Színészek, akik maradandót alkottak
2015. május 09. 10:54
|
|
BebeQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline
|
Nem tudom, ki írta ezt a cikket, de sürgősen ássa el magát, hogy egy köcsög Robert Pattinsont beletesz, de ilyeneket, hogy Leonardo DiCaprio, Heath Ledger, meg Morgan Freeman kihagy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Vannak itt nagyot alkotott szereplők, aláírom, Rocky, meg Neo, a régi Pókember, sok van, ami örök, és bár szeretem Jennifert, de X év múlva, amikor leülepedik ez az Éhezők viadala dolog, és már kiöregedett, negyedannyira sem lesz emlékezetes, mint Morgan Freeman.
Hagy gratuláljak a cikk írójának, és engedje meg, hogy megássam a sírját, mert ez iszonyatosan gáz, ha valakinek ezek (Edward, meg Katniss) a maradandó karakterek. A világ megérett a pusztulásra
Hagy gratuláljak a cikk írójának, és engedje meg, hogy megássam a sírját, mert ez iszonyatosan gáz, ha valakinek ezek (Edward, meg Katniss) a maradandó karakterek. A világ megérett a pusztulásra
2015. május 09. 14:15
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Hugh Jackman meg Daryl <3 <3
Carrie Bradshow <3
Carrie Bradshow <3
2015. május 10. 07:14
Hát én még odatettem volna Elijah Wood-ot, mint Frodó
nekem nagyon hiányos volt nélküle, de végül is nem lett rossz cikk
2015. május 10. 12:27
|
|
Nettyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 176658 offline
|
Nem lehet mindenkinek adni a véleményére. Ez egyéntől függ, hogy kinek mi a maradandó. Az összes színészt, karaktert pedig nem hiszem hogy valamennyiünk egy cikkben fel tudná sorolni.
Jó cikk lett!
2015. május 10. 14:20
Daryl örök kedvenc marad♥
Amúgy szinte az összes többi színészt nagyon kedvelem innen,bár párat én még bele tettem volna,de se baj,a cikk így is nagyon jó
Amúgy szinte az összes többi színészt nagyon kedvelem innen,bár párat én még bele tettem volna,de se baj,a cikk így is nagyon jó
2015. május 10. 22:00
ezek tényleg felejthetetlen színészek és karakterek!!
2015. május 11. 17:23
Pókember ♥
Bár sok színész hiányzik számomra a listáról, de még annyi mindenkit fel lehetne sorolni ide, hogy nem csodálom, hogy kimaradtak.
Bár sok színész hiányzik számomra a listáról, de még annyi mindenkit fel lehetne sorolni ide, hogy nem csodálom, hogy kimaradtak.
2015. május 11. 21:42
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
mindenkinek más azért ebben is a véleménye,de vannak itt azért olyanok,akikkel egyet értek
2015. május 12. 15:26
Sylvester Stallone a világ legjobbja, a Rocky-ba valami hatalmasat alakítot...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: