Levédetné keresztnevét Kylie Jenner
2015. május 06. 11:08
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Van ám bőr a képén rendesen
2015. május 06. 11:44
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ez csak így megy? Ennyi erővel a Viktória levédve... úgyse tudok semmi tehetségeset csinálni, ahogy ez sem, de ha Ő megteheti, én is!
Szánalmas... Még ha valami egyedi neve lenne, akkor azt mondom, hogy oké, de nem, sőt, több Kylie is van. Akkor Ők most mit csináljanak? Ez a csaj szégyen...
Szánalmas... Még ha valami egyedi neve lenne, akkor azt mondom, hogy oké, de nem, sőt, több Kylie is van. Akkor Ők most mit csináljanak? Ez a csaj szégyen...
2015. május 06. 12:02
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
idióta elkényeztetett kis liba ő is
röhejes már az ötlet is
2015. május 06. 13:46
Elég gusztustalan ez a Jenner-Kardhashian család, nagyképű mindegyik csak azt nem tudom mitől lettek híresek :S
2015. május 06. 14:16
|
|
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline
|
Jézusom O.o kicsit el van szállva magától a lányka. Úgy csinálja, mintha Ő sz**ta volna a Spanyol viaszt.Persze, majd Ő dönti el, hogy senki nem "futhat" ezen a néven -.- Jó szájba kéne verni, hogy észhez térjen.
2015. május 06. 14:44
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
Tényleg azt hiszi, hogy körülötte forog a világ??? Jesszus nézzen már körül,hogy ő az alja csak a hírességeknek. Ha meg mindegyik ember levédetné a nevét,akkor a következő generációban számoznák a gyerekeket???
2015. május 06. 15:04
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
jesus cry :csodalkozo:
2015. május 06. 15:25
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
najo itt most álljunk meg egy percre:D
nem tudom ki ez a nő,honnan jött vagy hogy egyáltalán mivel foglalkozik...DE..az hogy valaki egy ilyen pofátlan,önző dolgot tegyen szerintem felháborító...gondolom mivel nem tudott letenni semmi igazán jelentőset az asztalra azért gondolta ezt jó mókának...gondoljon csak bele hány embernek fog ezzel keresztbe tenni mivel azért elég sok nőt hívnak így a világon,ha egy olyat akarna levédetni hogy Tequishanda akkor aztmondom oké (gáz ugyan, de oké) de egy ilyen nevet???
mintha ő találta volna ki...nem mintha nem a szülei adták volna neki ezt a nevet és nyilván ők is szedték valahonnan
szánalmas csak azt tudom mondani
éljen a 21.század!!
nem tudom ki ez a nő,honnan jött vagy hogy egyáltalán mivel foglalkozik...DE..az hogy valaki egy ilyen pofátlan,önző dolgot tegyen szerintem felháborító...gondolom mivel nem tudott letenni semmi igazán jelentőset az asztalra azért gondolta ezt jó mókának...gondoljon csak bele hány embernek fog ezzel keresztbe tenni mivel azért elég sok nőt hívnak így a világon,ha egy olyat akarna levédetni hogy Tequishanda akkor aztmondom oké (gáz ugyan, de oké) de egy ilyen nevet???
mintha ő találta volna ki...nem mintha nem a szülei adták volna neki ezt a nevet és nyilván ők is szedték valahonnan
2015. május 06. 15:28
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ez hülye! Mit képzel magáról??! Hogy csak ő használhatja a Kylie nevet?? Na nemár! Ezen kiakadtam. Nevetséges ez a csaj, egy kis légypiszok, semmit nem "tett le az asztalra" még és azt hiszi, hogy attól a sz@ros valóság-showban való szereplésétől már valaki!!!!??
2015. május 06. 15:33
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Egyfelől érthető, hogy nem akarja, hogy a nevén élősködjenek, másfelől viszont a nem ő az egyetlen Kylie, hogy ezt nyugodtan megtehesse. Védesse le a Kylie Jenner nevet és kész. Én meg akkor most levédetem Janie nevet, mert nehogy már más is használhassa ezt... XD
2015. május 06. 15:35
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Nagyképű, tehetségtelen nevenincs csajszika. Mi az már, hogy valóságshow-sztár? Gyakorlatilag semmilyen területen nem igényel tehetséget ez a titulus. Ha nem ért semmihez, amihez kéne, hogy a szórakoztatóiparban dolgozzon, a helyében nagyon visszavonulnék 17 évesen tanulni, talán még lehetne is akkor valami belőle. Erre ő akkora ünnepelni való egyéniségnek tartja magát, hogy még a nevét is levédeti. A realisztikusság meg az értelmiség csak úgy sugárzik.
2015. május 06. 15:37
|
|
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 696 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline
|
egy pillanat...
hol érzi magát? pontosabban kinek képzeli magát?
Nem hinném, hogy Kylie Jenner miatt fog Kylie Minogue nevet változtatni vagy bármi, legyen szó albumról vagy akármi másról. Ez a csaj sehol nem lenne a szülei és a testvérei nélkül, kicsit le kéne hűtenie magát..
hol érzi magát? pontosabban kinek képzeli magát?
Nem hinném, hogy Kylie Jenner miatt fog Kylie Minogue nevet változtatni vagy bármi, legyen szó albumról vagy akármi másról. Ez a csaj sehol nem lenne a szülei és a testvérei nélkül, kicsit le kéne hűtenie magát..
2015. május 06. 15:55
A Kendall sem ritka név
és mindketten undorítóak ha tényleg ilyet csinálnak.
és mindketten undorítóak ha tényleg ilyet csinálnak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: