Szerintem Vé Vé Zsu csak nevet a markában, hogy ez a lökött liba felhívta rá a figyelmet.

Mielőtt még nekem ugrana valaki, szeretném leszögezni, szerintem is katasztrófa, zenének nem nevezhető borzadályt hoztak létre, na de hogy Enikőnek pont miatta ne legyen helye a magyar könnyűzenei piacon? Hát... őhm... hatalmas nagy túlzás.

Nyilván ha el is hívják Zsut valahova haknizni az nem olyan hely/helyszín lesz, ahol Muri művésznő,- az X Faktor ki tudja hányadik szériájában feltűnt őstehetség,- tiszteletét tenné.
Enikő egyetlen slágere amellyel a ranglistákat ostromolta is egy olcsó koppintás, semmi kreativitás, eredetiség nem jellemzi így azon kijelentése, hogy szívvel-lélekkel csinálná amit csinál de nincs rá lehetősége egy az egyben megkérdőjelezhető. Zsu ma még jelen van, de ki tudja emlékezni fog-e valaki még rá holnap vagy holnapután...
Ha már mindenképpen pocskondiázni akar valakit akkor ott van Fluor Tomi és SP, ők voltak, vannak és lesznek, sokkal nagyobb "veszélyt" jelentenek az Ő "kárrierjérje", mint VéVé Akárkicsoda.