Újabb dallal kedveskedett a holland zenekar, és mint az néhány nappal ezelőtt kiderült, egy újabb duettet készítettek Marco Hietalával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Delain és Marco Hietala duettje
2015. május 06. 15:25
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2015. május 06. 17:44
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Nem ismertem őket mostanáig, de a műfaja ellenére egész jó lett
2015. május 06. 19:27
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
"Megjelent" kb egy éves a szám a THC albummal együtt, csak a videó új...
amúgy rohadt jó a szám
amúgy rohadt jó a szám
2015. május 06. 22:12
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Idézet (Reija @ 2015.05.06. 15:34)
Lehet tudni hogy klipp is lesz esetleg? Bár amíg turnéznak gondolom nem...
Ez a klip, dalszöveggel tarkítva.
Szerintem kislemez nem lesz már ebből, sem a Stardust-ból (aminek rendes klipje van, nem szöveges) illetve a Your Body Is A Battleground-ból (aminek csak szöveges klipje van), sem lett kislemez kiadva. Szóval csak klipeket gyártanak.
2015. május 07. 15:44
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Idézet (nothingcanstopme @ 2015.05.06. 19:27)
"Megjelent" kb egy éves a szám a THC albummal együtt, csak a videó új...
amúgy rohadt jó a szám
amúgy rohadt jó a szám
Nos,ami azt illeti a cikk még napokkal ezelőtt lett beküldve,teljesen más címen,úgyhogy a jelenlegi cím nem az én munkám,de részemről ezzel semmi probléma nincs!
On:A dal nekem nagyon bejött,sőt az egész album nagy kedvenc,Marco pedig eszméletlenül vicces pofákat tud bevágni,hát némelyiken nagyon szakadtam.
2015. május 07. 19:09
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2015.05.07. 15:44)
Nos,ami azt illeti a cikk még napokkal ezelőtt lett beküldve,teljesen más címen,úgyhogy a jelenlegi cím nem az én munkám,de részemről ezzel semmi probléma nincs!
On:A dal nekem nagyon bejött,sőt az egész album nagy kedvenc,Marco pedig eszméletlenül vicces pofákat tud bevágni,hát némelyiken nagyon szakadtam.
Akkor a cikk címének átírójához megy a kritika, engem zavart (de legalább van ilyenről cikk
2015. május 09. 08:53
A kevesebb néha több...igaz a mondás erre a videóra is. Jól összerakott album ez a Delain részéről, ezt a számor is szívesen hallgatom róla. Marco
pedig csak emeli ezt a hangjával és a karakterével
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.