Selena Gomez ismét megvédte magát
2015. május 03. 15:36
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
teljesen igaza van és örülök neki,hogy kiáll emiatt
elhiszem,hogy ebben a szakmában azért a külsőt is figyelik nagyon sajna,de azért hála az égnek akadnak ott is teltebbek is,akik ugyan úgy sikeresek
nem ezt kéne nézni meg ítélkezni...neki meg az a plusz kiló jól is áll
2015. május 03. 18:07
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Nem is tudtam hogy Sel képes beszólni valakinek : D
2015. május 03. 18:34
|
LillaHUúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 243171 offline
|
így utólag látom, hogy erős lett a véleményem.... szóval fanatikus Selenátoroknak nem ajánlom.
"Én vagyok az, aki részese ennek az iparágnak és még ennyit sem kellene foglalkoznom azzal, hogy mit mondanak ’ők’ vagy akár te arról, hogy hogyan kellene kinéznem." Nah, ennyit arról, hogy szerény. Itt elmondja, hogy ő akkora sztár, hogy már nem is kell törődnie a kritikával amit kap, mert ő tökéletes. És, ezzel a kis beszólásával, rengeteg szelenátort rászabadított a lányra, most biztos, hogy törölnie kell az instáját a sok gonosz komment miatt, remélem nem fogják mindenhol megtalálni. Csak mert az előrelátó és jóindulatú gomez beszólt neki. Azt is leírta, hogy ő van ebben az iparágban, ez szerintem annyit jelent, hogy őt nem érdekli a kritika a munkásságára, és az sem zavarja, hogy az emberek akiknek "eladja" a filmeit azoknak nem tetszik ("még ennyit sem kellene azzal foglalkoznom, h mit mondanak ők"), vagy nem érdekel sok embert a film, amiben szerepel. Mert ő már meg tud élni, így kész gyötrelmes albumokat és filmeket vagy sorozatokat kiadatni, mert magasról tesz a rajongóira, mert ő már meg tud élni. Ha annyira szeretné a rajongóit, akkor nem hazudná azt, hogy ő milyen szegénységben nőtt fel, meg hogy az annyja mittomén hány munkát elvállalt, csakhogy megéljenek.
Holott amerikában még a közmunkás fizetésből is kényelmesen meg lehet élni. Engem már nagyon idegesít ennek a nőnek az összes megmozdulása.
Amúgy meg nincs elhízva.
"Én vagyok az, aki részese ennek az iparágnak és még ennyit sem kellene foglalkoznom azzal, hogy mit mondanak ’ők’ vagy akár te arról, hogy hogyan kellene kinéznem." Nah, ennyit arról, hogy szerény. Itt elmondja, hogy ő akkora sztár, hogy már nem is kell törődnie a kritikával amit kap, mert ő tökéletes. És, ezzel a kis beszólásával, rengeteg szelenátort rászabadított a lányra, most biztos, hogy törölnie kell az instáját a sok gonosz komment miatt, remélem nem fogják mindenhol megtalálni. Csak mert az előrelátó és jóindulatú gomez beszólt neki. Azt is leírta, hogy ő van ebben az iparágban, ez szerintem annyit jelent, hogy őt nem érdekli a kritika a munkásságára, és az sem zavarja, hogy az emberek akiknek "eladja" a filmeit azoknak nem tetszik ("még ennyit sem kellene azzal foglalkoznom, h mit mondanak ők"), vagy nem érdekel sok embert a film, amiben szerepel. Mert ő már meg tud élni, így kész gyötrelmes albumokat és filmeket vagy sorozatokat kiadatni, mert magasról tesz a rajongóira, mert ő már meg tud élni. Ha annyira szeretné a rajongóit, akkor nem hazudná azt, hogy ő milyen szegénységben nőtt fel, meg hogy az annyja mittomén hány munkát elvállalt, csakhogy megéljenek.
Amúgy meg nincs elhízva.
2015. május 03. 19:10
Egyáltalán nincs semmi baj Selena alakjával. Szánalmas az aki azt javasolja neki, hogy fogyjon le. De szerintem Selenának nem kellene ezzel foglalkoznia.
2015. május 03. 19:45
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
Szerintem meg sem történt volna ez a "vita",hogyha az emberek a saját dolgukkal és alakjukkal foglalkoznának és nem a másiknak adnának "szépet mondó" tanácsokat.
2015. május 03. 20:11
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Így tovább sel
2015. május 03. 20:37
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Ez nem a munkásságához kapcsolódó kritika. Ha valakinek az nem tetszik, amilyen zenét csinál, vagy nem tartja jó színésznőnek, akkor fejtse ki a kulturált véleményét, de itt azért nem erről van szó, hanem valakit a "súlya miatt bántanak". Szerintem teljesen mindegy, hogy egy hírességről vagy egy átlagos emberről van szó, senkit sem szabad bántani azért, ahogyan kinéz, mert ebbe a testbe született bele, és nem sokat tud tenni ellene. Az hogy Selena így válaszolt, az meg valószínűleg azért volt, mert valahogy mindenkinek meg kell védenie magát, és most épp így sikerült elérnie a megfelelő hatást. Senkinek sem kell eltűrnie, hogy sértegessék, akkor sem ha híres és gazdag.
Nem, nem vagyok Selena-rajongó, és túlsúlyos sem vagyok, hogy ezért álljak ki mellette. Egyszerűen csak undorítónak találom amikor interneten, névtelenül bántanak embereket, és hajszolják őket olyan dolgokba, amik nincsenek jó hatással az egészségükre.
Nem, nem vagyok Selena-rajongó, és túlsúlyos sem vagyok, hogy ezért álljak ki mellette. Egyszerűen csak undorítónak találom amikor interneten, névtelenül bántanak embereket, és hajszolják őket olyan dolgokba, amik nincsenek jó hatással az egészségükre.
2015. május 03. 21:44
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
A legutolsó mocsokság valakit az alakja miatt piszkálni, akár híres, akár nem. Selenának én sem vagyok nagy rajongója (kicsikét sem
), de semmi baj nincs az alakjával. Ha meg baj lenne, nem egy noname Instagram felhasználó fogja megtéríteni piszkálással
2015. május 04. 01:11
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Csak én érzek Selena "beszólásában" egy kicsi hiúságot?
Ha ennyire nem bírja elviselni amit egy utálkozó mond akkor minek nézegeti a hozzászólásokat?! Ahhoz képest mindig mondja hogy nincsen sok ideje és nem tud a barátaival meg a családjával lenni,de azért elolvassa ezeket a kommenteket.Komolyan én már csak nevetek ezen a nőn..egyre nagyobb az egó
(most jöhettek az okoskodó és igen-igen lényegre törő hozzáfűzni valókkal a kommentemhez)
2015. május 04. 08:31
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Hát ez inkább egy hisztis 12 éves vita,. mint érett megvédés, már nem azért. De ez a "undorító vagy" meg nem tudom... Azért ezt jobban is el lehetett volna intézni, na mind1. Ugyebár "Nincs beleszólásom". XD
2015. május 04. 09:49
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
jól teszi h megvédi magát meg minden de nekem ez a válasz egy picit hisztisnek tűnik...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: