az internet maximum csak rontott a helyzeten.
Oda kell figyelni a sok eszetlen kölyökre. Nem kell éjjel nappal a másikat lesni, kiakadni, vagy átbőgn egy éjszakát, mert valakinek éppen nem vagyunk szimpatikusak.
A másik,hogy számomra érdekes, hogy pont a Disney gyárt ilyen kampányt, mivel a sorozataitól kezdve a színészgárdájával együtt csupa olyan dolgot jelképez, ami 1) vitára gerjeszti az embert, ezáltal a gyűlölködésre is, 2) mostanában a cég nem igazán ezt a vonalat képviseli.
Amanda Todd-ot pedig ki is vehetjük az internetes zaklatás köréből. Ő pont az a lány, aki hacsak kicsit is gondolkodott volna, eszénél lett volna, és nem hülye módra internetezik, az egész balhét elkerülhette volna.
Szerény véleményem.
U.i.: csak semmi gyűlölködés a válaszokban! :*
2015. május 06. 20:33
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Ez nagyon jó ötlet szerintem. Végre a Disney valami hasznosabb dologhoz is a nevét adja.
2015. május 06. 20:33
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
habibi, egyébként tökéletesen igazad van!
2015. május 06. 20:34
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Idézet (habibi @ 2015.05.06. 20:32)
Na, ezt pont ide, a Starityre kellett kitenni, ezért hatalmas taps!
Igazad van, teljes mértékben!
2015. május 06. 20:39
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Szerintem ez nagyon jó dolog, így legalább felhívják a figyelmet arra, hogy ne bántsanak másokat.
Igazából az ilyeneket nem is értem
, attól, hogy valakit megbántanak, leszolnak, megaláznak attól nekik mitől lesz jobb ha vallakit megalázol mii történik? Mi? Nagyobb lesz a punciszőre vagy mi?
Igazából az ilyeneket nem is értem
2015. május 06. 20:47
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
Örülök, az emberek észrevették mennyire elfajult a világ.! Ki nem állhatom ha valaki bánt másokat.!! Ahogy néztem szegény lánynak a videóját hatalmas harag keletkezett bennem. Szánalmas, hogy egy ember képes ilyet tenni, de ha megtörténne mégis valakivel az ismerőseim közül én biztos nem fordulnék el tőle.!! Borzalmas lehetett neki.! Helyébe feljelentettem volna mindegyikőjüket, hogy rohadjanak meg a sitten.! Mindig megvédem azt az embert aki ellen fordult a nép mert senki sem érdemli meg, hogy kiközösítsék, bántsák /lelkileg, testileg/ és, hogy egyedül maradjon!!! Mindenki elgondolkodhat rajta mert tanulságos! Tartsunk össze és védjük meg egymást mert ez így most nagyon tré!! :// Örülök, hogy ezt ilyen komolyan vették a tv-csatornák!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: