Színészek, akik maradandót alkottak
2015. május 06. 17:21
Ez tényleg így van, jó cikk lett.
Én is beleírtam volna még amúgy Mr Beant, vagy mondjuk Barney Stinsont, de gondolom majd második része is lesz a cikknek.
2015. május 06. 17:25
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Hat, en joparral nem ertek egyet. Pl Boleyn Anna szerepeben szerintem Natalie Portman sokkal emlekezetesebbet alkotott, habar szeretem Natalie Dormert is. Aztan Milla Jovovich-rol nekem mindigis Lylu jut eszembe az Otodik elembol, bar talan csak azert, mert a Kaptart nem lattam. Aztan JLaw-nak sem sem Katniss elete szerepe, bar onnan ismeri a vilag, en megsem ra gondolok eloszor, ha Az ehezok viadala a tema. Hugh Jackman-rol sem a Farkas, annal inkabb A tokeletes trukk jut eszembe.
Azert nincs sok ertelme ilyen cikket irni, mert ez a dolog nagyon relativ, valoszinuleg minden emberre mas filmben tett benyomast az adott szinesz. Azert persze vannak olyan orok kedvencek, mint Bridget Jones, Carrie Bradshaw(az o szerepeben en AnnaSophia Robbot is nagyon szerettem), Jack Sparrow, Harry Potter vagy a Pokember, de ez is csak annyit jelent, hogy megegyezik a velemenyem a cikk irojaval.
Azert nincs sok ertelme ilyen cikket irni, mert ez a dolog nagyon relativ, valoszinuleg minden emberre mas filmben tett benyomast az adott szinesz. Azert persze vannak olyan orok kedvencek, mint Bridget Jones, Carrie Bradshaw(az o szerepeben en AnnaSophia Robbot is nagyon szerettem), Jack Sparrow, Harry Potter vagy a Pokember, de ez is csak annyit jelent, hogy megegyezik a velemenyem a cikk irojaval.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2015. május 06. 17:29
Jó cikk lett. Amelyik filmet láttam azt mind szerettem és megértem amiért
2015. május 06. 17:30
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
jennifer, angelina <3
ÉS JACK SPARROW!!!!<3<3<3
ÉS JACK SPARROW!!!!<3<3<3
2015. május 06. 17:53
|
|
Dorina0202visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 324 Csatolások: 40 Azonosító: 241258 offline
|
Daniel *-*
2015. május 06. 18:09
Szívesen olvasnék ebből a cikkből több részt is,mivel rengeteg színésznek köszönhetünk legendás filmeket/sorozatokat,de ezzel -nem kötekedésből-,nem teljesen értek egyet.Robert Pattinson,SJP,Reese Witherspoon és Jennifer Lawrence sem ezen filmjeikben alkottak maradandót.Sőt az előbb felsoroltak közül két mélyen tisztelt személynek az ominózus karakter inkább afféle ugródeszka volt és az "halhatatlan karakter egy halhatatlan színésztől" kijelentés egy pöppet erős Rájuk,illetve egyesekre nézve.
Jennifer pedig remek színésznő,lesz Katniss szerepén felül más,remek alakítása.Legalábbis amekkora karrier áll előtte,én szégyellném magam,ha Az éhezők viadala lenne a legmaradandóbb filmje.
Jennifer pedig remek színésznő,lesz Katniss szerepén felül más,remek alakítása.Legalábbis amekkora karrier áll előtte,én szégyellném magam,ha Az éhezők viadala lenne a legmaradandóbb filmje.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2015. május 06. 18:13
Remek cikk lett, és tényleg igaz.
Hihetetlen,de Johnny nélkül talán nem is nőtt volna annyira szívemhez a Karib-tenger kalózai című film, ami mára egy örök kedvenc.
Ahogy megláttam Tobeyt, egy kicsit elszomorodtam, mert igen is ő volt a legjobb pókember.Bárki mondhat bármit,de az első pókember volt az igazi, ez a csodálatos-pókember meg hasonlók már csak nyavalyás másolatai annak amit anno Tobey alkotott a vásznon.
Hihetetlen,de Johnny nélkül talán nem is nőtt volna annyira szívemhez a Karib-tenger kalózai című film, ami mára egy örök kedvenc.
Ahogy megláttam Tobeyt, egy kicsit elszomorodtam, mert igen is ő volt a legjobb pókember.Bárki mondhat bármit,de az első pókember volt az igazi, ez a csodálatos-pókember meg hasonlók már csak nyavalyás másolatai annak amit anno Tobey alkotott a vásznon.
2015. május 06. 18:18
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
A maradandót alkotott, nálam mást jelent... persze ezek nagyon ismert alakítások, de idővel elfejtjük őket, szerintem 30-40 év múlva nem fogunk rá emlékezni, mint mondjuk Robert De Niro a Taxisofőr cimű filmjében nyújtott alakítására és akkor már lehet is gondolkodni, mit jelent a maradandó.
Jennifer Lawrence-nek kapásból 2 filmjét is tudnék mondani, ami maradandóbb lesz, mint Katniss Everdeen szerepe ( Winter's Bone, Silver Linings Playbook ).
Szerintem át kéne fogalmazni a címet, Színészek legismertebb alakításaira, vagy valami hasonlóra.
Jennifer Lawrence-nek kapásból 2 filmjét is tudnék mondani, ami maradandóbb lesz, mint Katniss Everdeen szerepe ( Winter's Bone, Silver Linings Playbook ).
Szerintem át kéne fogalmazni a címet, Színészek legismertebb alakításaira, vagy valami hasonlóra.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.