Selena Gomez ismét megvédte magát
2015. május 20. 19:05
|
|
attilaLannerthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 234304 offline
|
Szerintem pont h ez a kis hulye a gusztustalan. Hogy nez ki konyorgom?! Aki meg azt irja h nincs semmi baj az alakjaval az csak nyalni akar ennek a porbafingo kiscsajnak. Nemtudom mit hisztek de van egy sejtesem es ha jol sejtem akkor itt a velemenyem. Sel ezt nem fogja latni ugyhoogy nem kell nyalni. AMUGYMEG Kiiincso vagy h az anyadba hivnak , hagy mondjam el neked h ez az alak nem normailis sot baj egy ilyen koru lanynak. Aki meg irt neki h edzeni kene annak teljesen igaza van . Foleg ugy h hetente benne van egy ujsagban ez a szajha es mar ne haragudjatok de nem szeretnek behanyni amikor kinyitok egy napi lapot.Szerintem eleg ertheto voltam ha valakinek nem tetszik az meg bujjon vissza az edesanyjaba. Udv, Attilon
2015. május 20. 19:06
|
|
attilaLannerthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 234304 offline
|
Johetnek a negativ komik csicskak
2015. július 30. 21:32
selly úgyes voltál... Nem értem... Miért mondják hogy nem sovány??? Szerintem eléggé vékony... Pont jó... Szerintem csak ezek az utálók túlsújosak de másra kenik attól lemegy 12 :9 ezt hiszek pedig korán sem
2015. szeptember 09. 00:23
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Oké, hogy még jól néz ki. Még. Semmi gond nem volt azzal, amit az az illető mondott. Mozogni kell, egészségesen kell étkezni, különben a dolog nem áll meg a jelenlegi állapotában. A hízás nem marad abba, ameddig meg nem állítjuk.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: