A színész nemrégiben interjút adott az Entertainment Weeklynek és elárulta, hogy úgy véli, Amerika kapitány még sosem feküdt le senkivel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chris Evans szerint Amerika kapitány még szűz
2015. május 05. 19:09
Fura ez a cikk ,de jó.Azért tényleg vicces ebbe belegondolni hogy mikor lett volna ráesélye.Amugy jó hgy nyilatkozottt és nem jatszotta az agyat es nem szegyenloskodott.
2015. május 05. 19:10
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Én szívesen elvettem volna az.......eszét :-D
2015. május 05. 19:11
|
|
Gumi Cukorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 241220 offline
|
Elég érdekes cikk. Az első részt az Amerika kapitányból pont múlthéten vettük meg és akkor is láttam először. És bevallom hogy ez a kérdés bennem is felmerült
2015. május 05. 19:13
Miközben Amerika kapitányt nézek, ez a kérdés annyira nem foglalkoztat. Érdekes gondolat, biztos így van,ha Chris is így gondolja....
2015. május 05. 19:20
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
Ezen már én is gondolkodtam és arra jutottam, hogy szerintem sem volt még együtt senkivel. Peggy volt az első szerelme, ha nem lett volna a "baleset", tuti összeházasodnak. Mindegy is, ez az én véleményem, a lényeg, hogy egyetértek Chris-szel.
Azért remélem, hogy Steve összejön majd valakivel, mondjuk a Civil War-ba belerakhatnának egy kis romantikát.
2015. május 05. 19:46
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hát...okés.
2015. május 05. 19:49
Eddig nemigen agyaltam ezen a problémakörön, de látszik, hogy Chris nagyon beleásta magát a karakterébe.
2015. május 05. 19:51
Én tudtam, hogy az
ezt azért ki lehetett következtetni
2015. május 05. 20:36
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Ennek elég nagy a valószínűsége. Ugyanis lássuk be: 16-7 akárhány évesen nyurga kisfiú, aki a barátja segítségére szorul. Aztán telenyomják szteroidokkal, amitől egy csomag izom lesz. Innentől háborúból-háborúba csöppen, biztos nem volt nagy kedve egy esti kis hancúrozáshoz. Majd miután végre lett egy személy, akibe szerelmes lett, jégkirálynővé változott úgy 60-65 évre. Aztán felkelt, a barátnője egy vén asszony, és a nőket nem igazán vonzza magához. Az, hogy mondjuk Black Widow megcsókolta... az nem jelent semmit. Majd egyszer neki is sikerül. Egy módos, tisztelettudó ember, szóval nem hamarkodja el. De azért szeressük
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: