Justin Bieber hamarosan a mozivásznon próbál bizonyítani, ugyanis egy Twitterre posztolt képpel jelentette be, hogy szerepet osztottak rá a Zoolander második részében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Filmszerepet kapott Justin Bieber
2015. május 03. 12:19
2015. május 03. 12:25
Nem láttam az első részét se, de nagyon nem érdekel, pláne ha Bieberrel lesz a második rész.
2015. május 03. 12:29
UTÁLOM UTÁLOM UTÁLOM
Minden róla szól ő egy kis.....béna énekes még a béna is enyhe kifejezés de még színész is?
Minden róla szól ő egy kis.....béna énekes még a béna is enyhe kifejezés de még színész is?
2015. május 03. 12:30
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Idézet
...de valószínű, hogy Justin Bieber jelentléte igencsak feltornázza majd a folytatás iránti érdeklődést.
na ne nevettess. max tele lesz a mozi tinip*csákkal, de a legtöbb értelmes ember tuti nem megy el rá.
2015. május 03. 12:34
Idézet (awwparadise @ 2015.05.03. 12:30)
na ne nevettess. max tele lesz a mozi tinip*csákkal, de a legtöbb értelmes ember tuti nem megy el rá.
Szerintem a filmeseknek tökmindegy, hogy értelmesek vagy suttyók nézik-e a filmet, csak dőljön a lé.
2015. május 03. 12:37
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
Idézet (Cherry Ice @ 2015.05.03. 12:34)
Szerintem a filmeseknek tökmindegy, hogy értelmesek vagy suttyók nézik-e a filmet, csak dőljön a lé. 
Abban én is biztos vagyok, hogy nekik mindegy. Attól még Bieberre pénzt kiadni számomra bűn marad.
2015. május 03. 12:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (awwparadise @ 2015.05.03. 12:37)
Abban én is biztos vagyok, hogy nekik mindegy. Attól még Bieberre pénzt kiadni számomra bűn marad.
Te a filmben szereplő színészek alapján döntöd el, hogy elmész moziba? Én pl. mindig azt veszem figyelembe, hogy minimum előzetes alapján megfogjon a sztori. Jennifer Garner már majdhogynem nekem tíz éve az etalon a színésznőket illetően, de az utóbbi években egy petákot sem adtam a mozifilmjeire, mert egyszerűen nem éri meg. Attól függetlenül, hogy belerakták ezt a pojácát, nem hiszem, hogy olyan jelentős szerepe lesz. Gondolom hasonló kaliberű alakításra lehet számítani tőle, mint amit anno a CSI-ban produkált. Nagy hiba lenne egy jó filmet azért lehúzni, mert beleraknak nézettség növelés gyanánt egy nyomingert. Szóval, ha belegondolsz, egyáltalán nem bíbőrre adod ki a pénzt, elvégre nem egy lemezét vásárolod meg, hanem magára a filmre, egy produkcióra.
2015. május 03. 12:57
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem értem,miért ekkora probléma ez.Ugyanúgy,ahogy a Helyszínelőkben vagy a Sötét zsarukban,itt is maximum csak rövidebb ideig fog feltűnni,nem pedig főszerepben.Attól,hogy ő is benne lesz pár képkocka erejéig,a sztori még lehet ugyanolyan jó.Egy pár percig látható mellékszereplő nem hinném,hogy képes olyan nagyon lehúzni a "színvonalat".
2015. május 03. 13:04
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Pff. Majd meglátjuk, mi sül ki ebből.
2015. május 03. 13:17
Na, erre őszintén kíváncsi leszek! Meglátjuk, hogy Justin énekesnek vagy színésznek jó. Esetleg mindkettőnek.
Ben és Justin egy sorozatban. Fogalmam sincs, hogy megnézzem-e. Mindenesetre belenézek Ben miatt.
Ben és Justin egy sorozatban. Fogalmam sincs, hogy megnézzem-e. Mindenesetre belenézek Ben miatt.
2015. május 03. 13:24
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Úristen, azért mert kap összvissz 5 percet a filmből, attól még nem áll meg a világ.
Én megnézem a fimet, mert az első részt is szeretem és nem érdekel, ha szerepel benne Justin vagy sem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: