Bella Thorne és Gregg Sulkin együtt lógott
2015. május 03. 15:56
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
egész jól mutatnak együtt
2015. május 03. 17:52
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Aranyosak lennének együtt!!
2015. május 03. 18:09
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Bella alakja OMFG
2015. május 04. 17:44
|
|
Emmus9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 234234 offline
|
szerintem egybe illenek.......Gregg nagyon szoros de kulomben helyes........Bella pedig KAPRAZATOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. május 04. 18:01
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Bella teli van plasztikáztatva.Szerintem borzalmas ahogy kinéz (nam az alakja mert az hihetetlen jó)Nem néz ki 17-nek.Csúnya a feje szerintem nem szép.Régen amikor disnys volt akkor még szép volt és bájos de most már túl idősnek néz ki a korához képest.
Én egyébként értem hogy Greggel nincsenek együtt de multkor ég az volt a téa hogy Pamela fiával jár most meg már azt olvasom az egyik komiba hogy tök más a fiúja.Én értemhogy fiatal és élje az életét ahogy akarja de akor is.....Bella egy tartós kapcsolatot légyszi!!!Csak nem akarsz egy híres pasi volt a fium kiállítást.
Én egyébként értem hogy Greggel nincsenek együtt de multkor ég az volt a téa hogy Pamela fiával jár most meg már azt olvasom az egyik komiba hogy tök más a fiúja.Én értemhogy fiatal és élje az életét ahogy akarja de akor is.....Bella egy tartós kapcsolatot légyszi!!!Csak nem akarsz egy híres pasi volt a fium kiállítást.
2015. május 04. 19:09
|
|
dviki022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 291 Csatolások: 300 Azonosító: 240788 offline
|
Én Bellának a facebook oldalán is csak olyan képeket látok, ami ribancos (bocsánat a kifejezésért), folyton mutogatja magát, a fele bikinis kép vagy amin alig van rajta ruha, szerintem 17 évesen nem kellene ezt tennie, hiába hozza meg ő a saját döntéseit, de még kiskorú...
2015. május 05. 15:15
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Szerintem jó páros lennének!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: