2015. április 8-án a Disney Csatorna és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat – a magyarországi Safer Internet Program (SIP) konzorciumának vezetője – elindította az országos Add Friend kampányt, melynek célja, hogy felhívja a gyerekek és a fiatalok figyelmét a gyűlölködés negatív következményeire és bátorítsa őket a nem megfelelő online viselkedés határozott elutasítására.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyűlölködés elleni edukációs kampánnyal jelentkezik a Disney
2015. május 06. 17:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2015. május 06. 18:08
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ez borzasztó! nem értem az eberek hogy lehetnek ilyen rosszindulatú barmok...
2015. május 06. 18:12
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Egyetértek! Tenni kell az ilyen rosszindulatú emberek ellen.
2015. május 06. 18:15
|
|
gitarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.03. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 238445 offline
|
Úristen ! Nemhiszem el hogy lehetnek ilyenek az emberek.Látszik rajta hogy megbánta ,adni kellett volna neki még egy esélyt ,mindenki hibázhat .Szegény nyugodjon békébe ,ő már egy jobb helyen van .
2015. május 06. 18:19
Ilyen nincs de...... nagyon rossz indulatú.Utálom az ilyeneket
2015. május 06. 18:40
Szörnyen elszomorított ez a videó. Belehalt a saját gyötrelmeiben...nyugodjon békében szegény!
2015. május 06. 18:49
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Már láttam ezt a videót és Amanda Todd történetét is ismertem. Sokáig a profilomon is ki volt téve az a videó.
Nagyon jó ötletnek tartom ezt az alapítványt és remélem sok változást hoz...utálom az ilyen embereket....miattuk vagyok olyan amilyen :/
Nagyon jó ötletnek tartom ezt az alapítványt és remélem sok változást hoz...utálom az ilyen embereket....miattuk vagyok olyan amilyen :/
2015. május 06. 18:56
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Szegény Amanda és a többi áldozat
2015. május 06. 18:58
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Hát igen, sokakat egyáltalán nem érdekel, hogy gyerekek szenvednek a bántalmazások miatt, és sok felnőtt(?) is csak rátesz egy lapáttal, ha egy tininek is bajai vannak.
Sajnálatos, hogy a szülők nem tartják fontosnak, pedig nagyon hasznos lenne, ha leülnének, és megbeszélnék. Remélem, ennek a kampánynak lesz haszna, és sokan változtatnak ezen.
Sajnálatos, hogy a szülők nem tartják fontosnak, pedig nagyon hasznos lenne, ha leülnének, és megbeszélnék. Remélem, ennek a kampánynak lesz haszna, és sokan változtatnak ezen.
2015. május 06. 19:02
Ez szörnyű!
Rémes, hova fajul ez a Világ..
De nagyon örülök, hogy felhívják erre a figyelmet. Szerintem is tenni kell az ilyen ellen.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.