Itt van Britney Spears és Iggy Azalea közös dala
2015. május 05. 17:40
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
De sajnos még nem eredeti
ezért nem hallgatom még meg!
2015. május 05. 17:49
Nekem kifejezetten tetszik a 80-as évek stílusában hangszerelt alap, de elbírna egy kicsit fülbemászóbb refrént.
2015. május 05. 18:21
Hát nem lett egyszerre a kedvencem...de nem is olyan borzasztó szám! Már csak a klipre vagyok kíváncsi
2015. május 05. 18:25
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ez egy sz'r . már bocsánat.
2015. május 05. 18:27
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Jellegtelen, megjegyezhetetlen, ritmustalan tucat borzalom, egyszer is hallgathatatlan, ráadásul a hangzás és a borító is ilyen '90-es évek eleje feeling, de az is a gagyibb fajtából
Gondolom hasonlóan semmitmondó lesz a klipje is
2015. május 05. 18:42
Sajnálom,hogy Britney manapság ilyenekhez adja magát,pedig biztos nem lett rákényszerítve.Nem értem miért kötelező manapság a sztároknál ez a "haladjunk a korral" stílus,pont ezzel szokták elbaltázni az egészet.Ami régen az Ő nevéhez volt köthető,nem egyszerű,nyári sláger volt,hanem örökzöld popmuzsika,amire tán' még a jövő generációja is emlékezni fog,de ezek a mostani próbálkozásai...Vesztett az egyediségéből.Az efféle húzásai után pedig nem is csodálkozom rajta,miszerint új Pophercegnőt készek koronázni mind a kritikusok,mind a köznép',hiába pótolhatatlan,megismételhetetlen legenda.Mellesleg nem értem,minek Neki az Autotune,holott olyan szép hangja van egyébként.Hiányolom a régebbit,ez a szétszerkesztett nem méltó a dalaihoz,hát még Hozzá!
Iggy nélkül különben sokkal jobb lett volna.Egyáltalán nem illett bele az összképbe.
Iggy nélkül különben sokkal jobb lett volna.Egyáltalán nem illett bele az összképbe.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. május 05. 19:11
Őszintén szólva nekem annyira nem jön be ez a szám.
2015. május 05. 19:18
|
|
Jegvarazsloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228402 offline
|
Nem rossz de nem is imádom
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.