A 17 éves Kylie Jenner védjegyoltalom kérelmet nyújtott be a keresztnevére, amely a világ összes többi Kylie-ját rosszul érintené.
A teljes cikkhez kattints ide!
Levédetné keresztnevét Kylie Jenner
2015. május 05. 18:37
2015. május 05. 18:41
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Hát ez hülye! Mi a sz@rnak kell levédetni? Sztem egy csomó Kylie van, nem csak ő! Egyébként is nekem tetszik a Kylie név, remélem nem fogják elfogadni a kérelmet!
2015. május 05. 18:42
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Aha, majd pont egy ilyen kis takonylány, akinek a tojáshéj még mindig ott van a fenekén levédetni a nevét és megszabni, hogy ki milyen nevet adjon a gyerekének vagy ki milyen néven fusson. Azt hittem, hogy már nincs lejjebb...
2015. május 05. 18:42
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
YEAHH!!! 1.hozzászólás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan levédetné a nevét??? Részben megértem, hogy azt szeretné, ha ő lenne az egyetlen Kylie nevű híresség, de azért így kiszúrni a többi Kylie-al...
Komolyan levédetné a nevét??? Részben megértem, hogy azt szeretné, ha ő lenne az egyetlen Kylie nevű híresség, de azért így kiszúrni a többi Kylie-al...
2015. május 05. 18:46
Egyetértek Domi05 és veled is Kazuo! Akinek Kylie a neve most változtassa meg mert Miss.Nem Normálka szeszélye miatt?
2015. május 05. 18:47
hát látszik h már ezek se tudnak mit csinálni magukkal...
2015. május 05. 18:50
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Ez egy olyan magas foka a nagyképűségnek amitől fetrengek a földön. Ez most komoly? Mégis ki ez a csaj, hogy azt gondolja ő az Isten? Konkrétan egy senki...Basszus röhej -.-
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. május 05. 18:50
Innen látszik, hogy majdnem az összes híresség nem normális. Egy kényes kis fruska, aki csak magára gondol... Szánalmas az egész...
2015. május 05. 18:52
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Kiakadnék ezen, de nem éri meg. Mindenki tudja, hogy a csaj nem 100-as, no meg azt is, hogy a semmiért gazdag. Nagyon felkapta őt mostanság a média és emiatt most azt hiszi, hogy ő egy értékes személy, miközben még vécépapírnak sem használná senki.
CandUs
2015. május 05. 18:53
Ez normális? Nem tudom, hogy ez most a szülei vagy a saját ötlete volt, mindenesetre gratulálok, hogy egy régóta ismert és használt nevet most szeretne levédetni. Nem fér a fejembe, hogy hogy lehet valaki ennyire nagyképű és egyszerre ilyen buta. Lefogadom Minogue neve új lesz Jenner számára, mivel a - zenei vagy bármilyen - műveltség teljes hiányában szenved szegényke.
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
A TMZ-t ismerve egy kissé én szkeptikusabb vagyok, de ha ez igaz, akkor a csaj nem normális. Pont egy olyan populáris nevet akarna levédetni, mint a Kylie?
Vagy úgy egyáltalán, mi a fenének nevet levédetni?
CandUs
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Szűz Máriám!
Pont ez a tehetségtelen liba fogja megszabni a dolgokat. Még mindig nem értem egyesek hogy tekinthetnek rá úgy, mint egy példaképre, már az is sokat mond el róla, hogy ő is Kardashianék közé tartozik.
CandUs
2015. május 05. 18:56
Kylie Minouge,bújj el,de rögvest!Megjött a 17 éves kis Jenner-takony,aki majd megmutatja Neked,hogy ki is tett le többet arra a bizonyos asztalra (Tényleg mit is,a v*lagát,egyébként?).
Komolyan itt tartunk,emberek,amikor majd a 17 éves kölyök fogja megszabni egy élő poplegendának,hogy merre hány méter az a bizonyos határ?
Agyam eldobom!
Komolyan itt tartunk,emberek,amikor majd a 17 éves kölyök fogja megszabni egy élő poplegendának,hogy merre hány méter az a bizonyos határ?
2015. május 05. 19:00
Hát ez nem normális Sydney Adams teljesen igazad van.Ne ő mondja már meg hogy kinek vagy minek legyen Kylie a neve .Most komolyan ez szánalmas .Xd .Amugy jo cikk lett.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.