Nina Dobrev hajthatatlan volt
2015. május 07. 11:25
|
|
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline
|
Milyen lesz a Vámpírnaplók Elena nélkül?????
2015. május 07. 15:28
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
Teljesen ledöbbentett a hír miszerint kiszáll a sorozatból. Igaz tegyük hozzá már egy ideje nem is nézem. Kb. az 5 évad eleje körül hagytam abba, de attól még ledöbbentem. Meg kell őt is érteni a döntése miatt. Hogy milyen lesz nélküle? Az majd kiderül.
2015. május 07. 18:29
Azért már én is unnám, ha csak e körül forogna az életem... Amúgy ha lehetne egy tippem azt mondanám, hogy Ian miatt szált ki, mondván, hogy mostmár végleg elveszítette, mert feleségül vette Nikkit. Ja, tuti, hogy hasonló van a dologban...
2015. május 07. 22:46
rettenetesen sajnálom, hogy kiszállt mert imádom a karakterét meg hat főszereplő, sőt a legfőbb. és nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz nélküle a 7. évad
2015. május 13. 10:09
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Akkor baszták el amikor lecserélték a forgatókönyv írókat onanntól a sorozatban Elena karaktere csak annyi szerepet kapott hogy Damon után nyavalyog. Ezek után ne lepődjenek meg ha a színésznő kilép az elején Elena erős önállóan gondolkodni tudó bátor lány volt akiből a 4 évadra egy nyávogós kis picsát sikerült csinálni aki a pasija nélkül lélegezni se tud. Így kell elcsesszni egy népszerű sorozatot. Julie P.-nek köszönhető mert ő nyíltan válallta hogy delena rajongó.
2015. május 16. 22:41
|
Mynaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.16. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 243861 offline
|
Én nagyon sajnálom h Nina ki lép. Jobban csodálom őt és imádom, mint bárki mást..nélküle nem lesz igazi a sorozat. Nélküle meg hal az egész. El megy a fő szereplő...nincs min gondolkodni a producereknek. Sokan Nina miatt nézték a Vámpirnaplokat köztük én is és ne csodálkozzanak ha a nézők száma csökken a következő évadban. de én még azota is sokkban vagyok h ő már nem lesz ott.
2015. május 17. 07:21
|
|
MaleseBerniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 240374 offline
|
brigioffical igazad van.Am meg nagyon kár h kilep sztem se lesz ugyanolyan a sorozat, de kivancsi vagyok kit hoznak be vagy vissza es hogy hogy fogjak ezutan folytatni (Nina nelkul)
2015. május 28. 19:41
Na jó ez a Nina megörült!
Nem is gondol ránk, mert, ha ránk gondolna NEM lépne ki a vámpírnaplókból!!!
Nem is gondol ránk, mert, ha ránk gondolna NEM lépne ki a vámpírnaplókból!!!
2015. július 23. 19:23
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
igazán kár h kilép..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: