Nyuszimnak is van chipje, szoval nyugtato, bar azt sose gondolnam, hogy 4 ev alatt talalnak meg. Chip az arra van, hogy hamar meglehessen talalni.
Négy év után épségben hazatért az eltűnt kutyus
2015. május 07. 16:06
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Imadom az ilyen torteneteket
Ami tortnet az csoda
Nyuszimnak is van chipje, szoval nyugtato, bar azt sose gondolnam, hogy 4 ev alatt talalnak meg. Chip az arra van, hogy hamar meglehessen talalni.
2015. május 07. 19:07
|
|
Izzy2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 204291 offline
|
miért tünnek el kutyák otthonról? egyszerű a válasz. SOK HÜLYE FELELŐTLEN "GAZDI" (az ilyen nem is gazdi csak kutya tartó) VAN! Érdekes nekem is van 2 kutyám és nézzenek oda, egyik sem tünt el még soha! Azért baszki mert figyelek rájuk, amúgy is kinti-bentik, de tüzijátéknál bent vannak és már ivartalanítva is vannak, a kerítésen nincsennek jukak. Én egyszerűen nem tudom felfogni, hogy milyen hely lehet az ahonnan egy kutya eltud szökni, el akart szökni.És ezért kell csipp a kutyába!Ha már olyan nyomorék vagy, hogy a kutya elszökik és nem keresed eléggé, legalább, ha egy jó érzésű ember talál rá és orvoshoz viszi visszajusson haza vagy inkább "haza".
Press Happy End a kutya ethane van és ez fontos, de már fönt említettem a problémámat...
Press Happy End a kutya ethane van és ez fontos, de már fönt említettem a problémámat...
2015. május 08. 15:35
|
|
Bettina-Bettiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 233540 offline
|
Cuki!! A gazdák szerencséseknek érezhetik magukat...
2015. május 10. 07:49
Örülök h megtalálták, bár én nem vok nagy kutya párti. Am _ToTo_ -val egyet kell értenem, de ez remélhetőleg sokára lesz.
2015. május 10. 16:20
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Izzy2011 te mekkora tirpák vagy.. Szánalmas hogy így vélekedsz némely gazdáról. Sajnálatos hogy ilyen szűk a látóköröd, miszerint aki elveszti a kedvencét az már nem is gazdi..
2015. május 11. 20:58
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
aztaaa 4év után meg lett?hát ez egy csoda
2015. május 13. 18:42
Szerencse, hogy betudták azonosítani a kutyát.
4 év az nem kevés idő.
2015. május 13. 21:49
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Huh ez elképesztő, nagyon szerencsések, örülök, hogy előkerült a kutyus!
2015. május 15. 12:03
Idézet (Hala Real Madrid @ 2015.05.06. 13:36)
Oké oké nagyon szép történet de nem értem hogy jön a sztárokhoz .. Ennyi erővel Egy mesét is ide írhatnának vagy mit tudom én ...
Én viszont a többiekkel ellentétben nem értek egyet Hala Real Madriddal... Tény, hogy az oldal a legtöbbet sztárokkal foglalkozik, de sok olyan cikk van, aminek semmi köze a sztárokhoz, "élet és életvitel"lel foglalkozik. Nem ez az első cikk, amiben nem szerepelnek sztárok.
2015. május 15. 18:37
Gratulálok és nagyon örülök, hogy megtalálták a kiskutyust! És amúgy nagyon cuki! <3
)
2015. május 15. 23:32
Csodálom,hogy nem esett nagyobb baja ennyi év és kilométer után.Őszintén örülök a kutyi előkerülésének,tudom,mekkora pánikot tud kelteni egy ilyen eset.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: