A 17 éves Kylie Jenner védjegyoltalom kérelmet nyújtott be a keresztnevére, amely a világ összes többi Kylie-ját rosszul érintené.
A teljes cikkhez kattints ide!
Levédetné keresztnevét Kylie Jenner
2015. május 05. 18:37
2015. május 05. 18:41
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Hát ez hülye! Mi a sz@rnak kell levédetni? Sztem egy csomó Kylie van, nem csak ő! Egyébként is nekem tetszik a Kylie név, remélem nem fogják elfogadni a kérelmet!
2015. május 05. 18:42
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Aha, majd pont egy ilyen kis takonylány, akinek a tojáshéj még mindig ott van a fenekén levédetni a nevét és megszabni, hogy ki milyen nevet adjon a gyerekének vagy ki milyen néven fusson. Azt hittem, hogy már nincs lejjebb...
2015. május 05. 18:42
|
|
Girl23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 754 Csatolások: 0 Azonosító: 240285 offline
|
YEAHH!!! 1.hozzászólás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komolyan levédetné a nevét??? Részben megértem, hogy azt szeretné, ha ő lenne az egyetlen Kylie nevű híresség, de azért így kiszúrni a többi Kylie-al...
Komolyan levédetné a nevét??? Részben megértem, hogy azt szeretné, ha ő lenne az egyetlen Kylie nevű híresség, de azért így kiszúrni a többi Kylie-al...
2015. május 05. 18:46
Egyetértek Domi05 és veled is Kazuo! Akinek Kylie a neve most változtassa meg mert Miss.Nem Normálka szeszélye miatt?
2015. május 05. 18:47
hát látszik h már ezek se tudnak mit csinálni magukkal...
2015. május 05. 18:50
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Ez egy olyan magas foka a nagyképűségnek amitől fetrengek a földön. Ez most komoly? Mégis ki ez a csaj, hogy azt gondolja ő az Isten? Konkrétan egy senki...Basszus röhej -.-
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. május 05. 18:50
Innen látszik, hogy majdnem az összes híresség nem normális. Egy kényes kis fruska, aki csak magára gondol... Szánalmas az egész...
2015. május 05. 18:52
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Kiakadnék ezen, de nem éri meg. Mindenki tudja, hogy a csaj nem 100-as, no meg azt is, hogy a semmiért gazdag. Nagyon felkapta őt mostanság a média és emiatt most azt hiszi, hogy ő egy értékes személy, miközben még vécépapírnak sem használná senki.
CandUs
2015. május 05. 18:53
Ez normális? Nem tudom, hogy ez most a szülei vagy a saját ötlete volt, mindenesetre gratulálok, hogy egy régóta ismert és használt nevet most szeretne levédetni. Nem fér a fejembe, hogy hogy lehet valaki ennyire nagyképű és egyszerre ilyen buta. Lefogadom Minogue neve új lesz Jenner számára, mivel a - zenei vagy bármilyen - műveltség teljes hiányában szenved szegényke.
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
A TMZ-t ismerve egy kissé én szkeptikusabb vagyok, de ha ez igaz, akkor a csaj nem normális. Pont egy olyan populáris nevet akarna levédetni, mint a Kylie?
Vagy úgy egyáltalán, mi a fenének nevet levédetni?
CandUs
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Szűz Máriám!
Pont ez a tehetségtelen liba fogja megszabni a dolgokat. Még mindig nem értem egyesek hogy tekinthetnek rá úgy, mint egy példaképre, már az is sokat mond el róla, hogy ő is Kardashianék közé tartozik.
CandUs
2015. május 05. 18:56
Kylie Minouge,bújj el,de rögvest!Megjött a 17 éves kis Jenner-takony,aki majd megmutatja Neked,hogy ki is tett le többet arra a bizonyos asztalra (Tényleg mit is,a v*lagát,egyébként?).
Komolyan itt tartunk,emberek,amikor majd a 17 éves kölyök fogja megszabni egy élő poplegendának,hogy merre hány méter az a bizonyos határ?
Agyam eldobom!
Komolyan itt tartunk,emberek,amikor majd a 17 éves kölyök fogja megszabni egy élő poplegendának,hogy merre hány méter az a bizonyos határ?
2015. május 05. 19:00
Hát ez nem normális Sydney Adams teljesen igazad van.Ne ő mondja már meg hogy kinek vagy minek legyen Kylie a neve .Most komolyan ez szánalmas .Xd .Amugy jo cikk lett.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.