Starity

Gyűlölködés elleni edukációs kampánnyal jelentkezik a Disney

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 06. 19:12 #21
Csikoshatumokus9
Csikoshatumokus9
visszatérő vendég

Státuszirjatok privatba
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 128
Csatolások: 0
Azonosító: 219282
Nagyon fontos es erdekes cikk. De SOHA nem tennek olyat mint amanda. SOHAAA
2015. május 06. 19:15 #22
Csikoshatumokus9
Csikoshatumokus9
visszatérő vendég

Státuszirjatok privatba
Hozzászólás: 128
Azonosító: 219282
Nem is beszelnek idegen emberekkel
Borzaszto........
2015. május 06. 19:16 #23
cat32
cat32
»hunter«
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Milyen érdekes:a két lány utolsó videójàt pont ma láttam,még ez a cikk előtt.ohmy.gif Sajnálom őket:(
2015. május 06. 19:26 #24
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Sajnálom sad.gif
2015. május 06. 19:31 #25
- törölt felhasználó -    
Nem olyan rég volt a Cartoon Networkon is egy hasonló kis kampány,az "Aki ver az nem haver", csak éppen a gyermekbántalmazás ellen szólt. Az a kampányvideó szerintem sokkalta jobb és célratörőbb ennél. (De persze ez csak az én véleményem és nem is annyira számít,legalább tesznek valamit)
Alapból nem kellene odaültetni a gyereket a gép elé,ha túl gyerekes és nem tudja elfogadni mások esetleges véleményét. Biztos,hogy ez nem konkrétan így történik/történt mindenkinél,de én mostanában inkább ezt szoktam észre venni random embereknél és az ismerőseimnél.
Meg persze tudni kell,hogy mikor gondol valaki komolyan valamit,és mikor nem. (Vagy egyszerűen észre kell venni ha valaki irigy)
Rengeteg felelőtlen felnőtt van sajnos a hazánkban(is),nem csoda,hogy nem figyelnek oda hogy mit csinálnak a porontyaik az interneten.
De attól még,hogy valami idióta mond valami csúnya hazugságot nem kell rögtön eret vágni,egyrészt mert rettentő nagy hülyeség és csak önsajnáltatás.
De ettől függetlenül sajnálom a lányokat,naivak voltak,de akkor is borzasztó,hogy ahhoz kellet folyamodniuk amihez.
Bár nem nézem a Disneyt,örülök,hogy felhívják ott is erre a figyelmet. laugh.gif
2015. május 06. 19:32 #26
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
Amanda Todd és Olivia Penpraze-ről sosem fognak leszállni? Jó, oké, ez a kettő legtanulságosabb(?)történet, de akik valakit zaklatnak azok őkek nem ismerik.
És az én osztályomban (legalábbis) nem csak neten zaklatják a másikat, hanem személyesen is. Ha valakivel bajuk van az ott és helyben megmondják és kicsit sem kedves módon. Mondjuk nem érti a matek feladatot és valami hülyeséget mond akkor elkezdünk röhögni és ocsárolcsi. És egyből hülye k*rva vagy ki mit mond rá. Sajnos én is ezeknek az emberek táborát erősítem, de próbálom vissza fogni magamat és úgy ahogy sikerül is.
2015. május 06. 19:35 #27
Csillámpóni_
Csillámpóni_

StátuszRitkán használom, szóval sry ha nem válaszolok!
Hozzászólás: 715
Csatolások: 2
Azonosító: 225146
Fancsababa számból vetted ki a szót!
Nem értem, hogy ezeknek az embereknek, miért jó ha bánthatják a többi fiatalt ? Ez nekik jó érzés ? De ha őket bántanák akkor ők teljesen fel lenének háborodva. Egyszerűen gusztustalan a mai utálkozó generáció tisztelet a kivételnek. Nagyon sajnálom Amandát és Oliviát. És a felnőttek pedig igenis elkéne beszélgetni a fiatalokkal, nehogy ők is öngyilkosok legyenek ahogy több ember. Az meg szerintem végképp szánalmas, hogy egy lányt a súlya miatt cikiznek, mert 1 semmi közük nincs hozzá, hogy ő hogy néz ki ha jól érzi magát a bőrében. 2 ilyet nem illik egy lánynak mondani ! És nem a te életed hanem az ővé, ha neki igy tetszik akkor ő ilyen és el kell fogadni, nem pedig csesztetni ! Egyszóval undorító ez a magatartás!!
2015. május 06. 19:51 #28
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
szegény amanda!biztos nagyon magányos lehetett!
2015. május 06. 19:58 #29
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Hozzászólás: 941
Azonosító: 235813
nagyon hasznos cikk
2015. május 06. 20:09 #30
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Nem szeretem a gyűlölködést, nagyon visszataszító dolog. Ez a szó számomra így hangzik: Gyűl- Öl. Öl. Nagyon tetszik a kampány, remélem, lesz valami haszna...
2015. május 06. 20:19 #31
- törölt felhasználó -    
Ez szép dolog, hogy megpróbálnak tenni a gyűlölködés ellen valamit, de aki "menőbb" és gyűlölködőbb, azt nem fogja érdekelni, sőt tovább görget ezen! szóval ezzel a kampánnyal nem fognak olyan sokat elérni. Nekem ez a véleményem.
2015. május 06. 20:28 #32
Hayame
Hayame
Angel of music ♫
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 65
Azonosító: 211122
Hát igen, ilyenek az emberek -.-"!
2015. május 06. 20:31 #33
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
sajnos nem csak az interneten gyűlölködnek.
2015. május 06. 20:32 #34
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Na, ezt pont ide, a Starityre kellett kitenni, ezért hatalmas taps!
Már csak azért is, mert a sok kedves felhasználó (és igen, javára itt) néha egy-egy kedvence miatt küldi a másikat a hóhérhoz. Komolyan, ezen az oldalon több gyűlölködést láttam véleményeltérések és nézetkülönbözetek miatt, mint az összes többi máson együttvéve.
Remélem, pár felhasználó nem csak a "hasznos", "jajj de cuki", és "tök jó"-ig jut el, hanem odáig is, hogyha a kedvencére negatív komment érkezik, nem szitkozódik, és kívánja a másik halálát.

A kampány alapvetően nem rossz, de szerintem a probléma nem itt kezdődik. Vannak eszetlen emberek, akik nem gondolkodnak, mielőtt bármi rosszat írnának az interneten, és vannak ideggyenge emberek, akik ezeket magukra veszik. Egyiknek sem kell lenni, ennyi az egész. Valóban, nem kell gyűlölködni, de az a helyzet, hogy az antipátia az emberiségben mindig is ott lesz, az internet maximum csak rontott a helyzeten.
Oda kell figyelni a sok eszetlen kölyökre. Nem kell éjjel nappal a másikat lesni, kiakadni, vagy átbőgn egy éjszakát, mert valakinek éppen nem vagyunk szimpatikusak.
A másik,hogy számomra érdekes, hogy pont a Disney gyárt ilyen kampányt, mivel a sorozataitól kezdve a színészgárdájával együtt csupa olyan dolgot jelképez, ami 1) vitára gerjeszti az embert, ezáltal a gyűlölködésre is, 2) mostanában a cég nem igazán ezt a vonalat képviseli.

Amanda Todd-ot pedig ki is vehetjük az internetes zaklatás köréből. Ő pont az a lány, aki hacsak kicsit is gondolkodott volna, eszénél lett volna, és nem hülye módra internetezik, az egész balhét elkerülhette volna.
Szerény véleményem.
U.i.: csak semmi gyűlölködés a válaszokban! :*
4 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, Csillámpóni_, Beyla, lola97122
2015. május 06. 20:33 #35
EmmaOliviaHolt
EmmaOliviaHolt

Státusz**Blue eyes
Hozzászólás: 755
Csatolások: 71
Azonosító: 237600
Ez nagyon jó ötlet szerintem. Végre a Disney valami hasznosabb dologhoz is a nevét adja.
2015. május 06. 20:33 #36
EmmaOliviaHolt
EmmaOliviaHolt

Státusz**Blue eyes
Hozzászólás: 755
Csatolások: 71
Azonosító: 237600
habibi, egyébként tökéletesen igazad van!
2015. május 06. 20:34 #37
WTFPetra
WTFPetra
új tag
Hozzászólás: 99
Azonosító: 240399
Hmmm... Nem mondok inkább semmit. :"D A végén bölcs leszek.
2015. május 06. 20:34 #38
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Idézet (habibi @ 2015.05.06. 20:32)
Na, ezt pont ide, a Starityre kellett kitenni, ezért hatalmas taps! 
Már csak azért is, mert a sok kedves felhasználó (és igen, javára itt) néha egy-egy kedvence miatt küldi a másikat a hóhérhoz. Komolyan, ezen az oldalon több gyűlölködést láttam véleményeltérések és nézetkülönbözetek miatt, mint az összes többi máson együttvéve. 
Remélem, pár felhasználó nem csak a "hasznos", "jajj de cuki", és "tök jó"-ig jut el, hanem odáig is, hogyha a kedvencére negatív komment érkezik, nem szitkozódik, és kívánja a másik halálát. 

Igazad van, teljes mértékben! meghajolo.gif
2015. május 06. 20:39 #39
Aletta777
Aletta777

StátuszMy blood,sweat and tears and my last dance, take it all!!
Hozzászólás: 563
Azonosító: 231928
Szerintem ez nagyon jó dolog, így legalább felhívják a figyelmet arra, hogy ne bántsanak másokat. smileeee.gif
Igazából az ilyeneket nem is értem dry.gif , attól, hogy valakit megbántanak, leszolnak, megaláznak attól nekik mitől lesz jobb ha vallakit megalázol mii történik? Mi? Nagyobb lesz a punciszőre vagy mi? cool.gif
2015. május 06. 20:47 #40
Diuska12
Diuska12

Státusz" A mai lányok nagyon szépek, de egy vizes zsepi csúnyává teheti őket!xD"
Hozzászólás: 646
Azonosító: 203688
Örülök, az emberek észrevették mennyire elfajult a világ.! Ki nem állhatom ha valaki bánt másokat.!! Ahogy néztem szegény lánynak a videóját hatalmas harag keletkezett bennem. Szánalmas, hogy egy ember képes ilyet tenni, de ha megtörténne mégis valakivel az ismerőseim közül én biztos nem fordulnék el tőle.!! Borzalmas lehetett neki.! Helyébe feljelentettem volna mindegyikőjüket, hogy rohadjanak meg a sitten.! Mindig megvédem azt az embert aki ellen fordult a nép mert senki sem érdemli meg, hogy kiközösítsék, bántsák /lelkileg, testileg/ és, hogy egyedül maradjon!!! Mindenki elgondolkodhat rajta mert tanulságos! Tartsunk össze és védjük meg egymást mert ez így most nagyon tré!! :// Örülök, hogy ezt ilyen komolyan vették a tv-csatornák!!
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!