Chris Evans szerint Amerika kapitány még szűz
2015. május 05. 21:25
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
na végre nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal
2015. május 05. 22:07
|
|
Karolina0118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 213936 offline
|
Szóval nem csak én gondolkodtam el ezen, és nem csak én lyukadtam ki erre a válaszra :'D
2015. május 05. 23:29
Nem igazan agyaltam ezen, de belegondolva, melyen, eleg valoszinu.
2015. május 06. 00:22
|
|
GyilkosKoalaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 213230 offline
|
Mindig is gondoltam erre.
[Mondjuk Bucky kmkhmhk]
2015. május 06. 07:30
Annyira kedvelem Christ, hogy ennyire kiismeri a karaktereit,és habár azonosul vele, még is külső szemlélőként is fesztelenül és humorosan tud róla nyilatkozni
2015. május 06. 10:14
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Ezen már én is gondolkoztam, és pont ugyan erre jutottam
2015. május 06. 16:24
Oké, Stucky shipper vagyok, az én képzeletemben ő már régen nem szűz, de ha az ember jobban belegondol, akkor tényleg nem volt sok lehetősége ezen változtatni. Egy ideig el volt foglalva azzal, hogy reménytelen a nőkkel szemben (egyébként biszexuális, ezt a képregény is említi), aztán az kötötte le, hogy megmentse a világot, aztán megfagyott, aztán kiolvadt, aztán most megint megy és megmenti a világot és SPOILER valószínűleg ezzel az életének is vége, ha követik a képregény történéseit SPOILER VÉGE. Nem sok ideje volt a szexuális életével foglalkozni.
2015. május 06. 20:07
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Imádom!!!!♡♡♡♡
2015. május 06. 22:08
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
pont ezen gondolkodtam a minap, amikor megnéztem a bosszúállok 1-et, és az amerika kapitányt, s én is erre a következtetésre jutottam
imádom^^ (szívesen "megrontanám" xD)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: