Selena Gomez ismét megvédte magát
2015. május 04. 14:35
Nem kedvelem Gomez kisasszonyt,de azért nem kéne neki beszólni az alakja miatt.És jól tette,hogy megvédte magát.Egyébként szerintem egyáltalán nem kövér.
2015. május 04. 16:02
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Janka7 -nek teljesen igaza van
2015. május 04. 16:48
Jól tette ,hogy megvédte magát . És egyáltalán nem kövér .
2015. május 04. 19:54
|
|
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline
|
Mindenkinek van saját véleménye. Szerintem sem kövér Selena, még a pont jóba sorolnám. Mindenkivel előfordul, hogy egy időszakában meghízik majd lefogy és a többi.
Ha Selenát tényleg ennyire nem érdekelné mások véleménye akkor szerintem nem állt volna le ilyenért vitatkozni. Meg az, hogy 'Undorító vagy' az inkább őt minősíti. Senki sem undorító a saját véleménye miatt. Én értem, hogy csak magát védte, de ha szereti saját magát akkor ki a jó egem nem f*ssa telibe azt, hogy mit ír a másik? (elnézést a fogalmazásom miatt)
Értem a reakcióját, értem miért, de full felesleges volt.
Ha Selenát tényleg ennyire nem érdekelné mások véleménye akkor szerintem nem állt volna le ilyenért vitatkozni. Meg az, hogy 'Undorító vagy' az inkább őt minősíti. Senki sem undorító a saját véleménye miatt. Én értem, hogy csak magát védte, de ha szereti saját magát akkor ki a jó egem nem f*ssa telibe azt, hogy mit ír a másik? (elnézést a fogalmazásom miatt)
Értem a reakcióját, értem miért, de full felesleges volt.
2015. május 04. 21:13
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Akkora egy alpári bunkó nő ez a Selena, hogy az valami hihetetlen. Eddig is tudtam, hogy buta szegény, mint a bot, és általában nem is foglalkozom vele, de ezt most nem bírtam ki.
Először is, szerintem (hangsúlyozom: SZERINTEM) ez egyáltalán nem egy rosszindulatú hozzászólás volt Selena felé, inkább aggódás egy rajongó felől. Semmi bántót, vagy sértőt nem írt.
Másodszor, hogy van pofája Selenának azt írnia bárkinek is, hogy undorító. Főleg úgy, hogy annak a szegény lánynak még igaza is volt. Az lehet, hogy Selenát nem érdeklik az alakjára tett megjegyzések ( pont ezzel a hozzászólással bizonyította be, hogy nagyon is érdeklik) és szeret a bőrében, DE igenis, hogy jócskán szaladtak fel rá kilók, különösen a hasa tájékára, és hát, szerintem sem szép/sexis/(ha már itt tartunk) egészséges látvány (melle így sincs, alakja meg már nincs).
Azzal, hogy hisztizik, mint egy kislány, és undorítónak nevez egy (nyilvánvalóban) rajongóját nálam végleg elásta magát.
Először is, szerintem (hangsúlyozom: SZERINTEM) ez egyáltalán nem egy rosszindulatú hozzászólás volt Selena felé, inkább aggódás egy rajongó felől. Semmi bántót, vagy sértőt nem írt.
Másodszor, hogy van pofája Selenának azt írnia bárkinek is, hogy undorító. Főleg úgy, hogy annak a szegény lánynak még igaza is volt. Az lehet, hogy Selenát nem érdeklik az alakjára tett megjegyzések ( pont ezzel a hozzászólással bizonyította be, hogy nagyon is érdeklik) és szeret a bőrében, DE igenis, hogy jócskán szaladtak fel rá kilók, különösen a hasa tájékára, és hát, szerintem sem szép/sexis/(ha már itt tartunk) egészséges látvány (melle így sincs, alakja meg már nincs).
Azzal, hogy hisztizik, mint egy kislány, és undorítónak nevez egy (nyilvánvalóban) rajongóját nálam végleg elásta magát.
2015. május 04. 21:46
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Én Selenának adok igazat.
2015. május 04. 23:14
Annak ellenére, hogy nem bírom Selenát, most tökre igazat adok neki. Mi köze hozzá, hogy hogy néz ki? És miért kellene neki csont vékonynak lennie? Nagyon fucked up-ok ezek az elvárások, meg összekapcsolások. A tökéletes test nem azt jelenti, hogy valakinek csont vékonynak kell lennie, nagy mellekkel és hátsóval kell rendelkeznie. Amúgy meg ha Ő jól érzi magát, ahogy van, miért érdekelne, hogy hogyan néz ki? Nem kell vékonynak lennie. Hányingerem van az ilyen 'csak akkor vagy vonzó, ha vékony vagy' baromságokból... Selenával nagyon egyet tudok érteni.
2015. május 05. 12:10
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nem kellett volna undorítónak neveznie a csajt és pont nem úgy néz ki mint akit nem érdekelnek a kommentek,mert ha így lenne akkor nem reagálna rájuk ennyiszer,de amúgy igaza van.
Senkinek semmi köze ahhoz,hogy ő hogy néz ki és nem értem,hogy jön ahhoz bárki is,hogy jogosnak tartsa más ember alakjának a kritizálását.Csak azért mert nincsenek kint a csontjai már rögtön el van hízva meg ilyenek?Szerintem jobban néz ki mint mikor annyira vékony volt.
Sok minden van amit kritizálni lehet benne,hisz annak ellenére,hogy már 22,lassan 23 éves elég gyerekesen tud viselkedni és a többi,de azt nem tartom jogosnak,hogy az alakja miatt legyenek vele elítélők.Ebben az iparágban zörgő csontok kellenek?Akkor mi van Rebel Wilsonnal?Ő annyira megfelel ezeknek a nagy "kritériumoknak"?Rohadtul nem..Az ő esetében ez nem durva,de bárki más merészel hízni akkor az már jaj Isten,hogy néz ki?...Szerintem undorító némelyik ember..
Sok minden van amit kritizálni lehet benne,hisz annak ellenére,hogy már 22,lassan 23 éves elég gyerekesen tud viselkedni és a többi,de azt nem tartom jogosnak,hogy az alakja miatt legyenek vele elítélők.Ebben az iparágban zörgő csontok kellenek?Akkor mi van Rebel Wilsonnal?Ő annyira megfelel ezeknek a nagy "kritériumoknak"?Rohadtul nem..Az ő esetében ez nem durva,de bárki más merészel hízni akkor az már jaj Isten,hogy néz ki?...Szerintem undorító némelyik ember..
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2015. május 05. 14:09
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Aj hát ebbõl is vita van?! hol kövér ez a csaj?! hülyeség csak mert utálok valakit olyasmit mondani ami nem igaz... különben meg leginkább az õ baja ha kövér ha sovány...
2015. május 05. 16:01
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Jó, hogy megvédte magát!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.